De oorlog is weer begonnen

Meer dan 650 Oekraïense granaten afgevuurd op Donetsk binnen 24 uur – DPR ministerie op: 10 augustus 2015

Vertaling: RvA

Oekraïense troepen vuurde in totaal van 663 artillerie, tank en mortiergranaten op het Volksrepubliek Donetsk (DPR) in de afgelopen 24 uur, ministerie van Defensie van de republiek zei op maandag.
VSU
“De situatie in de Donetsk Republiek is veel erger geworden; en het aantal schendingen van de wapenstilstand verdrievoudigd in de afgelopen 24 uur, “de Donetsk News Agency het ministerie geciteerd. De Oekraïense militairen vuurden “op het grondgebied van de republiek 306 artilleriegranaten van 152 en 122 mm kalibers, 140 tank en 217 mortiergranaten van 82 en 120 mm kalibers.”

“160 granaten werden afgevuurd op de wijk Telman van een Grad meervoudige raketwerper systeem”, zei het ministerie. “Drie burgers werden gedood en één raakte gewond.”

bron: novorossia.today

10.08.2015 MILITARY REPORT OF NOVOROSSIA

De oorlog is naar verluidt weer echt begonnen. Gisteren, de gevechten tussen Kiev troepen en Novorossian militia werden waargenomen bij het grootste deel van de grenslijn. Sinds vandaag is de grenslijn verandert in een echte frontlinie.

Van de vroege ochtend hebben pro-Kiev troepen beschietingen uitgevoerd op posities van DPR en LPR Strijdkrachten met zware artillerie. De beschieting werd vastgesteld rond Majorsk, Dzerkinsk, Shumi. Oekraïense artillerie en tank kolonnes .begaven zich in die richting
10-8-2015
De stad Gorlovka kwam weer onder zwaar vuur vanmorgen. Ondertussen heeft de Oekraïense artillerie de Oktyabrskiy nederzetting uit de richting van Orlovskoe en Peski onder vuur genomen. Gevechten zijn bezig in de Krasnogorovka-Staromihalilovka sector. Kiev troepen proberen met artillerie en tanks daar een doorbraak te forceren. DPR krijgsmacht moeten hun posities daar te verdedigen.

Ook zijn botsingen gaan rond Shirokino en Sahanka in de sector van Mariupol. Ook de strijd begon rond Novoazovsk. Pro-Kiev troepen beschoten de Primorskoe nederzetting. De wapenstilstand is nu volledig van de baan. En Kiev wil naar onze mening een militaire oplossing forceren.

bron: southfront.org.

10.08.2015 / Roundup NewsFront ENG SUB

news front: video english.

ee
South Front Help ons !
Used as source: South-Front
Used as source: SouthFront
Advertenties

Een reactie op “De oorlog is weer begonnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s