Oekraïense crisis nieuws: 27 Maart 2015

2015/03/27 Oekraïense crisis nieuws. Laatste nieuws van Oekraïne, Poroshenko, Minsk overeenkomsten, DPR

0:48
0:48

Kiev biedt plotseling aan om het zware materieel terug te trekken uit de buffer zone op 27 Maart 2015. Dit had al 20 dagen eerder klaar moeten zijn volgens de afspraken in Minsk. Betekend dat dan niet dat Kiev de Minsk afspraken heeft geschonden ? Volgens het Ministerie van Defensie van de Donetsk Volksrepubliek bevinden zich 47 Uragan plus Grad meervoudige raket lanceer installaties in de buffer zone, alsook een grote hoeveelheid MSTA-B en Akatsiya artillerie systemen die nog steeds niet zijn teruggetrokken.


1:20
1:20

De onderminister van buitenlandse zaken in Kiev [van de Euromaidan rebellen] wil dat Oekraiense televisie weer te zien moet zijn in de Donetsk en Lugansk Volksrepublieken. Maakt hij zich ook zorgen over het niet nakomen van de Minsk afspraken door Kiev door het niet terugtrekken van het zware materieel ? Nee, blijkbaar vind hij dat de mensen in Donbass lijden als zij de Nazi en VS propaganda van de Oekraiense media niet kunnen zien.


1:39
1:39

Reuters bericht dat het Azov bataljon zich klaar maakt voor gevechten. Reuters: Het Azov bataljon heeft een op een hakenkruis lijkend symbool [gebruikt ook de Hitler S.S. “wolfsangel”], en heeft een afschuw van vrede. Desondanks doet Reuters het voorkomen dat de Nazis de goeden zijn. Toch is dit een verbetering, omdat een paar maanden geleden er helemaal geen Nazis aanwezig waren, volgens de westerse media.


2:04
2:04 De kortgeleden met geweld verjaagde president van Jemen.

De buitenlandse zaken minister van Rusland, Lavrov zei: Amerika meet met twee maten: de voormalige president van Jemen wordt beschermd door Amerika, maar de voormalige president van Oekraine niet.
Yanukovitch en de ultra-rechtse (Nazi) oppositie sluiten een overeenkomst, maar later wordt Yanukovitch alsnog met geweld afgezet door de ultra-rechtse / Nazi groeperingen tijdens de zogenaamde Euromaidan (de ultra-rechtsen en Nazis eisen dat Oekraiene onderdeel wordt van de E.U.).
Yanukovitch en de ultra-rechtse (Nazi) oppositie sluiten een overeenkomst, maar later wordt Yanukovitch alsnog met geweld afgezet door de ultra-rechtse / Nazi groeperingen tijdens de zogenaamde Euromaidan (de ultra-rechtsen en Nazis eisen dat Oekraiene onderdeel wordt van de E.U. en accepteren de besluiten van de gekozen regering van Oekraine niet om afspraken met Rusland te maken in plaats van met de E.U.).

Lavrov: Als de Amerikanen hun invloed hadden gebruikt ten tijde van de coup om terug te keren naar deze overeenkomst tussen Yanukovitch en de ultra-rechtse partijen, dan was Oekraine wellicht de huigide crisis bespaard gebleven.
2:36
2:36 De gewelddadige coup van de Euromaidan Rebellen die nu aan de macht zijn in Kiev sinds februari 2014 en kort daarna een burgeroorlog begonnen zijn tegen het Donbass gebied dat weigerde het ondemocratische en gewelddadige coup regime te accepteren. Amerika organiseerde de coup en vernietigde daarmee de democratie in Oekraine.

Used as source: South-Front
Used as source: SouthFront

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s