Het Verzet leeft

Slavyansk: Novorossia’s eerste gevecht

Voor buitengewone heldenmoed,
Voor zegening in strijd door de Almachtige,
Voor strijd tegen een overweldigende meerderheid,
Voor onwankelbare trouw aan het Recht op Leven,
en de Grondwet en het fatsoen in het land,
Trouw tot in de Dood tegen de Nazi vijand.
Toekenning Verzet eer door burger Nederland:
Igor ‘Strelkov’ en groep, de Strijdkrachten van Novorossyia.
De hemel sta U bij, in deze strijd.
NederlandseVerzetskruis_getekend-metStGeorgeLint

Nooit zal Rechtvaardigheid sterven,
als mensen sterven willen voor Rechtvaardigheid.

ee
South Front Help ons !
Advertenties

4 thoughts on “Het Verzet leeft

 1. Long live the struggle against the fascist of the azov and the right sector, this scum are responsible for a lot of crimes against the pro russian republic Novorossia. The people of Novorossia are brave and respect, and fight for an good cause against this garbage, we shall never forget odessa genocide 1943, bandera ss was here responsible for.

  Liked by 1 persoon

  1. Nederland als Staat is van kamp verwisseld. In de 2de wereld oorlog tegen de Nazis, en nu met de Nazis in Oekraïne. Men kan het echter ook anders zien. De Nederlandse Staat was tegen de Nazis omdat dit een buitenlandse competitie voor hun eigen Imperium was toendertijd. Direct na de oorlog heeft Nederland met de politionele acties laten zien, nog steeds in staat te zijn tot Nazi-achtig geweld. De Nederlandse Staat, aangestuurt door de westerse financiele oligarchie met hun internationale Europe brede bedrijven tegenwoordig (of zelfs wereldwijdt), ziet nu de Oekraiense ultra-nationalisten als de eigen voorhoede van dit eigen Imperium (de E.U., Euro, Westerse internationale bedrijven/banken). De vector van de Nederlandse heersende klasse kan dus alleen consistent begrepen worden als niets ontziend eigenbelang, ongeacht de slachtoffers die erdoor vallen. Er bestaat dus geen principiële verwerping door Nederland van het Nazisme of dergelijke geweldadige groeperingen en ideologieën. Dat betekend ook dat een gewelddadige onderdrukking zelfs binnen van democratie en Recht Nederland nog tot de mogelijkheden behoort.

   In feite was dat hoe de E.U. aan de macht kwam, via een verkrachting van de principes van de Democratie, en daarom is op principe niveau ook in Nederland de wanorde al uitgebroken (zie de schokkende grondwet artikelen 90-95, waarin de Nederlandse Soevereiniteit wordt opgeheven en de Grondwet onklaar wordt gemaakt). We kennen het Nazisme historisch van zijn langzame mars naar de wetteloosheid. Methodisch stapje voor stapje wordt alles wat recht en democratisch is afgebroken, binnen de wettelijke kaders. Dit is precies wat de E.U. gedaan heeft, en daarom kunnen we in die zin spreken van een Europese Unie dat al een anti-democratisch project is vanaf het begin. De samenwerking met Nazis in Oekraïne zou dus geen verassing moeten zijn, in tegendeel. De E.U. heeft dezelfde heersende klieken aan zijn wieg staan (Duitse staal industrie), alsook de Nazis van de 2de wereld oorlog, en beiden zijn gefinancieerd en gesteund door de Amerikanen, beiden staan in dienst van de plutocratie van het grote geld.

   Zoals altijd bij dit sluipende gif van het Nazisme, komt het volk er niet tegen in verzet omdat het ze te langzaam gaat. Ze zien het niet, tot het te laat is; maar dan is de meerderheid al meegesleept in de oorloghysterie. Dit is het programma dat de E.U. nu ook volgt inzake Rusland. Gezien al deze feiten en de richting van de heersende klasse, moet er nu al nagedacht worden over welke vorm het verzet tegen het E.U. Nazisme zou moeten krijgen ( http://www.law4.org is mijn voorstel hierover, mocht het iemand interesseren. ) Wie niet vooruitkijkt en zich voorbereidt op de mogelijkheden en gevaren van de toekomst, weet later niet wat hij moet doen en moet vanaf nul beginnen.

   Dit is een oproep om het Verzet in Nederland tegen het westerse wetteloosheid voor te bereiden en eventueel al te organiseren; maar *niet* om nu over te gaan tot gewelddadige acties en dergelijke, zoals uitgevoerd tijdens de Nazi bezetting.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s