Amerikaanse Brigade aan front in Donbass

Er is door Oekraiense TV mogelijk onjuiste informatie verspreidt over de plaats van training die de Amerikaanse luchtmobiele 173ste Brigade aan onder meer neo-Nazi Bataljon Azov zou gaan geven in Oekraïne. De training zou eerst plaats vinden in het uiterste westen van Oekraïne, in de Lvov regio. Nu echter blijkt dat deze training onder meer direct aan het front bij Marioepol gegeven zal worden, waar Azov gelegerd is.

Crisisn24apr2015_vid0.24
Russische defensie minister woordvoerder.

Het vind niet plaats op de Yavorov training site in de Lvov Regio (west Oekraine) zoals gerapporteerd door Oekraiense TV, maar direct in de gevechtszone bij Mariupol, Severodonetsk, Artyomovsk en Volnovakha.” aldus het Russische ministerie van Defensie.

Crisisn24apr2015_173rdinDonbass
173ste Brigade Amerika, die ook als eerste het Vietnam en noordelijke Irak front openden.

25april2015_frontline-173rdVS

Beschietingen gaan door

Er zijn in de laatste dagen diverse aanvallen van de Euromaidan regering in Kiev over de frontlinie in Donbass, bij Donetsk en in het zuiden bij Mariupol.

Aanvallen door Kiev bij Donetsk.
Aanvallen door Kiev bij Donetsk.
Aanvallen door Kiev bij Mariupol.
Aanvallen door Kiev bij Mariupol.

Opmerkelijk genoeg zegt Basurin, woordvoerder van het leger van Novorossia, dat het leger van Oekraïne over de open kanalen vraagt aan het leger van Novorossia of zij de stellingen van vrijwillige neo-Nazi bataljon Azov zouden willen beschieten. Het leger van Oekraïne zegt dat het Azov Bataljon oncontroleerbaar is en burgers aanvalt. Basurin zegt dat Novorossia dit niet zal doen, maar zich zal houden aan de Minsk afspraken (het staakt het vuren), en dat Oekraïne zelf deze eenheden onder controle moet brengen met de eigen middelen. Er zijn eerder beschietingen geweest tussen het leger van Oekraïne en vrijwillige ultra-rechtse Bataljons. Er zijn vrijwillige Bataljons die weigeren onderdeel te worden van de officiele strijdkrachten van Oekraïne, of die ontwapend worden door Kiev (zo werd eerder bericht op ‘South Front’ en elders). Azov wordt echter wel door Kiev erkent. Of de aanwezigheid van de Amerikaanse Brigade bij Azov in Mariupol iets te maken heeft dit verzoek om op de stellingen van Azov te schieten is onduidelijk (Basurin heeft daar niets over gezegd in deze video. Door met houwitsers beschietingen te plegen, worden die houwitsers zichtbaar en kunnen daardoor terug aangevallen worden.)

Zie ook: 70 Amerikaanse huurlingen in Donbass
Zie ook: Amerikanen gaan Oekraiense neo-Nazis gevechtstraining geven

Achtergrond: Amerika en haar extremisten

Klokkenluider Sibel Edmonds

De Amerikanen hebben een lange historie bij het samenwerking met ultra-nationalisten, alsook met radicale Islam terroristen, zo schrijft Amerikaanse klokkenluidster Sibel Edmonds. Sibel Edmonds was een vertaler voor geheime diensten van Amerika, en kwam zo achter de schandalen die niet in de grote kranten voor het normale publiek mogen verschijnen van de eigenaren van de grote media. Het Gladio netwerk van ultra-nationalisten, neo-Nazis, en fascisten werd opgericht na de 2de wereldoorlog door de Amerikanen, grotendeels buiten medeweten om van de autoriteiten in de Europese landen.

Klokkenluidster Sibel Edmonds.
Klokkenluidster Sibel Edmonds.

De ultra-nationalisten werden gekozen omdat zij betrouwbaar leken tegen een toendertijd Communistische invasie door de Russen, of lokale Revoluties door Communisten. Dit Gladio of Stay Behind netwerk is bedoeld om lokale populaire Revoluties neer te slaan, of politiek onmogelijk te maken door bijvoorbeeld de terreur campagne in Italië die door het Gladio netwerk is uitgevoerd, maar waarvan de Italiaanse Communisten de schuld kregen. De NAVO kan geen regimes in West en Midden Europa dulden, met een sympatieke houding ten opzichte van de Russen, en schrikt niet voor een criminele strategie terug om dergelijke regimes te voorkomen. Deze strategie past Amerika ook toe in het midden oosten. In het midden oosten hebben de Amerikanen gekozen voor een samenwerking met de radicale Islam, zoals Al-Qadea (opgericht door Amerika), ISIS, etc. Deze gelijksoortige strategie in het midden oosten wordt intern in Amerika “Gladio-B” genoemd.

Klokkenluider Scott Bennett

ISIS en soortgelijke radicale Islam terreur groepen worden bewapend en gefinancieerd door Amerika, zegt klokkenluider Scott Bennett. S.Bennet (“U.S. Army Special Operations Officer (11th Psychological Operations Battalion, Civil Affairs-Psychological Operations Command”)) is bij het Amerikaanse leger gegaan om de radicale vijand die zijn land op 9/11 aangevallen heeft te verslaan. Hij bestudeerde intensief de Islam, en kwam tot de conclusie dat het radicalisme geneutraliseerd kan worden door gematigde Imams te steunen die openlijk duidelijk maken dat wie terreur uitvoert niet in het paradijs zal komen maar de wetten van Islam breekt.

