Amerika zendt top coup expert naar Kirgizië

Donbass een onderdeel van een bredere ring van chaos en pro-Amerika zetbazen rond Rusland ?

[8:11 video]
[8:11 video]

(Engels) De komende Kleur Revolutie in Kirgizië (1)

Deel 2

Angst neemt toe in Rusland over het Oezbekistan – Kirgizië gebied (gelegen tussen west China & de Kaspische zee, ten noorden van Afghanistan en Iran, ten zuiden van Kazachstan met daarboven Rusland) omdat Amerika de originele coup expert die Joegoslavië hielp verwoesten met de westerse legers naar de hoofdstad van Kirgizië (Kyrgyzstan in Engels) heeft gestuurd als Embassadeur. De expert was al met pensioen, hetgeen de situatie dramatiseert.

Oezbekistan heeft verruit de grootste bevolking van de daar liggende landen, met ongeveer 25 miljoen mensen. Daar heerst een pro-Westerse regering op dit moment. Kyrgizië (oost), Turkmenistan (zuid), en Tadzikistan (zuid/oost) zitten rond de 6 miljoen inwoners. Kazachstan heeft 17 miljoen inwoners.

Richard Miles, de ingenieur van de eerste Kleur Revolutie in Servië en de Rozenrevolutie in Georgië, is aangesteld als zaakgelastigde in Kirgizië totdat er een nieuwe ambassadeur wordt bevestigd door de Senaat (VS).
Richard Miles, de ingenieur van de eerste Kleur Revolutie in Servië en de Rozenrevolutie in Georgië, is aangesteld als zaakgelastigde in Kirgizië totdat er een nieuwe ambassadeur wordt bevestigd door de Senaat (VS). [4:11 video]

NAVO oorlog in Servie
NAVO oorlog in Servie [1:59 video]

Het strategische plan waar bovenstaande youtube bang voor is, komt erop neer dat de Amerikanen een coup plegen (Otpor/CANVAS, kleuren-revolutie model) in Kyrgizië. Dit zou tot gewelddadigheden kunnen leiden waardoor Oezbekistan militair ingrijpt in Kyrgizië, mogelijk onder druk van de Amerikanen die dat land
ook onder druk kunnen zetten met een kleuren-revolutie. De embassadeur van Kyrgizië voor Amerika, is nu naar Oezbekistan overgebracht. Een en ander zet de relatie tussen Oezbekistan en Kyrgizië met Rusland onder druk, waardoor de Amerikanen dus een nieuw anti-Russisch bolwerk aan de strategische grenzen
van Rusland kunnen installeren, nadat zij dit al gedaan hebben door de coup in Kiev – Oekraine, waar de Amerikanen Nazis en ultra-rechtse nationalisten aan de macht bracht en een burgeroorlog begon in Donbass met tot nu toe ongeveer 50 000 doden.

Central asia [8:05 video]
Central asia [8:05 video]

De video speculeert dat nog China nog Rusland militair graag wil ingrijpen in die regio. China omdat China dit traditioneel niet doet, en Rusland niet omdat zij bang zijn nog meer anti-Russische gevoelens op te porren doordat de westerse media een leugencampagne tegen Rusland voert en zij die campagne niet willen voeden met makkelijk verkeerd uit te leggen acties van Rusland.

bron: News Front.

einde

Commentaar van ‘South front ~ Nederlands’

Zijn dit oa de plannen van Zbigniev Brezinski in actie ? Denkt Nederland dat het veilig is met al deze chaos ? Tip van de dag: zouden de kleuren-revolutie bendes  al lang en breed actief kunnen zijn in Nederland: Occupy-Wallstreet ? Wat denkt U dat er gebeurd, als het Nederlandse volk het zat is met de moordenaars van Amerika, en een regering kiest die vrede en mensenrechten nastreeft ? …. Amerika is al sinds de dagen van de koude oorlog voorbereidt op zo’n gebeurtenis, middels het Gladio / Stay Behind netwerk van de NAVO, dat nooit is opgerold of berecht voor terrorisme in Italie, Belgie, Duitsland. Dat zijn de ultra-nationalisten, fascisten en kleine criminelen, extreme kapitalisten en dergelijke. Precies zoals op de EuroMaidan in Kiev waar op het laatst ultra-rechts de coup pleegde na chaos maken door ultra-linkse jeugd groepen, zouden die een ideologische tang kunnen vormen, en hier de democratie omver gooien middels een coup. Deze coup zullen zij voorstellen als het herstel van de democratie, en bestrijding van corruptie, terwijl de Nederlandse bevolking stomverbaasd toekijkt dat de rest van de wereld dat accepteerd en de coup bendes als regering erkent.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s