VS 4* Generaal: Dissidenten opsluiten in kampen, ook in Europa

FMR NAVO commandant Wesley Clark: ‘Tijd voor interneringskampen in de VS en Europa’

Gepensioneerde Amerikaanse leger generaal van voormalig Opper commandant Gealieerden Bevel van Europa voor de NAVO, Wesley Clark, pleit voor het oppakken van “geradicaliseerde” en “niet loyale” Amerikanen om ze in gevangeniskampen te plaatsen voor de duur van de oorlog tegen het terrorisme.

Amerikaanse top Generaal roept op tot interneren van mensen die Amerika niet steunen, in Amerika en in Europa. Zie ook op het andere nieuws dat onderaan voorbij schuift: bijna een kwart van de Amerikanen geloofd dat de economie is verslechterd. Een volk komt in de regel pas in opstand, als het minder rijk is dat ze vinden dat ze moeten zijn, of erger: honger lijden. Dan zwelt een situatie aan tot een politieke weerstand tegen de heersende klasse.
Amerikaanse top Generaal roept op tot interneren van mensen die Amerika niet steunen, in Amerika en in Europa. Zie ook op het andere nieuws dat onderaan voorbij schuift: bijna een kwart van de Amerikanen gelooft dat de economie is verslechterd. Een volk komt in de regel pas in opstand, als het minder rijk is dan ze vinden dat ze moeten zijn, of erger: honger lijden.

Top Generaal VS, W.C.:
Er zijn altijd een aantal mensen die vervreemd zijn. Ze krijgen geen werk, ze zijn hun vriendin verloren, hun familie voelt zich hier niet blij” …
TV presentator: instemmend “hmmhmm
Top Generaal VS, W.C.:
… “en wij kunnen daar de aanwijzingen van gaan bekijken, en er zijn leden van de maatschappij die deze mensen een handreiking kunnen geven en hen kunnen stimuleren om naar hun zegeningen hier te kijken. Maar ik denk dat op het nationale politieke niveau, we moeten gaan kijken naar wat zelf-radicalisering betekend. Want we zijn in oorlog met deze groep terroristen. Ze hebben een ideologie. In de 2de wereld oorlog, als iemand Nazi Duitsland steunde ten koste van de Verenigde Staten, dan zeiden we niet dat dit vrijheid van meningsuiting was, we stopten ze in een kamp. Ze waren krijgsgevangenen. Dus als deze mensen zijn geradicaliseerd, en ze steunen de de Verenigde Staten niet, en ze zijn niet loyaal aan de Verenigde Staten. Als een zaak van principe: prima, dat is hun recht. Het is ons recht en onze verplichting om ze van de normale bevolking af te scheiden, voor de duur van het conflict. Ik denk dat we steeds sterker moeten optreden op dit punt, niet alleen in de Verenigde Staten, maar ook in onze bondgenoten, landen zoals Engeland, Duitsland en Frankrijk; [zij] zullen hun binnenlandse wettelijke procedures moeten herzien.
(…)

Einde citaat/vertaling.

De schokkende opmerkingen werden gemaakt op MSNBC, over de context van de schietpartij op een recruteringskantoor van het Amerikaanse leger door wat een radicale Moslim lijkt te zijn. 4 Mariniers vonden de dood, mede omdat de Amerikaanse regering het 2de Amendement van de VS Grondwet overtreedt door Mariniers te verbieden om gewapend te zijn. De regering Bush heeft ooit verklaart dat de oorlog tegen het terrorisme een generatie of meer zou gaan duren.

Saillant detail: de “oorlog tegen het terrorisme” is niet officieel op grondwettelijke wijze verklaard door de Verenigde Staten, en is daardoor een illegale oorlog, zo meldt infowars. Dit betekend dat Wesley Clark zelf een geradicaliseerde niet loyale Amerikaan is, wellicht niet meer dan een bandiet die zou moeten worden opgepakt voor hoog- verraad tegen de Grondwet van Amerika, het Volk, de Amerikaanse waarden en normen. Volgens zijn eigen voorstel, zou hij in een kamp moeten worden ondergebracht, als vijand van Amerika. Als de westerse bevolkingen geen einde maken aan hun terreur in Oekraïne, het midden oosten, en andere gebieden, dan zullen de daders uiteindelijk ook hun trukkendoos in hun eigen landen gaan inzetten. Dan zijn de westerse bevolkingen zelf aan de beurt om hun eigen misdaden te ondergaan.

Pamflet tegen W.Clark: als de tirannen geen weerwerk ondervinden, gaan ze verder en dreigt op termijn het ondenkbare: W.Clark-tiran-info-blad.pdf.

bron: Fmr. NATO Commander Wesley Clark calls for internment camps ‘to deal with radicals’ in the US and Europe

ee
South Front Help ons !
Advertenties

2 thoughts on “VS 4* Generaal: Dissidenten opsluiten in kampen, ook in Europa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s