Kiev Ambtenaren Lopen over naar Lugansk

Sputnik bericht:

Twee broers die beweren te hebben gewerkt voor het Oekraïense staatsapparaat – één van hen voor de buitenlandse inlichtingendienst en de andere voor het ministerie van Buitenlandse Zaken – hielden een persconferentie in Lugansk op maandag, na van kant veranderd te zijn om te vechten voor de jonge Lugansk Volksrepubliek, bericht Ruslands’ RIA Novosti.

Alexei Miroshnichenko en Yuri Miroshnichenko – de eerste zegt dat hij in de buitenlandse inlichtingendienst heeft gewerkt en het andere dat hij in de Oekraïense ambassade in Frankrijk werkte – verklaarden hun onwil om te blijven werken voor Kiev. Zij zeiden niet langer te kunnen verdragen wat er gebeurd in hun land.

Broeders die zijn overgelopen naar Lugansk, omdat zij het fascisme en de volkerenmoord van Kiev niet konden verdragen, zo zeiden zij.
De broeders Miroshnichenko, die zijn overgelopen naar Lugansk omdat zij het fascisme en de volkerenmoord van Kiev niet konden verdragen, zo zeiden zij.

We hebben besloten om terug te keren naar onze thuis stad,” zeiden de broers. “We hebben de beslissing vrijwillig genomen, we waren niet verplicht om dat te doen. We kunnen niet langer verdragen wat er gebeurt in de Oekraïne. Verraders, fascisten, diverse inlichtingendienst agenten hebben de teugels van het land over genomen, en leiden het naar de ondergang.. .

Alexei legde uit dat voor hem, “het keerpunt was dat de mensen van Donetsk en Lugansk opzettelijk worden uitgeroeid. Zij [Kiev autoriteiten] besteden geen aandacht aan hoeveel kinderen zullen sterven. Niemand had kunnen denken dat dit zou kunnen gebeuren in ons land. Dit is een duidelijk beleid van volkerenmoord [genocide] tegen het volk van Donbass. Ik beschouw dit als moreel onaanvaardbaar zijn, en ik ben niet de enige. ” (…)

In een reactie op wie verantwoordelijk is voor wat zij volkerenmoord noemen, merken de broers op: “de misdaden tegen burgers worden vooral gepleegd door vertegenwoordigers van de territoriale bataljons. Dit omvat Aidar, Azov en Tornado. Onschuldige mensen zijn standrechtelijk doodgeschoten, vernederd, en hun eigendommen zijn hen afgenomen. De vrouwen worden massaal verkracht, waaronder minderjarigen. Er zijn gevallen gemeld van dienstplichtigen die het slagveld ontvluchten die zijn doodgeschoten. Lokale afdelingen van de ‘Nova Poshta’ [een Oekraïense bezorgservice] worden volgestopt met gestolen goederen van burgers.

Bewerende getuige te zijn geweest een deel van het bloedbad met eigen ogen, gaf Alexei commentaar op het anarchistische, volledig ongereguleerde gedrag van de bataljons, en merkt op dat hij persoonlijk drie keer moest voorkomen dat hij getroffen werd door een Aidar bataljon voertuigen, en één keer met zijn jeep daardoor in een kippenren terecht kwam.

De voormalige inlichtingenofficier voegde toe dat onder buitenlandse begeleiding het Oekraïense ministerie van Buitenlandse Inlichtingendienst heeft gewerkt aan “de ontwikkeling van allerlei rapporten voor mediaconsumptie, gericht op het beschuldigen van Rusland, het afschuiven van de schuld voor de hele tragedie die in Oekraïne plaatsvind op de Russische Federatie. Er was maar één thema: Rusland is de schuld van alles. Het hele dienst was gewijd aan het werken in deze richting, aan het afbreuk doen aan de Russische kant. We hadden geen echte harde gegevens, maar we werkten er aan om ervoor te zorgen dat in de informatieve sfeer, Rusland werd weergegeven als de boosdoener.

De broers gewaarschuwden dat de Oekraïense strijdkrachten zich momenteel verstevigen in hun posities, en de voorbereidingen treffen voor een offensief, en doelbewust de Lugansk en Donetsk milities provoceren om terug te vuren, zodat zij hen de schuld kunnen geven voor het overtreden van de wapenstilstand.

De broers beweren ook dat het Oekraïense leger wordt gesteund door huurlingen uit Europa en elders. “De meesten die ik ontmoet komen uit Polen, Litouwen en Roemenië; ze vechten aan de Oekraïense kant voor het geld, heel weinigen van hen kwamen hier uit ideologische motieven,” zei Alexei.

De broers lieten weten dat het Oekraïense strijdkrachten leiderschap bewust te lage aantallen geeft voor de eigen verliezen in het afgelopen jaar gedurende de vechten met de Donbass militie. Bij de Ilovaisk omcirkeling waarbij het leger publiekelijk beweerde meer dan 100 personeelsleden te hebben verloren, was het werkelijke cijfer minstens 2.600. Bij Debaltsevo waren de echte verliezen tussen de 6,000 tot 7,000 doden, en niet de 210 tot 260 doden of vermisten, zoals wordt beweert door het Oekraïense ministerie van Defensie.

Oekraïne heeft nog niet bevestigd of ontkent dat de broeders Miroshnichenko hebben gediend voor de Oekraïense staat

Bron: sputniknews.com, en.voicesevas.r.

Used as source: EN.VOICESEVAS.ru
Used as source: EN.VOICESEVAS.ru
ee
South Front Help ons !
Advertenties

One thought on “Kiev Ambtenaren Lopen over naar Lugansk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s