Oekraine Crisis nieuws

1 april 2015 Oekraïense crisis nieuws. Laatste nieuws van Oekraïne, Kiev, de VS, Loekasjenko

Crisisnieuws_1apr2015_vid0.09
Recente activiteiten van het leger van Kiev aan het front lijken te betekenen dat Kiev zich voorbereid op een nieuw offensief, zei het hoofd van de LPR politie. Nieuwe troepen zijn gearriveerd bij de Kiev leger stellingen ten noorden van Lugansk.

Crisis_1apr2015_vid0.47
42 kinderen zijn gedood door landmijnen, 109 werden verwondt sinds maart vorig jaar, volgens de Kiev autoriteiten. UNICEF zei dat deze aantallen mogelijk geen juiste indruk geven van het aantal kinderen dat is gestorven. South Front: De overheid in Kiev houdt de waarheid graag verborgen.

crisis-1apr2015_vid1.21
‘Associated Press’ voegt zich bij de klachten over het vermoorden en gevangen nemen van journalisten, en stelt voor dat dit onder oorlogsmisdaden zal komen te vallen. Oekraine staat in de top 5 gevaarlijkste locaties voor journalisten in 2014. “Voorheen gaf het dragen van de woorden ‘PRESS’ (Engels voor ‘pers’ oftewel ‘journalist’) een hoeveelheid bescherming, maar nu lijkt het erop dat je er een doelwit door wordt” aldus de ‘Foreign Correspondents’ club van Hong Kong. De overheid in Kiev heeft in 2015 tot nu toe 8 journalisten vermoord.

crisis-1apr2015_1.48
Loekasjenko van Belarus wil dat V.S. onderdeel wordt van het vredesproces in Oekraine. Is Belarus vergeten dat de enige reden dat zij geen mislukte Staat zijn geworden, de hulp van Rusland is geweest ? Dat was ook zo voor Oekraine, voordat zij een nieuw soort “democratie” opbouwden: economische ineenstorting, oligarchen die staatsbedrijven bezetten met gewapende bataljons, en massamoorden op de Russisch sprekende bevolking. Blijkbaar zijn logica en historie niet de sterke punten van be President van Belarus, aldus South Front.

Used as source: South-Front
Used as source: SouthFront
Advertenties

3 thoughts on “Oekraine Crisis nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s