Boek: “MH17 de doofpotdeal”

Boek
Boek

Over het boek (citaat): (…) “De Russen dragen materiaal aan dat suggereert dat de crash is veroorzaakt door óf een aanval van een Oekraïense straaljager óf door een met een Oekraïense Buk-M1 afgeschoten raket. Daarentegen gaan EU-landen en de VS ervan uit dat de separatisten in Oost-Oekraïne de Boeing, al dan niet per ongeluk, hebben neergeschoten.” (…)

Gerelateerd nieuws:
Loslippige onderzoeker wordt door Minister van het onderzoek gehaald: bericht De standaard. Hij zou gezegd hebben dat MH17 door een raket werd neergehaald, zo meldt Elsevier. De Nederlandse overheid heeft alles wat met het onderzoek te maken heeft tot Staatsgeheim verklaard.


Noot:

Opmerking van SFD zelf, zie ook: De Debaltsevo Omcirkeling, waaruit de conclusie getrokken zou kunnen worden dat het neerhalen van deze Boeiing op deze plek, een van de belangrijkste oorlog-strategische zetten geweest kan zijn van de westerse machten en/of Oekraïne. Een groot burger vlucht vliegtuig van het westen zelf, ligt neergestort in de belangrijkste aanvalsrichting. Deze aanvalsrichting in Debaltsevo is strategisch om zo de twee Republieken uit elkaar te drijven. Die bres kan dan vastgezet worden met een internationale legermacht, die het onderzoek komt helpen beveiligen. Het is wel opmerkelijk dat het westen geen troepen stuurde om die bres bij Debaltsevo te helpen versterken, hetgeen zou kunnen betekenen dat deze actie bedacht is in Oekraïne zelf, zonder toezeggingen van de NAVO landen. Deze bres had de doodsteek kunnen worden voor Novorossia, nog voor het verzet tegen de neo-Nazi regering in Kiev zich goed en wel had kunnen vestigen in Donbass. De Shell gasvelden zouden dan ook weer terug onder westerse controle gebracht zijn als Novorossia gebroken was, hetgeen voor Oekraïne een reden geweest zou kunnen zijn om te overwegen dat Nederland en andere westerse landen met Shell belangen het spel mee zou willen spelen. Hoe dan ook, de enigen die geen reden voor deze misdaad gehad lijken te hebben, zijn Rusland en Donbass. Alleen de luchtverkeersleiding in Kiev is in staat een vliegtuig over de Donbass te laten vliegen.

Het is historisch bekend dat westerse heersende klassen niet voor dit soort geweld terugschrikken. De wijze waarop het 9/11 onderzoek is uitgevoerd, heeft de toon gezet van een losgeslagen westerse heersende klasse. Iran zegt terecht dat 9/11 een truk van Amerika zelf was om het midden oosten aan te vallen, link. Zie hier wat de echte experts over 9/11 te melden hebben. (JHB)

Advertenties

2 thoughts on “Boek: “MH17 de doofpotdeal”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s