South Front Nederlands: 2015 1ste helft

South Front Nederlands begon op 10 februari 2015 op wordpress (daarvoor alleen facebook).

Maandelijkse totalen

SFD-.5jaar-maand
10 feb. 2015 – 31 juli 2015

De maand juli (laatste) laat extra groei zien dankzij de artikelen over MH17, zonder die artikelen was het aantal gelijk geweest aan de voorgaande maand.

Meest gelezen

artikel bezichtigingen
Homepage / Archief 732
Boek: de E.U. is een Nazi project. 133
MH17 een jaar later 99
De valse bewijzen voor Russische invasie 97
Amerikanen bereiden staatsgreep in Rusland voor 94
MH17: Toch een SU-25 betrokken? 93
Prof: “De VS hebben een neo-nazi regime geïnstalleerd in Oekraïne” 85
Amerikanen gaan Oekraiense neo-Nazis gevechtstraining geven 81
Euromaidan Azov kruisigt en verbrandt levend “separatist” 78
OVSE: Shirokino, geen huis onbeschadigd 61
VS, Chicago Raad: Wij willen Rusland & Duitsland uit elkaar spelen. 55
Lviv: nationalisten willen pogrom tegen Joodse mensen 51

In totaal werden er 162 artikelen geplaatst, ongeveer 1 per dag. De artikelen over MH17 in deze lijst zijn stijgers, die vermoedelijk over korte tijd bovenaan staan (onder Homepage/Archief).

Vanuit welk land gelezen

2015A-land

Minst gelezen

Verdeel & Heers: de V.S. in Iran 2
Week: 25 mei 2015–31 mei 2015 (3) 1
Crisis nieuws 1
Leger VS en Kiev misbruiken Internet 1
50 000 slachtoffers in Donbass 1
Door EU gefinancierd “Donetsk Guantanamo” 1
Oekraïense crisis nieuws: 27 Maart 2015 1
[8feb2015] Kiev saboteert evacuatie Debaltsevo 1
Overlijdensbericht America 1
Week: 30 maart 2015–5 april 2015 (7) 1
Week: 29 juni 2015–5 juli 2015 (2) 1
Redt bevolking Donbass van het Oekraiense leger 1
Crisis nieuws Oekraïne, 23 Maart 2015 1
Week: 6 juli 2015–12 juli 2015 (7) 1
Oekraiens Nazi partij kantoor opgeblazen 1
Referendum onafhankelijkheid 11 mei 2014 1
Week: 8 juni 2015–14 juni 2015 (4) 1
Crisisnieuws 14 Juni 2015: de oorlog gaat door 1
22e humanitaire hulpkonvooi 1

Objectieve Conclusie

Nederland en België vertegenwoordigen 80% van alle bezichtigingen. De lees keuze zegt dus vooral iets over Nederlanders en Belgen, of althands diegenen die het liefst Nederlands lezen. Het valt op dat artikelen die over Nederland zelf gaan, zoals dat de E.U. een Nazi project is (primair van de Nazi financiers), en over MH17 bovenaan staan. Daartegenover staat wellicht het één na belangrijkste nieuwsfeit voor Oekraïne na de staatsgreep van februari 2014, te weten het referendum voor onafhankelijkheid van Donbass van die staatsgreep, helemaal onderaan, samen met een artikel over dat er mogelijk 50 000 slachtoffers zijn gevallen in de nasleep van de Amerikaanse staatsgreep. De focus van Nederlanders en Belgen ligt dus primair op Nederland en België.

Het is opmerkelijk en schokkend dat veel Nederlanders niet eens weten dat Amerika een bloedige staatsgreep heeft gepleegd in Kiev in februari 2014, laat staan dat ze weten wat er precies is gebeurd.

Beste volgens South Front Nederlands zelf

De Debaltsevo Omcirkeling (11 feb 2015)
Prof: “De VS hebben een neo-nazi regime geïnstalleerd in Oekraïne” (5 maart 2015)
VS, Chicago Raad: Wij willen Rusland & Duitsland uit elkaar spelen. (2 april)
De Schoonheid van Donetsk (8 april)
Hoe het begon in Donbass: de groep Strelkov in Slavyansk (12 april)
Amerikanen gaan Oekraiense neo-Nazis gevechtstraining geven (19 april)
interview met VolksRep. Donetsk hoofd: zijn ervaring en waar de strijd voor is (29 juli)

Meest schokkende bericht voor Nederland: NAVO ex opperbevelhebber bedreigt openlijk heel Europa en Amerika met een militaire dictatuur, en verlies van alle politieke vrijheden. Wat Amerika nu in Oekraïne doet, is de NAVO top (in algemene zin) blijkbaar van plan in heel Europa en Amerika. VS 4* Generaal: Dissidenten opsluiten in kampen, ook in Europa (20 juli)

