BUK fabrikant: niet onze raket

BUK fabrikant wijst er nadrukkelijk op dat de Boeing MH17 werd neergeschoten door een Oekraïense raket, niet door een BUK. De baas van de Russische BUK fabrikant Almaz-Antey, Yan Novikov, heeft een rechtszaak tegen de EU aangekondigd voor onterechte sancties tegen zijn bedrijf in verband met de MH17 tragedie. Mikhail Malyshevsky, adviseur van de hoofd ingenieur van Almaz-Antey, zei: “De BUK 9M317 raket, die dienst doet voor de Russische strijdkrachten, is hier niet aan de orde, onder meer omdat de vorm van de fragmenten niet overeenkomt met de schade aan het vliegtuig”.

bron

Zie ook: MH17 als onderdeel van de primaire aanval strategie van Kiev tegen het staatsgreep Verzet.
Zie ook: De Debaltsevo Omcirkeling. MH17 ramp was een onderdeel van de primaire aanval van Kiev ? Is dit toeval te mooi om waar te zijn, en moet kwade opzet dus worden onderzocht ?

Meer details op HLN.be: Russische raketbouwer: “Oekraïne haalde MH17 neer”. De raket fabrikant is van oordeel dat een verouderde versie van de BUK raket de vlucht MH17 heeft neergehaald, die niet meer in Rusland dienst doet, maar wel in Oekraïne. De locatie van de beschieting zou door Oekraïne gecontroleerd territorium geweest moeten zijn, aldus de fabrikant.

Joost Niemoller
Joost Niemoller links. Rechts vliegveld medewerker getuige die zegt dat een piloot na een vlucht terugkwam zonder luchtdoel raket en dat de piloot zei “Het verkeerde vliegtuig op de verkeerde plek ….” precies rond het tijdstip van de ramp. Deze Oekrainer is inmiddels gevlucht naar Rusland.

Rapportage op R.T. met Nederlandse auteur over de ramp: The plane was in the wrong place at the wrong time – Russia releases video of allaged MH17 witness. (“MH17 de doofpotdeal”) zegt hier dat de Russische fabrikant heeft gezegd dat het ook een jachtvliegtuig of iets anders had kunnen zijn. De reden waarom de fabrikant de eigen (nieuwste) BUK raket wapen afwijst is onduidelijk en zou gelegen kunnen zijn in bedrijfsbelangen….

P.S.

Zo blijken er dus nog altijd verschillende theoriën in omloop te zijn: was het een BUK of een jachtvliegtuig, en als het een BUK was, wiens BUK was het dan ? Een vraag waar wel een redelijk eenduidig antwoord op mogelijk lijkt is de motief vraag: wie heeft voordeel getrokken uit deze ramp ? Alhoewel de ramp niet sterk benut is voor de aanval op Debaltsevo ondanks de potentie daartoe, heeft het de oorlogshysterie tegen Rusland sterk doen aanzwellen, ongeacht de voortslepende onduidelijkheid over de precieze toedracht. Welk voordeel heeft het verzet tegen de staatsgreep bij deze gruweldaad gehad ? Welk voordeel heeft Rusland gehad ? Sinds wanneer en wanneer opnieuw haalt Rusland burgervluchten neer met zijn strijdkrachten, alleen maar om het westen te pesten, hetgeen het verhaal over het Russische motief schijnt te zijn vanuit de westerse zijde ?

Used as source: South-Front
Used as source: SouthFront
ee
South Front Help ons !
Advertenties

One thought on “BUK fabrikant: niet onze raket

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s