Crisis nieuws 15 apr `15

04/14/2015 Ukraine Crisis Nieuws. Oorlog in Oekraïne, Kiev, Volksrepubliek Donetsk, Bloomberg, Russia

Offensief Kiev bij Donetsk.
Offensief Kiev bij Donetsk.

Kiev gaat in het offensief bij Donetsk in Peski, en Bataljons Vostok, Somali en Sparta lagen in hetzelfde gebied onder vuur bij Spartak [Donetsk vliegveld.] 23 Novorossia militia leden raakten gewond, 3 pantservoertuigen raakten beschadigt. Pro-Kiev media meldt dat 1 pro-Kiev schutter werd gedood, en 6 gewond raakten. Kiev zet tanks, mortieren en ander geschut in.

Crisisn_vid0.47

De Normandie-4 bespraken het Minsk akkoord in Berlijn. Kiev zegt vrede na te streven. Het was de bedoeling van Minsk dat zware wapens terug getrokken zouden worden van de front linie, en dat er een politieke dialoog gestart zou worden met vertegenwoordigers van Novorossia met Kiev. Het lijkt er echter op dat Kiev de documenten van het Minsk akkoord nog niet heeft gelezen.

Crisisn_vid1.47
President Poetin heeft een intern Russisch verbod op het leveren van de S300 luchtafweer raket aan Iran ingetrokken. Het leveren van de S300 aan Iran kan elk moment beginnen. Amerika levert kritiek, en bombardeert blijkbaar liever Jemen, in plaats van Iran te helpen met het vernietigen van terreur organisatie ISIS.

Crisisn_vid2.04
De Russische munt de Roebel is 14% gestegen in waarde. Amerikaanse media Bloomberg beweert dat dit een slechte zaak is voor Rusland, zoals zij eerder berichten dat het dalen van de Roebel voor Rusland ook een slechte zaak was. Wat er ook gebeurd in Rusland, het is nooit goed in de westerse media.

Used as source: South-Front
Used as source: SouthFront
st-george-ribbon
South Front Help ons !
Advertenties

One thought on “Crisis nieuws 15 apr `15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s