Zo ziet een Russiche interventie er uit: Georgië 2008.

De Georgië-Rusland oorlog van 2008.

De toen Russische president Medvedev zegt openlijk en officieel dat zij zullen ingrijpen in het bloedbad in Zuid-Ossettia. Hij zegt dat de meerderheid van de mensen die sterven in Zuid-Ossetia, vrouwen kinderen en oude mannen, Russische staatsburgers zijn. De grondwet van Rusland verplicht hem ertoe Russen te verdedigen, waar zij zich ook bevinden. De logica van de situatie is dat Rusland moet ingrijpen, aldus Medvedev (bron: video).

br
Medvedev over Zuid-Ossetië Bron: CNN

Tank colonnes, grote vliegtuig transporten en aanvallen, troepen bewegingen: dit is hoe de Russische interventie eruit zag in zuid Ossetië. Het wordt niet ontkent dat dit is gebeurd, in tegendeel. Er is ruimschoots bewijsmateriaal dat de Russen hebben ingegrepen.
Merk op dat het Russische leger de Georgische troepen in 4 dagen versloeg, waarna zij een vredesverdrag aanboden via de Fransen (bron: wikipedia).

In tegenstelling hiermee zijn de bewijzen alsook Russische instemming met het idee dat Rusland de Donbass hebben veroverd afwezig. Deze zaken zouden erop kunnen wijzen dat dat de NAVO de strategie van Hitler inzake een zogenaamde invasie van Polen inzet: net doen alsof er een invasie is, om de eigen invasie te verkopen.

Dit is hoe de Russische interventie eruit zag in zuid Ossetie. Het wordt niet ontkent dat dit is gebeurd, in tegendeel. Er is ook ruimschoots bewijsmateriaal dat de Russen hebben ingegrepen. Zowel bewijzen alsook Russische instemming met het idee dat Rusland de Donbass hebben veroverd, zijn afwezig. Deze zaken zouden erop kunnen wijzen dat dat de NAVO de strategie van Hitler inzake een zogenaamde invasie van Polen inzet.
Zo zag de Russische interventie eruit in 2008 Zuid-Ossetië: niet geheim, duidelijk te zien. Bron foto: boston.com
bron
Rusland grijpt in als Amerikaanse zetbaas bloedbad aanricht onder Russen in Georgië. Bron foto: boston.com
Used as source: South-Front
Used as source: SouthFront
ee
South Front Help ons !
Advertenties

3 thoughts on “Zo ziet een Russiche interventie er uit: Georgië 2008.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s