Griekenland: Victoria Nuland in Athene

Victoria Nuland (Assistent Secretaris van Staat voor Europese en Euraziatische zaken) is aangekomen in Athene. Na het Griekse Referendum zou Griekenland buitenlandse partners kunnen zoeken buiten de Amerikaanse invloedssfeer in de Europese Unie, zoals Rusland. Nuland is een staatsgrepen expert, die Oekraïne in een dictatuur veranderde, waardoor de oorlog in Donbass ontstond en volgens velen Europa nu op de afgrond van de 3rde wereldoorlog staat.

De staatsgreep in Oekraïne werd gepleegd nadat de democratisch gekozen regering samenwerking zocht met Rusland, door een combinatie van linkse en ultra-rechtse organisaties: de Euro-maidan beweging, die nu nog aan de macht is in Oekraïne. Deze Euro-maidan rebellen in Kiev treden met geweld op als er pogingen worden ondernomen om een staatsgreep tegen hen te plegen die mogelijk de democratie in het door Amerika verscheurde land zou kunnen herstellen.

bron
Victoria Nuland deelde hapjes uit aan de staatsgreep plegers tijdens de staatsgreep in Kiev, Oekraïne. Een actie die symbool staat voor de 5 miljard aan staatsondermijnende activiteiten die de Amerikanen ontplooiden. (bron Oekraïne: één verandering van regime te veel?, bron: 1, 2.)

bron: VS VOORBEREIDING STAATSGREEP IN GRIEKENLAND VOORKOMEN ONDER Russische invloed ~ Staatsgreep expert Victoria Nuland uitgezonden.

Used as source: infowars.com
Used as source: infowars.com
ee
South Front Help ons !

P.S.

Documentaire over de gebeurtenissen in Griekenland (Duits, Engels ondertitelt): On the trail of Troika (English or Greek subs) .

Advertenties

One thought on “Griekenland: Victoria Nuland in Athene

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s