‘Internationale gemeenschap’ wil meer oorlog in Oekraïne

Infowars.com bericht: In de geopolitiek wil ‘Bilderberg‘ druk uitoefenen op ongehoorzame landen zoals Oostenrijk om zo Rusland verder te isoleren. Wapenverkopen aan de door Kiev gesteunde Milities zouden gestimuleerd moeten worden. Infowars voegt hier aan toe: Wees niet verbaasd als er een grote confrontatie komt tussen de NAVO en Rusland voor het einde van dit jaar, als resultaat van deze doelstellingen. (Het is hier onbekend hoe Infowars dit weet, maar zij zeggen interne bronnen te hebben.)

Bilderberg in Oostenrijk

De Bilderberg

Lokatie van de Bilderberg conferentie in Oostenrijk.
Lokatie van de Bilderberg conferentie in Oostenrijk.

samenzwering laat nooit weten waarover zij gesproken hebben, en grendelen de locatie van hun conferentie gewoonlijk af. De veiligheidszone rond de conferentie in Oostenrijk is meer dan 5 kilometer groot, en wordt bemand door de Oostenrijkse veiligheidsdiensten die onder andere de wegen in de omgeving van controle posten hebben voorzien. De volgende Nederlanders doen mee met deze sinistere samenzwering, samen met meer dan honderd min of meer machtige mensen uit de westerse wereld:

Beurden, Ben van CEO, Koninklijke Shell NLD
Dijsselbloem, Jeroen Minister van Financieën NLD
Fresco, Louise O. President and Voorzitter bestuur, Wageningen Universiteit en onderzoekscentrum
Halberstadt, Victor Professor van Economie, Leiden Universiteit NLD
Knot, Klaas H.W. President, De Nederlandsche Bank NLD
Netherlands, H.R.H. Princess Beatrix (voormalig Koningin) NLD
Rutte, Mark Prime Minister NLD

Zie hier voor de volledige lijst.

De rest van dit artikel is een soort
introductie over deze samenzwering,
waar de massa media angstig over lijkt te
zwijgen en die daarom onbekender
is dan hij zou moeten zijn.

Bilderberg oorsprong

Bilderberg‘ is de naam van het hotel waar deze geheimzinnige samenzwering voor het eerst samenkwam, toen zij werden georganiseerd door onder meer de Nazi S.S. officier en I.G. Farben Parijs kantoor bestuurslid prins Bernhard (zie ook: Boek: de E.U. is een Nazi project.). I.G.Farben is bekend van het opereren van het Auswitch concentratie en vernietigingskamp, waar zij experimenteerden ten behoeve van hun farmaceutische producten op de gevangenen, en deze gevangenen ook inzetten als slaven arbeid. De gruwelijke medische experimenten in Auswitch waren geen toeval, maar onderdeel van het onderzoek van de I.G.Farben medicijnen fabrikant. De beestachtigheid van sommige medische onderzoekers naar dieren toe is algemeen bekend, alsook het feit dat massamoordenaars vaak in hun kindertijd eerst dieren hebben gemarteld. De overstap van de ene gruwelijkheid naar de andere is dan niet zo groot meer.

‘Auswitch’ was ‘I.G. Auswitch,’ de I.G.Farben syntetische rubber fabriek en andere chemische industrie in het Poolse plaatjse Auswitch, ten behoeve van de oorlogsmachine van de Nazis en de financiers achter de Nazis, zoals I.G. Farben. Als de Nazis naar de macht zijn gestuwd door I.G. Farben zoals onderzoek aantoont en als I.G.Farben verantwoordelijk is voor de primaire gruwelen van Auswitch zoals onderzoek aantoont, dan zijn de verbanden tussen de Nazis en Bilderberg geen losse toevalligheden te noemen. Bernhard was blijkbaar een top Nazi: een S.S. officier met een hoge positie in het centrum van de Nazi macht: I.G.Farben. Juist hij zet na de oorlog de Bilderberg samenzwering op touw.

Stop de Samenzwering

Is het vreemd dat deze kliek zo serieus om gaat met hun geheimhouding, gezien hun Nazi verleden ? Wat is de kans dat een S.S. Officier Nazi (min of meer het ergste wat er is) zoals prins Bernhard, die later berucht werd door het omkoop schandaal met Lokheed Martin, zich heeft bekeerd van zijn wandaden en politieke allianties ? Wat hebben zij te verbergen ? Mogen belangrijke politieke kwesties niet worden blootgesteld aan het publiek en openbare debat ? Waarom mogen hen die er interesse in hebben over wat daar besproken wordt door onder meer publiek gekozen volksvertegenwoordigers, niet meeluisteren en op die manier onderdeel uitmaken van het politieke proces ? Is het vreemd dat deze kliek aanstuurt op oorlog met Rusland, net zoals de Nazis dat deden ? Waarom wil deze kliek zo graag oorlog ? Hoe kan deze oorlog gestopt worden, voordat het erger wordt ?

Het Grondwet verdrag van de E.U. is officieel weggestemd in Nederland, toch wordt dit Bilderberg project ‘de Europese Unie’ en die Grondwet alsnog tegen de volkswil ingevoerd in de vorm van het Verdrag van Lisabon. Deze invoering heeft derhalve een eigenlijk criminele kant, temeer omdat hier persoonlijke financiele belangen worden nagestreeft. Dit is hoogverraad aan de democratische principes. Deze samenzwering moet gestopt worden, en moet begrepen worden als een criminele samenzwering totdat publiek onderzoek anders uit zal wijzen.

De burgeroorlog tegen de E.U. is al begonnen

De oorlog in Donbass kan gezien worden als het begin van de burgeroorlog tegen het Fascisme, het wilde moorden, de staatsgrepen en de grootschalige criminaliteit van de Europese Unie. Rijs op Donbass, sla de moordende Nazi vijand dood en leef voor eeuwig als helden voor de Europese Volkeren die worden geknecht door het gif van hoogverraad, volksverlakkerij, eerloze carriere politici en Imperialistische driften van de heersende klieken.

ee
South Front Help ons !
Used as source: infowars.com
Used as source: infowars.com

Wees een mens, geen monster

Steun proef dier vrij. Onze gezondheid mag niet gekocht worden ten koste van dierenmishandeling, dieren martelen, en andere meest gruwelijke en walgelijke gedrag dat de mensheid ooit heeft durven te vertonen. Stop de industrie van waaruit het Nazi monster zijn aanval pleegde op de Mensheid: gestoorde wetenschappers in dienst van maniacale financiers en criminelen. Op een bepaalde manier zou men de Nazi oorlogen en doorgaande aanvallen kunnen zien als een soort straf (karma zullen sommigen zeggen) voor de misdaden tegenover dieren die mensen durven te plegen. De grootste grap van dit alles is: de medicijnen zijn vaak helemaal niet goed ! Het gaat ze om ziekte, mensen chronisch ziek houden: gezondheid betekend dalende verkoop. De draden van macht naar de Nazis zijn velerlei: snij ze door, stuk voor stuk, wie vrede en voorspoed wil.

Advertenties

One thought on “‘Internationale gemeenschap’ wil meer oorlog in Oekraïne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s