VS Oligarch zegt zijn stichting medepleger staatsgreep Oekraïne

Infowars bericht: Soros erkent verantwoordelijkheid voor staatsgreep en massa moord in Oekraïne., door KURT NIMMO | INFOWARS.COM | MAI 27, 2014 Vertaling artikel:

Soros
Soros

George Soros vertelde CNN Fareed Zakaria dit weekeinde, dat hij verantwoordelijk voor de oprichting van een stichting in Oekraïne, die uiteindelijk heeft bijgedragen tot de omverwerping van de gekozen leider van het land, en de installatie van een junta uitgekozen door het Ministerie van Buitenlandse zaken van Amerika.

Eerst over Oekraïne. Eén van de dingen die veel mensen weten over jou is dat jij tijdens de revoluties van 1989 veel dissidente activiteiten financierde: maatschappelijke groepen in Oost-Europa en Polen, de Tsjechische Republiek. Doe je soortgelijke dingen in de Oekraïne?” vroeg Zakaria aan Soros. *)

Nou, ik heb een stichting opgezet in Oekraïne voordat Oekraïne onafhankelijk van Rusland werd. En deze stichting heeft sindsdien gefunctioneerd en speelt nu een belangrijke rol in de gebeurtenissen,” reageerde Soros.

Het is bekend, hoewel verboden voor de massa media om te vermelden, dat Soros nauw samenwerkt met USAID, de National Endowment for Democracy (die nu werk doen dat voorheen toegekend was aan de CIA), het International Republican Institute, het Nationaal Democratisch Instituut voor Internationale Zaken, Freedom House, en het Albert Einstein Institute, om een reeks van kleuren revoluties in Oost-Europa en Centraal-Azië te starten, na de gemanipuleerde ineenstorting van de Sovjet-Unie.

(…) Lees verder: Soros erkent verantwoordelijk te zijn voor staatsgreep ….

Noten.
*) Soros is een bekende Amerikaanse Oligarch, die berucht is om zijn Nazi collaboratie verleden, alhoewel hij toen nog jong was (14 jaar). In een interview met Soros, op CBS programma “60 minuten” door Steve Kroft zegt Soros dat hij meehielp met het afpakken van de eigendommen van Joodse mensen tijdens de holocaust, en dat toen zijn karakter gevormd werd. Hij zegt geen spijt te hebben van wat er gebeurde, omdat de bezittingen toch afgepakt zouden worden. Als hij het niet deed, zou een ander het wel doen. Soros zegt er totaal geen last van gehad te hebben later, dat hij dit heeft gedaan. Een voorbeeld van artikelen van mensen hierover (Engels): George Soros zegt dat hij geen spijt voelt voor samenwerken met Nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog voor zijn mede Joden naar de vernietigingskampen te sturen, hun eigendommen te stelen..

**) Soros wordt momenteel ook verbonden aan de rellen in Baltimore: 12 onbeantwoorde vragen over de Baltimore rellen… (Engels).

Rellen in Baltimore, heden, Amerika. Burgemeester: "Wij gaven ruimte aan hen die wilden vernietigen." Politie agenten zeggen dat zij relschoppers niet mochten arresteren.
Rellen in Baltimore, heden, Amerika. Burgemeester: “Wij gaven ruimte aan hen die wilden vernietigen.” Zie video 0:31 Politie agenten zeggen dat zij relschoppers niet mochten arresteren.

Advertenties

3 thoughts on “VS Oligarch zegt zijn stichting medepleger staatsgreep Oekraïne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s