Redt bevolking Donbass van het Oekraiense leger

Er bestaan inzamelpunten voor goederen of geld, om bijvoorbeeld kinderen in Donetsk op te vangen wiens ouders zijn vermoord door de staatsgreep waar onder andere Nederland mede verantwoordelijk voor is vanwege het gebrek aan verzet tegen de Europese Unie en het Amerikaanse Imperialisme. Het kan gaan om een auto die richting Donbass gaat, of geld dat overgemaakt kan worden. Soms wordt de hulp ingezameld bij een Russische winkel, of door privé personen. Redt bevolking Donbass van het Oekraiense leger.

SouthFrontLionNL

Verspreidt en steun de waarheid. Zonder de leugenaars, de verspreiders van de leugens, hen die de leugens klakkeloos geloven, de willoze meelopers en de mensen die het allemaal niets kan schelen, zou de ellende in Oekraine niet mogelijk geweest zijn. Het licht vernietigd de leugens; zonder geloofwaardige leugens stort het Nazi front van de Europese Unie en de Amerikanen in. De oorlog grijpt steeds verder om zich heen: van Irak tot het hele midden oosten in vuur en vlam. Als de leugens niet gestopt worden, dreigt hetzelfde te gebeuren in en rond Oekraïne. Het zou verbazingwekkend zijn als Nederland niet geraakt zou worden door een dergelijke oorlog. Steun voor de mensen van Donbass is niet alleen het gedrag van een normaal fatsoenlijk en verstandig mens, het is ook in het belang van Nederland.

Laat de Nederlandse leeuw grommen en uithalen in Donbass, de tirannen uit elkaar scheuren zodat mensen weer normaal kunnen leven. De Nederlandse leeuw leeft in Novorossiya, de banier van de Opstand staat over Donbass. Help hen hun vrijheid te herwinnen, opdat ook wij vrij zullen blijven en onze verloren Soevereiniteit terug krijgen. Luiheid is het schild van de lafaard, stap op volk van Nederland, sta op !

Donetsk Volksrepubliek, vrouwelijke scherpschutster van het Vikings Bataljon, 1e Slavyansk Brigade.
Donetsk Volksrepubliek, vrouwelijke scherpschutster van het Vikings Bataljon, 1e Slavyansk Brigade. (bron) Moedig in de verdediging van haar land en volk.

(bron)
ee
South Front Help ons !

Advertenties

One thought on “Redt bevolking Donbass van het Oekraiense leger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s