NAzionale Verdrag Organisatie vlag

NAzionaleTreatyOrganization
Links boven: NAVO vlag. Rechts boven: NAVO vlag door een rand-filter in GIMP. Daaronder: detectie met hand van de eenvoudigste geometrische vormen waaruit de vlag bestaat, als met het op rand-niveau bekijkt. 3 Vormen vallen op, waarbij het gele figuur nog te verdelen is in een kruis en een cirkel. Is dit een onredelijke verdeling ? Identificatie van de vormen: Geel: draad kruis (voor een geweer, bijvoorbeeld) ? Keltisch kruis ? Blauw: een 4 puntige ster. Rood: onbekende rest vorm … iemand die een idee heeft ?

De samenwerking van de NAVO en leidend NAVO land Amerika met de Nazis van Kiev is wellicht ook terug te vinden in de NAVO vlag zelf. Is het niet opmerkelijk dat juist een organizatie die zo met oorlog bezig is als de NAVO, die juist eindeloos de 2de wereldoorlog analyseert, die Duitsland zelf en Amerika zelf in zich heeft in die macht, dat hun kern symbool, hun vlag zelf, helemaal niet moeilijk te zien een swastica symbool heeft. Niet de E.U. heeft een swastica, niet Amerika, niet een of ander land … maar de NAVO wel. Het zal wel toeval zijn, natuurlijk …

Voor de mensen die hun geschiedenis niet kennen: Nazis zijn massaal opgenomen in de Amerikaanse sfeer, onde andere operatie ‘paperclip’ (1500 Nazi wetenschappers). Verder is de Duitse geheime dienst opgericht door een Nazi die samenwerkte met de Amerikanen, en hebben de Amerikanen een lange historie met het werken met ultra-nationalisten en extreem-rechtse elementen, fascisten, omdat die betrouwbaar zouden zijn als er een “rode invasie” vanuit het oosten zou komen (Communistisch). Deze groepen zijn immers fel (en soms moorddadig) anti-communistisch. De NAVO is opgericht in 1949.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s