Subjectieve Conclusie

Al met al een bedroevend resultaat voor de hoeveelheid moeite die het kost. Het nieuws van Novorossia wordt in ieder geval hier niet of nauwelijks gelezen. Aangezien er vrijwel geen specifieke nieuwsbronnen in Nederlands over Novorossia zijn, en de kranten aan absurde propaganda doen, zou de conclusie getrokken kunnen worden dat Nederland zich over het algemeen absoluut niet interesseert voor wat er zich afspeeld in de voormalige Oekraïne. Dat zorgt er op zijn beurt voor dat de leugenkranten en de éénogige huisgod met de duizend leugentongen (de TV) vrij baan hebben, dat de politiek niet meer in tel is want iedereen gelooft dezelfde leugens, hetgeen de oorlogsdruk op Donbass en Rusland doet toenemen.

Nederland maakt een historische keuze die gelijk staat aan de keuze van de Duitsers om te geloven dat Polen hun land had aangevallen aan de vooravond van de 2de wereldoorlog. De Grote Leugen van Hitler was de Reichstag brand en de schuld van de communisten en Joodse medemensen. De Grote Leugen van het Clinton-Bush-Obama regime in America is “9/11” en de schuld van “de terroristen.” Let op dat beide fascistische regimes tot stand komen in de context van een financiële systematische crisis, die vanwege de massale corruptie onoplosbaar blijft. Beide keren zoekt de heersende klasse een vijand, en vind die ondermeer in Rusland. Beide keren wordt een einde gemaakt aan burgerrechten en democratie. In beige gevallen laten de massas zich meeslepen door oppervlakkige hysterie. Net als toen dachten de mensen dat het een korte oorlog zou worden, die eenvoudig te winnen zou zijn. Net als toen dachten ze dat de vijand zwak stond, en waren ze overtuigd van hun morele superioriteit. Deze derde wereldoorlog wordt echter waarschijnlijk heel wat anders dan de 2de wereldoorlog.

Om het kort te maken: Nederland wil oorlog met Rusland. Alles wijst daar op ondanks de mooie woorden en zelf ingebeelde eigenschappen van Nederland. Teveel draait in die richting, terwijl er aan de andere kant geen evenredige tegendruk wordt gelegd. Teveel mooie praatjes en wegkijken, daar waar ingrijpen en actie noodzakelijk zijn om de Nederlandse deelname aan dit Amerikaanse wereldoorlog project stop te zetten.

De reden voor de heersende klasse om oorlog met Rusland te willen ligt er duimendik bovenop: een onbeheersbare financiele crisis. Als de wortel wegvalt, dan is het redmiddel de stok van oorlog om aan de macht te blijven. Welk belang het Nederlandse volk heeft bij deze oorlog is echter niet duidelijk, in tegendeel het Nederlandse volk heeft hier geen enkel belang bij. Derhalve moet men spreken van oorzaak en niet van belang, over waarom het Nederlandse volk de oorlog zoekt met Rusland. Die oorzaak lijkt ook duidelijk te zijn: arrogantie over het eigen volk, meeloperij, oppervlakkigheid, valse informatie verstrekking, gebrek aan kritisch vermogen, kortzichtige zelfzucht, en politieke lamlendigheid, gebrek aan principes en weten hoe een land (economie, overheid) er uit moet zien, etc. De heersende klasse buidt deze eigenschappen volledig uit, dus moet men zich ervoor hoeden.

god-van-Nederland
Het éénogige monster met de duizend leugentongen is de god van Nederland. Het wordt elke avond urenlang aanbeden, en staat op de ereplaats in vrijwel alle huizen, in de beste kamer. Sommigen hebben zelfs meerdere van deze monsters in huis. Voor vele eeuwen hebben mensen hun huisgoden aanbeden, maar nu het monster spreekt is de aanbidding van een vurigheid waar de machthebbers van weleer alleen van konden dromen. De Televisie is god en koning. Nog nooit hadden de massa demagogen een zo machtig wapen in handen om grote oorlog en ellende als een helfhaftige strijd tegen misdaad te verkopen ~ terwijl zij zelf die misdaad zijn tegen welke gestreden zou moeten worden. Terwijl de Nederlandse democratie ineenklapt onder het gewicht en absurditeit van de Europese Unie, wijst de T.V. naar Rusland als zouden zij een slechtere democratie kennen dan de Europese Unie. (Uiteraard is de TV slechts een apparaat, en als zodanig neutraal. Het is echter éénrichtingsverkeer apparaat, en alleen zij met zeer veel geld en macht controleren het. Derhalve is het een spreekbuis van de eeuwige volksvijand: het Groot Kapitaal, de Plutocratie, de uitbuiters en massa-moordenaars. Nederland is verloren. Alleen doordat het extreem slecht zou gaan, is er hoop op een ommekeer in dit land.)
Advertenties

One thought on “South Front Nederlands: 2015 1ste helft

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s