Euromaidan Azov kruisigt en verbrandt levend “separatist”

18+ alleen voor volwassenen, toezicht gewenst

Een video van een kruisiging werd naar de Cyberberkut (pro-Novorossia) gestuurd, met het bericht dat alle opstandelingen in Novorossia zo zouden worden behandeld, bericht infowars (en Kazzura). De video begint met het slachtoffer tussen meerdere mannen, die onder meer “bataljon Azov” lijken te zeggen, en waarvan later een lid een embleem op de arm lijkt te hebben dat consistent is met het Azov embleem (zo zou een Azov embleem er bij de gegeven lage resolutie ook uit zien.) Het slachtoffer wordt vastgetaped aan een kruis, en er worden iets van spijkers in zijn handen gehamerd. Het slachtoffer kermt. Het kruis wordt opgericht, de grond aangestampt, en daarna wordt een vuur aangestoken onder het kruis. Hier eindigt de video.

Het neo-Nazi Azov bataljon is berucht om zijn vele oorlogsmisdaden, en daarom is het niet onwaarschijnlijk dat deze video authentieke beelden van het Azov bataljon zijn. Vele mensen in Donbass zijn al gemarteld door het Azov bataljon. Omdat dit het gedrag is van de Oekraiense strijdkrachten, houden de Milities van Novorossia een handgranaat over om zichzelf met hun aanvallers op te blazen als zij in handen dreigen te vallen van de Euromaidan rebellen van Kiev (de zelfbenoemde regering van Oekraïne in Kiev), zoals deze vrouw in onderstaande foto.

HeldinDonbass
Waarschuwing: zorg dat uw kinderen geen nachtmerries krijgen en deze beelden niet te zien krijgen. Ten nutte hiervan worden zij extra klein getoont. Deze nieuws pagina is niet voor kinderen bedoeld: het gaat over de realiteit van oorlog door de Europese Unie en Amerika, die blijkbaar de meeste mensen in Nederland nog niet willen begrijpen; en daarom is het soms nodig de onversneden realiteit te laten zien.
18plus

crucifixion

crucifixion2

crucifixion3

crucifixion4

crucifixion5

crucifixion6

crucifixion7

crucifixion8

crucifixion9

crucifixion10

crucifixion11

crucifixion12

crucifixion13

Used as source: infowars.com
Used as source: infowars.com

Zie over Azov ook: Amerikanen gaan Oekraiense neo-Nazis gevechtstraining geven.

ee
South Front Help ons !
Advertenties

2 thoughts on “Euromaidan Azov kruisigt en verbrandt levend “separatist”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s