Politieke repressie in E.U.: Litouwen

Politieke censuur in Litouwen. Kristoferis Voishka

In Litouwen zijn huiszoekingen verricht in 9 huizen van politieke activisten die meningen verkondigden tegen de Westerse/NAVO agressie in Oekraïne en voor de vrijheid van hun land Litouwen, berichten: infowars.com, en ltnacionalistas.wordpress.com. De huiszoekingen waren om te zoeken naar Russische financiering van deze mensen, zo beweren de autoriteiten in Litouwen. Mede activisten van de mensen die op deze manier slachtoffer zijn geworden van politiek gemotiveerde repressie in de E.U., zeggen dat zij niet worden betaald door Rusland, maar opkomen voor vrede en recht in hun eigen Soevereine land. De opgepakte activisten krijgen mogelijk een schijnproces, zo vrezen de Litouwse vredes-activisten.

6:18
6:18

Litouwen was president van de Europese Unie in 2013, is onderdeel van de NAVO en andere westerse organisaties. De auteur van het artikel op infowars.com is Paul Craig Roberts, voorheen “United States Assistant Secretary of the Treasury for Economic Policy,” hoge ambtenaar in de Amerikaanse Federale regering.

Used as source: infowars.com
Used as source: infowars.com

Opmerking van South Front Nederlands: Het masker van schijnheiligheid valt van de E.U., eerst met de fascisten/Nazi coup in Oekraine, en nu het begin van de repressie in het E.U. gebied zelf. Een Imperium dat beweert voor democratie te zijn, maar weggestemd is door de bevolkingen en dus fundamenteel anti-democratisch is. Het is een coup, de vernietiging van democratie en Rechtstaat, dus hoe kan dit ook anders eindigen dan met openlijke repressie. South Front Nederlands wenst de gevangengenomen mensen sterkte en de moed om niet te buigen voor de tirannen van de NAVO en de E.U.. ~ JHB

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s