VS, Chicago Raad: Wij willen Rusland & Duitsland uit elkaar spelen.

V.S. Generaal bewijst dat wij het Oekraiense leger aansturen.

5:37
5:37

‘Chicago Raad voor wereldwijde zaken’ (Engels: ‘Chicago Council on global affairs.’)

5:10 Vraag: “Is Islam extremisme echt de grote bedreiging voor de VS, en zal het vanzelf afsterven of blijft het doorgroeien ?”
5:12 George Frieman: “Het is een probleem voor de V.S., maar geen existentiële bedreiging. Er moet iets aan gedaan worden, maar dat moet met passende maatregelen gebeuren. Wij hebben andere buitenland beleid belangen. Dus, de oer-belangen van de V.S. gedurende de laatste 100 jaar, gedurende de eerste en tweede wereldoorlog en de koude oorlog, waren de betrekkingen tussen Duitsland en Rusland, omdat als zij verenigd zijn, zijn zij de enige kracht die een bedreiging kan zijn voor ons. Ons hoofdbelang is er zeker van te zijn, dat dit niet zal gebeuren. (…) Het punt is dat de V.S. bereidt is om een buffer zone rond Rusland te bouwen.

Amerikaanse verdeel en heers politiek op het Europese Continent: vijandigheid stoken tussen Duitsland en Rusland, om  de baas in de wereld te worden en blijven.
Amerikaanse verdeel en heers politiek op het Europese Continent: vijandigheid stoken tussen Duitsland en Rusland, om de baas in de wereld te worden en blijven.

Rusland weet dit. Rusland denkt dat de V.S. de intentie heeft de Russiche Federatie uit elkaar te slaan. Ik denk, wij willen jullie niet doden, maar alleen – zoals Peter Lorry het zei – wij willen jullie niet vermoorden, maar alleen een beetje pijn doen. (…) De vraag voor de Russen is of zij tenminste een bufferzone kunnen handhaven tussen Rusland en het westen, die minimaal neutraal is, of zal het westen zo ver in Oekraïne doordringen, dat zij slechts 100 kilometer van Stalingrad en 500 kilometer van Moskou af zitten. Voor Rusland is de status van Oekraïne een existentiële bedreiging, en de Russen kunnen het niet loslaten.

[…]
19:46 George Frieman [vervolgt]: “De beste manier om een vijandelijke vloot te verslaan, is om te zorgen dat het nooit wordt gebouwd. De manier waarop de Britten ervoor zorgden dat geen Europese macht een vloot kon bouwen, was om er zeker van te zijn dat de Europeanen elkaar bij de keel grepen. De politiek die ik zou willen voorstellen, is de politiek die Ronald Raegon voerde in Iran en Irak. Hij financieerde beide kanten. Zodat zij oorlog met elkaar zouden voeren, en niet met ons zouden vechten. Het was cynisch, het was zeker niet moreel juist, het werkte ! En dat is het punt. De V.S. kan Eurazie niet bezetten. Op het moment dat onze eerste laarzen daar de grond raken, zijn wij als bevolkingsgrootte totaal in de minderheid. (…) De ratio in New York van politie [aantal] vergeleken met bevolking [aantal], was groter dan wat wij in Irak ingezet hadden.

[…]

22:53 “Ik denk dat je absoluut gelijk hebt. Wij kunnen dat als Imperium niet doen. Engeland bezette India niet. Het nam verschillende Indische staten, en zette ze op tegen elkaar, en leverde wat Britse officieren voor het Indische leger. De Romeinen stuurden geen grote legers er op uit. Ze plaatsten Koningen zoals (ummm), je weet wel, verschillende Koningen worden opgezet onder de Keizer, en deze Koningen waren verantwoordelijk voor het behouden van de vrede. Pontus Pilatus was een voorbeeld. Dus Imperiums die direct worden bestuurd door de Keizer zoals het Nazi Imperium: falen. Niemand heeft zoveel macht. Je moet een niveau van slimheid hebben. Echter ons probleem is dat nog niet, het is dat we het zouden moeten toegeven dat we een Imperium hebben.

Einde transscriptie.

Used as source: infowars.com
Used as source: infowars.com


Zie ook: Verdeel & Heers: de V.S. in IranAanvulling mbt Nederland door SFN

South Front Nederland aanvullende opmerking: Wie in Nederland denkt dat dit goed is voor Nederland, omdat vriendelijke betrekkingen tussen Rusland en Duitsland ook een bedreiging zou zijn voor Nederland, moet beseffen dat de laatste keer dat de Duitsers oorlog voerden tegen Rusland in de 2de wereldoorlog, dat dit ook niet al te veel goeds betekende voor Nederland. (Dit artikeltje is het meest gelezen tot nu toe, met 40 bezichtigingen in ~20 uur.) JHB

Advertenties

6 thoughts on “VS, Chicago Raad: Wij willen Rusland & Duitsland uit elkaar spelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s