Amerikanen gaan Oekraiense neo-Nazis gevechtstraining geven

Vlag en embleem van de Amerikaanse 173e Brigade (links onder: ring).
Vlag en embleem van de Amerikaanse 173e Brigade (links onder: ring).

Parachutisten van de Amerikaanse 173ste Luchtmobiele Brigade gaan het neo-nazi Azov Regiment trainen. Ongeveer 290 Amerikaanse troepen zijn aangekomen in Lvov op 17 april 2015. Ze zijn er officieel niet om de strijdkrachten van Oekraïne (UAF) te trainen, maar voor de Nationale Garde van Oekraïne. De minister van Binnenlandse zaken van Oekraïne minister Arsen Avakov heeft aangekondigd dat drie groepen van 300 Nationale Garde troepen de opleidingen zullen volgen, met als hoogtepunt van de Amerikaanse missie een gezamenlijke oefening met het Azov Regiment, Kulchytsky Bataljon, en andere Nationale Garde eenheden.

Vlaggen en emblemen van het Azov bataljon van Oekraïne (het rode embleem is een voorbeeld van een embleem dat niet overeenkomt met de gangbare emblemen, mogelijk een voorbeeld van een prive maaksel.)
Vlaggen en emblemen van het Azov bataljon van Oekraïne (het rode embleem is een voorbeeld van een embleem dat niet overeenkomt met de gangbare emblemen, mogelijk een voorbeeld van een prive maaksel; rood/zwart is de kleur van ultra-nationalisten ‘Rechtse Sector’; blauw/geel is de vlag van Oekraïne.)

Azov is een gemotiveerd vrijwilligers bataljon, dat bestaat uit neo-Nazis, ultra-nationalisten, fascisten, en dergelijke. Zij voeren officieel Nazi symbolen op hun embleem: de ‘zwarte zon’ van de Nazi esoterie, en de ‘wolfsangel’ van de SS. De Nazi affiniteit van het Azov bataljon is algemeen bekend. Er zijn krijgsgevangen Azov leden gevonden met Nazi tatoeages. Zij zijn verantwoordelijk voor veel burgerslachtoffers, en het breken van het staakt het vuren. De Amerikanen hielpen ultra-rechtse groepen (‘Rechtse Sector’ en de neo-Nazi party Svoboda enz) een gewelddadige staatsgreep te plegen in februari 2014. Kort daarna startte de oorlog in Donbass tegen de bevolking die de coup niet wenste te erkennen. Het verzet wordt weggezet als “een Russische invasie.” Het Azov bataljon is gestationeerd aan de Zee van Azov, bij Marioepol.

'Rechtse Sector,' ultra-rechtse nationalisten die de staatsgreep pleegden, februrari 2014 Kiev. bron
‘Rechtse Sector,’ ultra-rechtse nationalisten die de staatsgreep pleegden, februrari 2014 Kiev. (bron)

Saillant detail van de missie van de 173ste naar Oekraïne: de operatie start op een belangrijke feestdag van neo-Nazis: 20ste April, de geboortedag van Hitler.
Bron:Avakov zei dat de training zal beginnen op 20 april bij een basis in het westen van Oekraïne in de buurt van de Poolse grens, en zou ongeveer 290 Amerikaanse parachutisten en ongeveer 900 Oekraïense bewakers bevatten.

Nazi / neo-Nazi symbolen, de zwarte zon en de wolfsangel. De wolfsangel wordt zowel verticaal als horizontaal gebruikt door (neo)Nazis. Rechts onder: embleem van de N.S.B. (Nationaal Socialistische Beweging), pro-Hitler groep in Nederland ten tijde van de 2de wereldoorlog.
Nazi / neo-Nazi symbolen, de zwarte zon en de wolfsangel. De wolfsangel wordt zowel verticaal als horizontaal gebruikt door (neo)Nazis (NRC artikel). Rechts onder: embleem van de N.S.B. (Nationaal Socialistische Beweging), pro-Hitler groep in Nederland ten tijde van de 2de wereldoorlog. (bron)

Zwarte zon: Wikipedia: “De “Zwarte Zon” wordt ook gebruikt door het Azov Bataljon, dat werd gevormd door de Oekraïense beweging Sociaal-Nationale Vergadering en vochten tegen de separatisten in Oost-Oekraïne in 2014.“. Wikipedia (Nederlands): “Neonazistische groepen gebruiken in een aantal gevallen de wolfsangel als symbool.” [waaronder] “Het Oekraïense “Azovbataljon“. “Omdat de wolfsangel een rune symbool is werd en wordt het symbool door rechts-radicalen vaak gebruikt. De nazipartij, de SS, de Nederlandse eenheid Landstorm, de Nederlandse NSB en de Nederlandse Arbeidersdienst (een NSB-organisatie) gebruikten wolfsangels als ornament en herkenningsteken.” (Wikipedia).

Gaan we fotos van Amerikaanse soldaten te zien krijgen, zij aan zij met Azov en nazi-insignes? Houd uw ogen open!

Zwarte zon op schilden.
Zwarte zon op schilden. Zie ook Right Sector (Engels).

De 173ste Brigade, geschiedenis

De Brigade werd opgericht in 1917 als de 173ste infanterie brigade. Zij werden ingezet in Frankrijk, maar maakten geen zware strijd mee. In 1919 werd de Brigade gedemobiliseerd. In februari 1942 werd de Brigade opnieuw georganiseerd als de 87ste verkenningsgroep van de 87ste Divisie. De Brigade zag zware strijd in Europa bij het derde leger (Generaal G.S.Patton), onder meer bij de Rijn oversteek, en het Ardennen offensief.

