Nieuws Oekraine

02.04.2015 Breaking Mad

0:40
0:40 Het Franse Mistral schip, dat voor Rusland werd gebouwd (Naam “Groot Litouwen” is kunstmatig).

Frankrijk gaat de Mistral Oorlogsschepen leveren aan Litouwen.

Frankrijk zal de Mistral oorlogsschepen leveren aan de Litouwse buitenlandse dienst, in plaats van aan Rusland [waarvoor de schepen op contract werden gebouwd]. Frankrijk beweerd hiermee een ​​”echt Europees defensiebeleid” te smeden. Deze veelzeggende actie volgde op de EU-sancties tegen Oekraïne vorig jaar, die de Fransen het leveren van een van de schepen aan Rusland blokkeerde. Volgens de overeenkomst zal de eerste van de schepen in mei overhandigt worden aan Litouwen. Dit betreft de “Sevastopol,” die momenteel al proefvaarten in de buurt van de Franse haven van St. Nazaire maakt. Dit schip zal worden omgedoopt tot de “Grote Litouwen”, en zal deel uitmaken van verdediging tegen “de Russische marine agressie.” We herinneren U er aan hoe de Amerikaanse 6e Vloot rond de kusten van Wit-Rusland werd ingezet op last van de Amerikaanse marine commandant Jen Psaki.


2015/04/02 Oekraïense crisis nieuws. Oorlog in de Oekraïne, DPR, LPR, Kiev, SBU, Jemen

0:19
0:19

Plannen van Kiev zijn onderschept, waarin speciale troepen de opdracht hebben om zich voor te doen als Milities van Donbass en zich te misdragen, zodat de Novorossische overheid haar geloofwaardigheid verliest, en het volk het gevoel krijgt dat “Separatisten” de veiligheid niet kunnen garanderen in de stad.

0:59
0:59

Het 23e humanitaire hulpkonvooi komt naar donbass. Sinds augustus 2014 stuurde Rusland 25.000 ton aan hulp.

1:49
1:49

Het Russiche consulaat in Jemen is gebombardeerd tijdens de lucht aanvallen van Saudi Arabie in Jemen. De Russische diplomaten werden geevacueerd per vliegtuig, maar het vliegtuig mocht niet landen van de Coalitie in de hoofdstad. De evacuatie is nu vertraagd tot donderdag. Burgers van de “commonwealth of independent states” zullen dan ook met dit vliegtuig worden geevacueerd. Elke keer als Amerika en zijn partners vrede en rechtvaardigheid beloven, krijgen we oorlog en misdaden tegen het internationale recht.

2:36
2:36

De parade optocht van het Amerikaanse leger door oost Europa is ten einde, er werd op verschillende plaatsen tegen gedemonstreerd.


Demonstratie-optocht ‘Bulgarije zone van vrede’ op 5 april 2015

0:38
0:38

1. Wij laten Bulgarije niet toe tot de NAVO en willen dat de NAVO onmiddelijk vertrekt !
2. Wij laten geen NAVO commando centrum toe in Bulgarije !
3. Wij eisen het vertrek van NAVO-AMERIKAANSE militaire kampen op het territorium van Bulgarije, want zij veranderen ons land in een Vassal en bezet gebied, een gebied van waaruit aanvallen op Rusland en andere landen worden uitgevoerd !
4. Wij steunen de Soevereine keuze voor onafhankelijkheid voor Donbass en haar mensen, en eisen dat de NAVO stopt met alle druk en volkerenmoord op de mensen daar !
5. Wij verklaren: Bulgarije is een Zone van VREDE !

Advertenties

One thought on “Nieuws Oekraine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s