Amerikanen bereiden staatsgreep in Rusland voor

Amerikaanse samenzwering met RUSSISCHE oligarchen om Poetin omver te werpen, zegt Duma lid.

Onderhandelingen om Poetin te verwijderen. Evgeny Fedorov

In een interview zegt Yevgeny Fedorov, lid van het Parlement (Duma) van Rusland, dat de Amerikanen bezig zijn met het plegen van een staatsgreep tegen Rusland. Het doel dat de Amerikanen zich gesteld hebben, is het uit elkaar scheuren van Rusland, een doel dat zij altijd al hadden. Hier komt een nieuw doel bij, dat hieraan bijdraagt: de omverwerping van Poetin.

De auto van Y.Fedorov werd in brand gestoken in St. Petersburg, op de dag dat de Amerikaanse embassadeur aan kwam. Y.Fedorov is lid van een groepering die zich Rusland Soeverein (NOD) noemt, en alles eraan doet om Rusland vrij te houden van buitenlandse Imperialistische overheersing. Hiervoor analyseren zij de Amerikaanse staatsgreep, doen voorstellen om de economie aan de gang te houden, en introduceren wetten die Rusland tegen een staatsgreep kan beschermen. Op economisch terrein gaat het om bijvoorbeeld verlaging van de rente, en juist niet de pensioenen naar beneden trekken. Zij hebben een wet voorgesteld in het Russische Parlement, waardoor buitenlanders verboden wordt om aan politieke protesten mee te doen. Dit laatste omdat Amerika buitenlandse activisten wil inzetten tijdens protesten, net als in Oekraïne. Ook werd de toegang tot Rusland ontzegt voor de Euro-Maidan staatsgreep plegers uit Oekraïne.

Evgeny Fedorov
Evgeny Fedorov

De kern van de Amerikaanse strategie draait om de Oligarchen van Rusland, de zeer rijken die grote bedrijven controleren. Door sancties en andere pesterijen van Amerika, lijden deze bedrijven schade. De Amerikanen zijn aan het onderhandelen met deze Oligarchen / zeer rijken, zodat zij hun toekomst in samenhang met Amerika zien. Als de zeer rijken de staatsgreep steunen, maar het gaat toch fout, dan kunnen zij naar Amerika vliegen en daar hun rijke leven voortzetten. Verschillende elementen van de grote bedrijven in Rusland hebben al in het openbaar gezegd dat zij een dialoog met Amerika willen. Veel van de Russische massa-media is ook in handen van buitenlandse eigenaren die het Amerikaanse Imperium steunen. In deze media is daardoor al opgeroepen tot vervroegde verkiezingen in Rusland, iets dat ook gebeurde bij de staatsgreep van de Amerikanen in Kiev, Oekraïne (de bloedige Amerikaanse staatsgreep van februari 2014).

De staatsgreep van Amerika tegen Rusland bevind zich heden in een vergevorderd stadium, omdat grote delen van de Russische heersende klasse al voor de Amerikanen werken. De wet die werd voorgesteld om buitenlanders te verbieden om deel te nemen aan politieke protesten lijkt het niet te gaan halen. De Duma leden renden weg, zei Fedorov. De massa media informeert het volk niet over de dreiging, in tegenstelling tot de aanval van Hitler die het volk ter ore kwam via de radio en andere kanalen, waardoor het volk zich toen wel mobiliseerde. President Poetin kan in feite bijna niets, omdat hij volgens de Russsische Grondwet alleen macht heeft over het buitenland beleid en het leger. Dit jaar werden maar 10% van de voorstellen van Poetin uitgevoerd, een jaar eerder was dit maar 20%. De macht over de uitvoerende Macht ligt bij de Premier, de wetgevende macht ligt bij de Duma.

De details van de staatsgreep zouden volgens Fedorov de volgende kunnen zijn: in de winter ontstaan er problemen door de neergaande economie, en dan kunnen 100 000 tot 200 000 mensen op de been gebracht worden. Hen wordt simpel verteld: “U hebt honger ? Ga dan de straat op tegen de regering!”. In deze grote demonstraties zitten dan de activisten die de staatsgreep willen plegen, die zou kunnen plaatsvinden in de lente van 2016.

Via een combinatie van omkoping, chantage, bedreiging, en het vooruitzicht van een leven in Amerika, maken de Amerikanen individuele afspraken met de staatsgreep plegers. De staatsgreep plegers zweren niet allemaal onderling samen, en breken geen wetten als zij deze afspraken met de Amerikanen maken. De Amerikanen gebruiken in de orde van 1000 zeer rijke mensen voor de staatsgreep.

Fedorov verhaalt ook over de Staatsgreep van Yeltsin, die ook voor Amerika werkte en Rusland schade heeft berokkend. Er stond een Amerikaans vliegtuig klaar voor Yeltsin, om hem in Amerika een rijk leven te laten uitleven als het mis zou gaan. Fedorov roept het Russische volk op om in actie te komen. Op de vraag waarom de NOD (Russische Soevereiniteit organisatie) nog niet verpletterd was, antwoorde Fedorov dat deze organizatie beschermd wordt door Poetin. Poetin zou de laatste 15 jaar in het defensief hebben gemanouvreerd om de Amerikaanse invloed in Rusland te verminderen.

Used as source: infowars.com
Used as source: infowars.com

ee
South Front Help ons !

Advertenties

2 thoughts on “Amerikanen bereiden staatsgreep in Rusland voor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s