Na de enige organizatorische veranderingen werd de Brigade geactiveerd als de 173ste luchtmobiele Brigade, in Okinawa. De Brigade was de eerste leger eenheid die naar Zuid Vietnam werd gestuurd in mei 1965. Zij waren 6 jaar actief in Vietnam. De 173ste Brigade noemt dit onderdeel van haar historie “Het Machtigste hoofdstuk in de historie van de Brigade.” op haar website.

In het jaar 2000 was de 173ste in Italië. Op 26 Maart 2003 ging de 173ste naar Irak. Zij parachuteerden 1000 man in Noord Irak om het noordelijke front te openen, de grootste parachute operatie sinds de 2de wereldoorlog. In 2005 gaat de 173ste Luchtmobiele Brigade naar Afghanistan. (bron: http://www.173rdairborne.com/history.htm


Onder: schermafdrukken geschiedenis web pagina van de 173ste Brigade op 5 mei 2015, met het schokkende feit dat zij heden ten dage trots zijn op de Vietnam oorlog:

http://www.173rdairborne.com/history.htm
bron
http://www.173rdairborne.com/history.htm
bron

NVDR: Merk op dat de oorlog in Vietnam ook tegen “de communisten” werd gevochten, en dat de oorlog in Oekraïne ook mede gericht is tegen de Communistische partij. Zowel Nazi Duitsland als Oekraïne na de ultra-rechtse coup hebben het communisme verboden (ingang verbod, 9 mei 2015.) In beide landen is er van een liberale democratie geen sprake meer. In Oekraïne wordt de schijn van democratie opgehouden, maar wordt de politiek door geweld van ultra-nationalisten beheerst. Verder kan gezien de reorganisaties van de 173ste Brigade, getwijveld worden over de door henzelf voorgestelde historie. Zij werden als parachutisten opnieuw georganiseerd in de huidige vorm in 1965, terwijl de 2de wereld oorlog veteranen uiteraard al lang gedemobiliseerd waren. De wreedheid en onrechtvaardigheid van de oorlog in Vietnam doet het ergste vermoeden nu deze Amerikaanse Brigade aankomt in het verscheurde Oekraïne. De Nederlandse oligarchie en hun massa media laten het zich welgevallen, omdat de linkse oppositie wordt uitgeroeid ? Iedereen die Grondwettelijk bestuur, burgerrechten, democratie en sociale rechtvaardigheid kan immers een probleem zijn voor de oligarchie van het grote geld. Er is minder in de wereld veranderd sinds 1933 dan menigeen zich lijkt te beseffen.

Duitse televisie laat Azov leden zien met hakenkruis en S.S. op hun helm.

Azov_hakenkruis_vid0.33
Azov lid met hakenkruis op helm.

 

Azov-SShelm_vid0.28
Azov lid met S.S. symbool op de helm (Schutzstaffel, de beruchte moordende en martelende bendes van Nazi Duitsland).

 

 

Zie ook:
* Prof: “De VS hebben een neo-nazi regime geïnstalleerd in Oekraïne”
* VS, Chicago Raad: Wij willen Rusland & Duitsland uit elkaar spelen.
* Obama wil Europa tegen Rusland gebruiken
* Infowars: “NAVO bereidt zich voor op oorlog met Rusland”

Used other main sources (see links in article if available).
Used other main sources (see links in article if available).
Used as source: South-Front
Used as source: SouthFront
st-george-ribbon
South Front Help ons !

23 april 2015

23 april 2015: TASS rapporteerd:
MOSKOU, 21 april / TASS /. Buitenlandse militaire eenheden kunnen door Kiev worden gebruikt in provocaties op het grondgebied van de zelfbenoemde Donetsk en Lugansk Volksrepublieken, tijdens feestelijke gebeurtenissen gewijd aan de Dag van de Overwinning, heeft zelfbenoemde Volksrepubliek Donetsk (DPR) Ministerie van Defensie woordvoerder Eduard Basurin dinsdag gezegd.
Oekraïense nationalistische eenheden bereiden provocaties in de DPR en LPR kort voor de viering van de 70e verjaardag van de overwinning [van de Sovjet-Unie] in de Grote Patriottische Oorlog,” vertelde Basurin het Donetsk Nieuws Agentschap.

Militaire instructeurs van de NAVO-landen trainen nationalistische eenheden in het Lvov Gewest; en op 17 April zijn 300 parachutisten van de Amerikaanse 173ste Luchtmobiele Brigade aangekomen bij de Yavorov Range [50 kilometer van Lvov],” zei hij.


Video van deze training van 173ste in Oekraïne

Amerikaanse parachutisten onderwijzen leden van de Oekraïense uiterst rechts bataljons hoe Russen doden

Amerikaan legt uit hoe een raket gelanceerde granaat af te vuren.
Amerikaan legt uit hoe een raket gelanceerde granaat af te vuren.
173steBrig-trainsUltraRechtsOekraine
(gelach) Jongeman rechts (Oekraiense vlag): “Hij [tweede van rechts] zei [in niet-engels] dat na het trainen hier, hierna gaan zij naar het oostelijke deel van Oekraine, om met het werk verder te gaan.” (gelach) Jongeman met Amerikaans accent en vlag zegt iets dat lijkt op “that is tense, that is tense” en knikt…
Advertenties

6 reacties op ‘Amerikanen gaan Oekraiense neo-Nazis gevechtstraining geven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s