Oorlog tegen Dracula

Alleen mensen met afdoende historisch besef en die hun vervolghuiswerk doen zullen het volgende kunnen geloven, de rest zal het afdoen als gekkigheid en zich “verstandige goed geïnformeerde normale Nederlanders” wanen. U bent gewaarschuwd …

De oorlog in Donbass en tegen de Nazis van Kiev, is indirect een oorlog tegen een front waar het 16de achterkleinkind van de heerser van het proto-Roemeense Koningkrijk onderdeel van is. Deze heerser met de naam Vlad de 3rde, Prins van Wallachia, is beter bekend als Vlad de ‘Doorsteker’ omdat hij er een gewoonte van maakte zijn krijgsgevangenen op een stok te steken en zo dood te laten bloeden. Vlad de ‘Doorsteker’ was een inspiratie-bron voor het bekende fantasie karakter ‘Dracula.’ Vlad de 3rde behoorde tot de Drăculești familie. Vlad was buitengewoon bloeddorstig en wreed.

Prince Charles gaat in het kasteel van Vlad de 3rde wonen. Prince Charles: “The geneology shows that I am descendend from Vlad the Impaler, you see … so I have a bit of a stake in the country.” Presentator: “as it were”

Het gaat hier om niemand minder dan de troonopvolger van de Britse Kroon: Prins Charles, die ook op Vlad de Doorsteker lijkt. Prins Charles bezit een landgoed in Roemenië, waar hij graag vertoeft. Volgens een bron bezit Prins Charles zelfs het kasteel van Vlad de 3rde. Een bekend citaat van de 16de achterkleinzoon van Vlad de Doorsteker is “Als ik zou reïncarneren zou ik graag willen worden teruggestuurd naar de aarde als een moordend virus om de niveaus van de menselijke bevolking te verminderen.” Prins Charles heeft blijkbaar nog dezelfde inborst als zijn 16de betovergrootvader.

De 3rde persoon in lijn naar de Britse troon veroorzaakte enige tijd geleden opschudding omdat hij in een Nazi uniform aanwezig was op een privé feest. Weinig mensen weten dat er een alliantie bestond tussen het Britse koninklijk huis en de top Nazis. Veel koninklijke huizen die hun macht ingeperkt hadden zien worden door democratische revoluties, hadden diepgaande sympathie voor de Nazi dictatuur en de daarbij behorende onderwerping van het volk. Als de Nazis zouden winnen, dan zou de Britse Monarch Koning worden van het nieuwe Europese Rijk.

Optrekje van Prince Charles in Roemenie: kasteel dracula.
Optrekje van Prince Charles in Roemenie: kasteel Drăculești.

De grap is ook dat heden het guerilla gebied tegen de Nazis in Kiev een overlap lijkt te vertonen ten zuid-westen van Odessa met het oude Koningkrijk van Vlad de Doorsteker, of daar aan grenst. Het spreekt voor zich dat Prins Charles een integraal politiek onderdeel vormt met de westerse staatsgreep en terreur operaties in Oekraïne. Daarmee is het Verzet tegen de Euro-Maidan rebellen dus indirect een oorlog tegen een officieel erkend 16de achterkleinkind van Vlad de Doorsteker, wiens karakter en daden werden geromantiseerd als Graaf Dracula.

De genealogie laat zien dat ik afstam van Vlad de Spietser, dus ik heb een belang in dat land,” zei Prins Charles in een interview vorig jaar. In het Engels maakte hij een woordgrapje, omdat hij zei dat hij een “stake” had in dat land, hetgeen in het Engels ook stok of spiets betekend.

bronnen: RT, www.goodreads.com 2, wikipedia, infowars, www.telegraph.co.uk

ee
South Front Help ons !

Help Donbass in de oorlog tegen Dracula.

P.S.

Dit is geen grap, net zoals rondlopen in Nazi uniformen door Britse troonopvolgers ook niet kan worden afgedaan als een grap. Deze families bestaan, macht en geld gaan gedeeltelijk en chaotisch over op de volgende generaties, en zo belanden ze weer ergens anders op de troon. De brutaliteit van toen en nu is ook hetzelfde. Zo gaan die dingen, omdat normale mensen niet ingrijpen. Een andere bekende Nazi is bijvoorbeeld Prins Bernhard, die aan de wieg stond van de Europese Unie. Tegelijkertijd dat het Nazisme verboden is, wordt een top Nazi in het land geëerd (en betaald) als een Prins. (Natuurlijk is een en ander ook grappig; maar wat de Monarchisten eens moeten doen is zich afvragen wie ze nu eigenlijk aan het aanbidden zijn, of die families hun aanbidding wel waard zijn, hoe gevaarlijk het eigenlijk is om dit soort families te eren, grof geld en macht te geven, en wat daar uiteindelijk het gevolg van zal zijn. Eén gevolg is alvast de Europese Unie, en het verdwijnen van Nederland als land. Kan het erger ? Ja: oorlog met Rusland, maar daar wordt aan gewerkt … ) Nog zorgwekkender dan dat Prins Charles werkelijk van Vlad de Doorsteker afstamt, is het feit dat hij er duidelijk van geniet. Wat betekend dat voor de Britse Troon als hij de Koning wordt van een belangrijk NAVO land dat wereldwijd massamoorden pleegt ?

Advertenties

One thought on “Oorlog tegen Dracula

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s