Scott Bennett
Scott Bennett

S.Bennett werd ingezet binnen het Amerikaanse leger, en werd later ingehuurd door een privé bedrijf waar men dacht dat hij het spel zou meespelen, aldus Bennett. Bennett echter had heel andere doelen, namelijk het werkelijk uitschakelen van de radicale Islam terreur en de bedreiging die deze vormt voor Amerika. Bennett specialiseerde zich in de financiele stromen naar ISIS en Al-Qaeda achtige terreur groepen, en kwam achter een zeer grote lijst met Zwitserse bankrekeningen die deze terreur groepen financiert. Niemand in de Amerikaanse Senaat of huis van afgevaardigden deed echter iets met zijn informatie, toen hij zich genoodzaakt zag de volksvertegenwoordiging te informeren over de interne obstructie die hij ervoer bij het onschadelijk maken van deze financiele stromen. Uiteindelijk werd S.Bennett zelf opgepakt en zat 2 jaar in de gevangenis. Edward Snowden zag wat er gebeurde, zo zegt S.Bennett, pakte alle informatie die hij te pakken kon krijgen, en vluchtte voordat hij ook zou worden opgepakt.

(Helaas kan hier niet geverifiëerd worden wat S.Bennett zegt, en lijkt betreffende website ‘project camelot’ mogelijk in de categorie rariteiten te moeten vallen. Desalnietemin klopt wat Bennett zegt met andere bronnen, en lijkt geloofwaardig over te komen.)

Het is algemeen bekend dat Amerika na de 2de wereldoorlog ging samenwerken met top Nazi oorlogsmisdadigers (operatie ‘paperclip’ etc). Onder meer de Duitse geheime dienst is opgericht door een Nazi officier, omdat hij zogenaamd veel informatie over de Russen had en een spionnen netwerk gericht op het Duitse oostfront. De Amerikaanse heersende oligarchie werkte ook tijdens de oorlog samen met Hitler, en is mede verantwoordelijk voor de financiering van het 3rde rijk (Zie W.Tarpley, A.Jones, en vele andere onderzoekers en journalisten).

Zo zijn de nieuwe gruwelen dezelfde als de oude gruwelen, en zal de reactie van grote delen van de volkeren die er iets aan hadden moeten doen achteraf wellicht ook weer dezelfde zijn: wij hebben het niet willen zien, het was te extreem voor ons om het serieus te durven overwegen. Ondertussen gaat het massa moorden door, soms recht onder de neus van de camera.

Used as source: EN.VOICESEVAS.ru
Used as source: EN.VOICESEVAS.ru

Used as source: South-Front
Used as source: SouthFront

ee
South Front Help ons !
Advertenties

6 thoughts on “Amerikaanse Brigade aan front in Donbass

    1. Prima, jij je zin. Jij gaat als eerste de loopgraaf uit, in jullie wanhoopspoging om Rusland te veroveren, op naar de Oeral. Sleep anderen niet mee in jullie oorloghonger en lust om andermans bloed te drinken: doe het zelf, geef het “goede” voorbeeld. Zijn wij meteen van jullie af, want deze derde bizarre poging na Napoleon en Hitler, blijkbaar jullie grote voorbeelden jullie lichten in de duisternis, zal hoogstwaarschijnlijk weer in een totale mislukking en lokale vernietiging resulteren. Bedankt voor Uw bijdrage aan South Front Nederlands, het is duidelijk dat U geen enkel argument hebt en derhalve onze visie hebt onderstreept. Succes met jullie veroveringsdrang, kom niet bij mij klagen om je wonden te verzorgen als jullie weer vernietigt terugkomen, of om de gevallen fascisten legers te herdenken. Vraagje: hoeveel massa-media producten consumeert U per maand, dus hoeveel grote kranten (Volkskrant-Trouw-NRC) of Televisie programmas ondergaat U per maand, en welke ? Heb je al je “Sieg Heil” geoefend, voor de spiegel ? Nee, want je denkt dat je geen Fascist bent, omdat je niet door hebt wat je doet ? Want de nieuwe Fascisten dwepen met de Verenigde Naties, de “mensenrechten” (die geen mensenrechten zijn), en doen zich voor als weldoeners ? Hun verovering voor de corrupte bendes van de E.U. is niet voor eigen gewin, oh nee ze zouden er niet aan durven denken. De vernietiging van het Midden Oosten, Oekraine en Rusland, dat wordt allemaal uit grote liefde en opoffering gedaan voor die mensen daar. Natuurlijk, jullie brengen immers de beschaving aan de barbaren, aan de ondermensen. Nieuws voor je: de Nazis dachten ook van zichzelf dat ze het toppunt van beschaving waren, en daarom de hele wereld mochten afslachten en veroveren voor hun wanhoopsideaal. Wat werd hun deel ? Eeuwige schaamte, en zo zal het met de wederopstanding van het Fascisme en de Fascisten weer vergaan. Zie dit als een vriendelijk advies, om jezelf te beschermen tegen de ophitsers die jou blijkbaar te pakken hebben.

      Deze hele oorlog voor Amerika tegen Rusland dreigt een eeuwen durende schandvlek op het blazoen van Nederland te worden – als daar nog een schoon plekje op te vinden is, wat nogal valt te betwijvelen. Oorlog met Rusland zoeken, is landverraad aan Nederland. De andere kant van het verhaal niet willen horen, is de Rechtstaat en Democratie onwaardig te zijn. Bedankt voor Uw interesse in South Front Nederlands.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s