Zuid Front Nederlands ~ South Front Dutch

Doel

Nieuws uit Donbass van verschillende bronnen, zoals ‘South Front’ facebook https://www.facebook.com/SouthFrontEN Kazzura youtube https://www.youtube.com/user/wintersodomy/videos Voice of Sevastopol http://en.voicesevas.ru/news/yugo-vostok/  facebook ‘Stop Ukranian Army’ https://www.facebook.com/stopukrainianarmy .

Het doel is nieuws te verspreiden in het Nederlandse taalgebied over de oorlog in Donbass, de bloedige Amerikaanse coup van Februari 2014 in Kiev die eraan voorafging, en de algemene ontwikkelingen hieromtrent. Ondergetekende vertaald het Engels, de genoemde bronnen vertalen het naar het Engels vanuit Oekraïns en Russisch of andere talen. De ‘South Front’ entiteit is akkoord met deze vertalingen door ondergetekende, en gebruik van de South Front naam voor deze doeleinden. Dit is een vrijwillige activiteit. Als U wilt helpen dan zou dat fijn zijn, dank U. Het helpt ook om af en toe, of dagelijks, op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in Donbass. Dank U voor uw menselijkheid.

Naam

De term ‘South Front’ oftewel ‘Zuid Front’ is een referentie aan het zuiden van de Ukraine, dat dit het front betreft aan de zuid kant tegen de staatsgreep in Kiev. ‘Donbass’ is de regio van de twee Provincies Donetsk en Lugansk, de twee provincies die de februari 2014 coup niet hebben geaccepteerd (de “Maidan), en dit middels referenda en nieuwe verkiezingen hebben besloten. Op deze democratische acties heeft Kiev onder leiding van Amerika met geweld gereageerd.

Westerse Imperialisme

Waarschijnlijk gaat onder meer om terrein voor de NAVO als opstoot gebied richting Rusland, alsook de rijke natuurlijke hulpbronnen voor het gebied. Het neerschieten van MH17 is mogelijk gebeurd in opdracht van Kiev, waarbij het vliegtuig op een strategische locatie werd vernietigd om zo de gebeurtenis militair uit te buiten, alsook om de Nederlanden in de oorlogshysterie mee te trekken. Een en ander speelt zich af in een tijd van toenemende economische crises in het westen, waarvoor de heersende klasse aan afleidingsmaneuvre nodig heeft om de controle vast te houden, met als mogelijke uitkomst dat er opnieuw een wereldoorlog ontstaat met onder meer Rusland. Amerika, dat momenteel zelf instort als Republiek en in een dictatuur aan het veranderen is, heeft er mogelijk militair en Imperialistisch belang bij dat midden en west Europa zich kapot vechten op oost Europa.

De oorlog in Donbass is geen op zichzelf staande gebeurtenis. Direct naar het zuiden heeft Amerika een oorlog veroorzaakt in Georgie, en van Georgie verder naar het zuiden voorbij Turkije bevind zich Sirie en het hele midden oosten oorlogsgebied dat zich uitstrekt tot Kuweit, en dan voorbij Iran naar Afghanistan. Ten noorden van Donbass plaatst de NAVO meer militaire versterkingen en raket installaties, gericht op Rusland.

Stop deze oorlogsontwikkelingen, steun de oorlogen niet, geef Rusland niet overal de schuld van, zie de misdadigheid van de westerse alliantie, haal Nederland weg uit deze misdadige groep. Steun Donbass, de volksrepublieken Donetsk en Lugansk, samen ook “Novorussiya” geheten, steun het leger van Novorussiya tegen de Nazis.

SouthFrontNL

Eerdere berichten van ‘Zuid Front Nederlands’ zijn te vinden op: https://www.facebook.com/SouthFrontNL
of niet bijgehouden blog site http://www.bloggers.nl/SouthFrontDutch/
 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s