Vrijwillige Bataljons Kiev doen aanval

Voice of Sevastopol bericht in: Chronologie 12 April 2015
Front-12april2015
(Rapport van 01:22) Botsingen tussen de Oekraïense veiligheidsdiensten en milities werden hervat op zondag 12 april 2015 in het gebied van Donetsk en Shirokino. De OVSE staakt-het-vuren waarnemers missie haalt vertegenwoordigers van het Gemeenschappelijk Centrum voor controle en coördinatie aan, die zeggen dat Kiev’s veiligheidsmacht divisies, te weten vrijwilliger bataljons [ultra-nationalistische strijdkrachten van Kiev], een offensief over de grenslijn in de buurt van het dorpje Zhabuki in Donetsk zijn begonnen. (Rapport van 00:31) De OVSE-missie noteerde 1166 explosies voornamelijk veroorzaakt door artillerie en mortiergranaat strikes … met een kaliber van meer dan 100 mm tijdens botsingen aan beide zijden.

Beschietingen gaan door in Shirokino.
Beschietingen gaan door in Shirokino.

(23:20) Oekraïense artillerie beschiet Volksrepubliek Donetsk posities vanuit de buitenwijken van Mariupol. Dit wordt gemeld door buurtbewoners.
“De buitenwijken van Mariupol begonnen ook te hameren. Ongeveer tussen het dorp Vinogradnaya en verder richting Shirokino, Primorskoye of Pionerskoye, is iets heel sterk aan het schieten, de grond schudt en kan men de vlammen te zien in de lucht. Schoten van machinegeweren zijn gehoord in Lebedinskaya, ook iets zwaars is aan het donderen, de grond trilt sterk. Er is continue schieten vanuit twee punten, en ze schieten uit Sopino soms, maar niet zo veel ”

(22:28) Volgens de lokale bewoners werd er onophoudelijke schieten met vuurwapens gehoord in het centrum van Donetsk om ongeveer 22:00. Schietpartij werd uitgevoerd op Oekraïense onbemande verkenningsvliegtuigjes.

(22:02) De avond verliep onder het geluid van kanonvuur in Donetsk vandaag. Zoals gemeld aan DAN door inwoners van de hoofdstad, konden beschietingen in de hele stad gehoord worden, met inbegrip van het centrum.


NIeuwe aanval van Kiev op Donetsk & Shirokino.
NIeuwe aanval van Kiev op Donetsk & Shirokino.

Crisisnieuws 13 April 2015 video

South Front crisis nieuws: Ukraine is een nieuw offensief gestart. 6 leden van Vostok Bataljon zijn vermoord, als ook 2 journalisten. Het is nog onbekend van welke media deze journalisten afkomstig zijn. De lichamen kunnen niet geborgen worden vanwege beschietingen door de troepen van Kiev. De aangevallen stellingen van de Volksrepubliek Donetsk zijn onderdeel van de beschermde stellingen in het kader van de Minsk afspraken: Kiev schendt het Minsk bestand.

Overig nieuws: Amerikaanse burgers zijn uit het door burgeroorlog verscheurde Jemen geëvacueerd door de Russische embassade en met Russische vliegtuigen.

Ondanks alles gaat het leven toch door. Recent deze prettige verrassing in Donbass: man vraagt vrouw ten huwelijk.
Ondanks alles gaat het leven toch door. Recent deze prettige verrassing in Donbass: man vraagt vrouw ten huwelijk.
Used as source: EN.VOICESEVAS.ru
Used as source: EN.VOICESEVAS.ru

st-george-ribbon
South Front Help ons !

Used as source: South-Front
Used as source: SouthFront

Advertenties

One thought on “Vrijwillige Bataljons Kiev doen aanval

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s