Obama wil Europa tegen Rusland gebruiken

Webster G. Tarpley | De Mannen achter Obama

Samenvatting/vertaling (Interview uit 2008):
Onder Bush en de zogenaamde neo-conservatieven heerste er een politiek in het Amerikaanse Imperium van het neersabelen van relatief machteloze staten, zoals Irak. De Amerikanen waren ook van plan om Iran te bombarderen. McCain bijvoorbeeld zong het letterlijk een liedje “bombardeer, bombardeer, bombardeer Iran“. Alhoewel Iran niet klein is, is het desalnietemin geen serieuze militaire bedreiging voor Amerika, ook niet als Amerika dat land verwoest. De neo-conservatieven zagen de wereld onder meer door de lens van de beveiliging van Israel.

Foto links: Tarpley. Foto rechts: Brezinski.
Foto links: Tarpley. Foto rechts: Brezinski.

De Obama buitenland politiek wordt niet gevoerd door Obama, die niet eens weet waar Pakistan ligt op de kaart. Obama doet en zegt wat Zbigniev Brezinski hem opdraagt. Brezinski is een oude Imperialist, die het voor elkaar kreeg dat de Sovjet Unie een oorlog voerde in Afghanistan, die de Sovjet Unie fundamenteel verzwakte en waardoor het ineenstortte. Brezinski (Obama) heeft de politiek van Amerika veranderd: Iran mag niet direct worden aangevallen van Brezinski, want Amerika is zelf economisch te zwak en wordt teveel gehaat in de wereld, waardoor een relatief zware oorlog Amerika teveel zal worden. Brezinski wil niet zelf Iran aanvallen, maar Iran in strijd brengen met Rusland.

De neo-conservatieven Bush en Cheney.
De neo-conservatieven Bush en Cheney.

Brezinski ziet de wereld door een andere lens dan de neo-conservatieven, en zegt: er bestaan 2 belangrijke centra van macht, Peking en Moskou; jullie neoconservatieven verliezen jezelf in details. Pakistan is een historische bondgenoot van China. Brezinski wil daarom Pakistan opdelen in 4 nieuwe Staten, onder meer door het aan te vallen vanuit Afghanistan. Obama zei dit openlijk tijdens een verkiezingsdebat. Zelfs Bush en McCain stonden niet achter dat plan. De naieve volgelingen van Obama wilden niet zien wat Obama zei. Nu echter wordt Pakistan (al lange tijd) aangevallen door Amerika vanuit Afghanistan, onder het mom van de oorlog tegen het terrorisme. Brezinski wil ook Zimbabwe en Soedan aanvallen, en voert dit soort oorlogen onder het mom van humanitaire interventie (het linkse excuus voor Imperialistische oorlog). Soedan levert olie aan China, en dit wil Brezinski afsnijden.

Zbigniev Brezinski (tegenwoordige tijd).
Zbigniev Brezinski (tegenwoordige tijd).

Belangrijk punt in de Brezinski doctrine is het gebruik van de midden-west Europese landen (de huidige E.U.). Obama bracht het meest onwetende volksdeel op de been, ook in Europa. Daarmee werd midden-west Europa een speelbal van Brezinski, die het wil op wil zetten tegen Rusland. Tarpley waarschuwt de Europese volkeren om hier niet mee akkoord te gaan. Tarpley zegt dat Obama een wereld-catastrophe is, en dat hij zich zoveel zorgen maakt over Obama dat hij een ongebruikelijke 2 boeken in 1 jaar over hem schreef. De neo-conservatieven hadden een zekere limiet aan hun gekte, maar bij Brezinski is er geen limiet meer. Rusland is een militair machtig land met thermonucleaire raketten, dat zichzelf zal en kan verdedigen.

Brezinski Pakistan plan: opdelen in kleine controleerbare Staten. Irak is momenteel opgedeeld in 3 delen. Dit is de Brezinski verdeel & heers politiek over de hele wereld. Nergens mogen meer sterke coherente natie staten bestaan.
Brezinski Pakistan plan: opdelen in kleine controleerbare Staten. Irak is momenteel opgedeeld in 3 delen. Dit is de Brezinski verdeel & heers politiek over de hele wereld. Nergens mogen meer sterke coherente natie staten bestaan.
st-george-ribbon
South Front
Advertenties

4 thoughts on “Obama wil Europa tegen Rusland gebruiken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s