Geld automaten open Donetsk

De eerste geld automaten zijn geopend in Donetsk (stad), waarmee een begin is gemaakt met het herstellen van het electronische bank systeem in de regio, berichtte News Front.

banken-open-Donetsk

11.08.2015 / Roundup NewsFront ENG SUB

bron: news-front.info

Used as source: news front
Used as source: news front

Overzicht oorlog


Donetsk is een stad ter grootte van Amsterdam. Het ligt onder vuur van strategisch door het westen bestuurde troepen, na de geweldadige door Amerika gefinancierde staatsgreep en het einde van de democratische Rechtsorde in Oekraïne. De westerse machten proberen hun gebied uit te breiden ten koste van de bevolking van Donbass, via oorlog en etnische zuiveringen, onder meer voor de financiele belangen van Shell en de oorlogsindustrie, en een waaier aan andere belangen, waaronder niet het minst dat uitgebluste carriere politici hun volk niets te bieden hebben als zij niet op de oorlogstrom kunnen slaan. In het westen wordt deze veroveringsoorlog voorgesteld als een inval van Rusland, of als zogenaamd onacceptabel “separatisme”. Toen de Soviet Unie nog bestond, stimuleerde het westen juist het Separatisme in Donbass. Als er één modern land is dat graag andere landen binnenvalt en vernietigt dan is het Amerika (VS), dat momenteel het midden oosten voor zo’n 3/4de in oorlog heeft gestort.

Feiten zijn echter bijzaak geworden in de westerse massa media. Het gaat nu om meedoen, door dik en dun, door leugen en verraad. Redelijkheid en billikheid zijn nu gekkigheid, hoor en wederhoor getuigt van gebrek aan fatsoen, wie zich een kritische houding aan meet, weet blijkbaar niet waar hij het over heeft. Met z’n allen samen naar de hel, zo komen we er wel. Laat het volk zich voorbereiden op het grote sterven, waar zij om vragen. (jb)

Advertenties

One thought on “Geld automaten open Donetsk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s