Lugansk bouwt water pijplijn

pijplijn

00-plotitsky-lnr-01-050815
I.V.Plotnitsky

pijplijn2Lugansk Volksrepubliek is begonnen met het bouwen van een waterleiding om problemen met watervoorziening in Krasny Luch en Antratsit op te lossen. Eerder was er te weinig water in dat gebied. “De nieuwe pijpleiding zal Krasny Luch en Antratsit verbinden met het Yelizavetinsky Reservoir, waar we zijn begonnen aan het opknappen van de dam.” zei Volksrepubliek Lugansk voorzitter van de regering I.V. Plotnitsky tijdens een bijeenkomst met de bewoners van Antratsit.

Bronnen: 06.08.2015 MILITARY REPORT OF NOVOROSSIA, Plotnitsky sez LNR Started Construction of Water Pipeline to Krasny Luch and Antratsit.
Krasny-Luch2

ee
South Front Help ons !
Used as source: South-Front
Used as source: SouthFront

06.08.2015 Military Report of Novorossia

Ander nieuws …

Novorossia wordt continue beschoten, elke dag, week na week. Mensen raken gewond, en worden gedood. De Euro-maidan rebellen van Kiev rukken hun materiaal op naar de frontlinie. Dit speelt zich continue af, alhoewel er vrijwel geen of geen wijzigingen zijn in de frontlinie. Ook als er niet over bericht wordt, moet men ervan uitgaan dat er elke dag beschietingen en aanvallen zijn. Het lijkt weinig zinnig of elke dag over hetzelfde te berichten, houdt dit dus in het achterhoofd bij de hele situatie. De Novorossianen houden moedig stand tegen het westerse Imperialisme, verdedigen hun land, Recht en democratie tegen de neo-Fascisten van Amerika en de Europese Unie.

Advertenties

One thought on “Lugansk bouwt water pijplijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s