Oekraïne (Euromaidan): “medailles voor beschieten vredige huizen”

Oekraïense Kolonel Generaal Vladimir Ruban geeft het opzettelijk doden van burgers toe, en wil medailles geven voor deze misdaad, bericht Voice of Sevastopol over wat een Televisie interview lijkt te zijn:

o
Journalist: “Of is dit alles normaal, allemaal goed en deze omcirkeling, de beweerde blockade van Donetsk en Lugansk werkt niet ?” [sic]
o
Oekraiense Generaal: “De blokkade van donetsk werkt niet.”
o
Oekraiense Generaal vervolgt: “Het had kunnen werken maar er vinden beschietingen op de stad plaats.”
o
Generaal vervolgt: “Ik wil zelfs medailles aanbieden aan de Oekraiense artillerie mannen, die …”
o
Generaal vervolgt: “de beschietingen uitvoeren, vanaf het gebied bij het vliegveld, op de stad, op vredige huizen, op de burger bevolking.”
o
Generaal vervolgt: “Misschien hebben zij dat volledig verdient.”
o
Generaal vervolgt: “voor nauwkeurigheid en slordigheid.”
o
Generaal vervolgt: “Deze beschietingen, zij brengen mensen samen op één of andere manier. Zij begrijpen dat zij beschoten worden.”
o
Generaal vervolgt: “En het is één ding als”
o
Generaal vervolgt: “enige operatieve, mobiele mortier groepen rondrijden en de stad beschieten – je kunt hier zeggen dat het de één of andere 3rde provocatieve partij is.”
o
Generaal vervolgt: “Maar als gebieden van het vliegveld, het vliegveld wordt geraakt”
o
Generaal vervolgt: “door artillerie systemen, dan zegt niemand hier dat het de separatisten zijn die zichzelf beschieten.”
o
Journalist: “Van wat U kon zien, hoe erg is de destructie van de infrastructuur van de steden ?” Niet in beelden weergegeven, de Generaal antwoord hierop dat de steden niet zo erg zijn verwoest als in de oorlog in Sirië, “godzijdank”. (Eerdere berichten van South Front bevestigen dat de oorlog in het Midden Oosten meer doden en destructie veroorzaakt heeft, dan in Donbass.)

De Generaal zegt even later dat de beschietingen van Oekraine met opzet gericht zijn om chaos en angst te zaaien, omdat artillerie niet zo extreem onprecies is. Hij zegt dat de beschietingen door gingen toen hij daar was tijden een krijgsgevangenen uitruil, en dat gelukkig Gorlovka nog niet van de kaart is geveegd. Hoe dat laatste te rijmen is, met zijn eerdere opmerking dat het beschieten van vredige huizen met een medaille beloont zou moeten worden, is hier onbekend (waarom wel op vredige huizen schieten, maar toch blij zijn dat de stad niet volledig is verwoest; een speculatief antwoord zou kunnen zijn dat men het liefst de steden veroverd met zo min mogelijk schade, om latere kosten voor de eigen staatskas te verminderen.)

bron: Voice of Sevastopol, youtube (Engels ondertitelt).


Kolonel-generaal Vladimir Ruban legt artillerie strategie van het Oekraïense leger uit, verlangt dat medailles worden uitgereikt

Andere bronnen, artikel van Eric Zuesse: prisonplanet.com; washingtonsblog.com; globalresearch.ca: “Dit is een bekenning dat de operatie, die wordt gefinancierd door Amerika (en Oekraïne is bankroet dus het kan nooit zijn donoren terugbetalen), een etnische zuivering is.” (2 februari 2015). Video: liveleak.com.

Wie is Vladimir ?

In een interview (bron) zegt Kolonel Generaal Vladimir Ruban dat hij de opdracht heeft gekregen van het Ministerie van Defensie van de Euromaidan staatsgreep in Kiev om toe te zien op de uitwisseling van krijgsgevangenen met Novorossiya. De rang Kolonel Generaal is equivalent met NAVO 0-10, 4 sterren Generaal (Amerika). Volgens wikipedia is het de één na hoogste rang onder de Commandant van de Strijdkrachten (Генерал-полковник vertaald in een vertaal machine als: Kolonel-generaal).

De Milities van Novorossiya (Volksrepublieke Donetsk en Lugansk) hebben keer op keer laten weten dat het leger van Oekraïne niet primair op hen schiet, maar op huizen van burgers schiet. Dat is dan ook een belangrijke reden voor het aanzwellen van de troepen van Novorossiya: mensen moeten zich verdedigen tegen de moordenaars van de Euromaidan, de Europese Unie en de Amerikanen. Er zijn zelfs rapporten geweest dat het leger van Novorossiya het leger van Kiev aanbood om buiten de bebouwde kom de zaak uit te vechten, maar het leger van Kiev weigerde.

Een medaille waard ? Ja, volgens de staatsgreep plegers van de Europese Unie en Amerika, die de democratie in Oekraine hebben vernietigd
Is bovenstaande destructie in Gorlovka en officiele militaire medaille waard, of er nu een separatist zat in die flat of niet, of die flat nu het doel was of niet ? Blijkbaar wel, volgens de staatsgreep plegers van de Europese Unie en Amerika, die de democratie in Oekraine hebben vernietigd (februari staatsgreep 2014, de Euromaidan, compleet met E.U. vlaggen, mutsen, enzovoorts, … en honderden doden … welkom in de Europese Unie.) Bron:
Angelina Siard
Gewonde oudere vrouw in recente beschietingen van Gorlovka: medaille waard ?!
Gewonde oudere vrouw in recente beschietingen van Gorlovka: een militaire medaille waard voor de daders ?!
Jong kind gewond aan arm in recente beschietingen in Gorlovka: medaille waard ?!
Jong kind gewond aan arm in recente beschietingen in Gorlovka: een militaire medaille waard voor de daders ?!

Zie ook: Medaille voor veroorzaker verkeersdoden.

Used as source: EN.VOICESEVAS.ru
Used as source: EN.VOICESEVAS.ru
ee
South Front Help ons !

Opmerking van SFD: Deze video dient opgeslagen te worden
als bewijs voor oorlogsmisdaden. Dat het beest van de wilde bloeddorstige chaos los is in Kiev blijkt mede uit het feit dat een Generaal medailles wil uitgeven voor slordigheid (aangenomen dat dit correct is vertaald naar Engels (“niet-preciesheid” letterlijk, imprecisie), wat uit de context en gebeurtenissen in Donbass inderdaad correct lijkt te zijn). Dit is onacceptabel onprofessioneel gedrag voor een officier, laat staan een Generaal, ongeacht welke kant van een oorlog hij staat. De Generaal zei dit vermoedelijk, om het moreel van zijn troepen te verhogen, en zodat zij zich niet schuldig voelen over het vermoorden van onschuldige mensen of het gebrek aan professionaliteit en nauwkeurigheid van zijn eigen troepen, en de fouten die zij daardoor maken. Schiet op alles en niets, en als het mis is dan is het ook goed. Er zijn geen concequenties voor fouten, alleen concequenties voor wie weigert het bloedbad te blijven steunen of er vraagtekens bij te zetten. Het bevel is: blijf schieten en denk niet na. Dat zijn oorlogsmisdaden waarvoor de traditionele straf de strop of het vuurpeleton is (zie de naoorlogse rechtzaken tegen de Nazis), of levenslange gevangenisstraf onder het Nederlandse strafrecht. ~ jb

Advertenties

2 thoughts on “Oekraïne (Euromaidan): “medailles voor beschieten vredige huizen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s