22e humanitaire hulpkonvooi

22de hulpkonvooi van Rusland naar de noodlijdende Donbass.
22de hulpkonvooi van Rusland naar de noodlijdende Donbass.

MOSKOU (Sputnik) – Het Russische Ministerie voor Noodgevallen (EMERCOM) is begonnen met vorming van het 22e humanitaire hulpkonvooi voor het door de oorlog getroffen oostelijk Oekraïne. Het transport zal onder andere zaden meebrengen voor bewerking van de velden deze lente, zei een woordvoerder van EMERCOM’s crisis management centrum zaterdag.
“Volgens de opgemaakte planning zal het konvooi zaden van gerst, zonnebloem en mais naar de regio’s Donetsk en Lugansk brengen,” vertelde de woordvoerder aan journalisten, daaraan toevoegend dat de vracht volgende week zal bezorgd worden.
Lees meer: http://sputniknews.com/europe/20150321/1019826917.html

Bron: Sputnik, via: Facebook, posted by Koen Van DesselBroeder hulp

Er is ongeveer 30 ton hulp en voorzieningen geleverd aan de vakbond organisatie van de Nationale Universiteit van Donetsk. De donatie van de leveringen werd gegeven door de vakbond van de Moskouse Nationale Universiteit, in een gebaar van wederzijds respect en broederlijke kameraadschap.

From Russia, with Love.
From Russia, with Love.

bron: South Front.Voedsel Import cijfers

Maart 20, 2015 Volksrepubliek Donetsk, Nieuw-Rusland (Novorossia).

Het grootste deel van de voedsel producten zullen tegen het einde van maart worden geleverd door de Russische Federatie naar de DPR, aldus Evgeniya Samokhina van het DPR ministerie van Economische Ontwikkeling in een persconferentie in het perscentrum van het Donetsk Nieuws Instituut.

“Voedsel importen uit Rusland bereikten 736 ton in 16 dagen in maart, 471 ton in februari, 127 ton in januari. Merk op dat de import uit Oekraïne 1,5 miljoen ton in 16 dagen bedroeg in maart. Rekening houdend met de economische blokkade opgelegd door Oekraïne, kunnen we concluderen dat Rusland meer zal importeren aan het einde van maart”- zei ze.

bron: South Front

Used as source: South-Front
Used as source: SouthFront
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s