NAVO en Rusland maken zich klaar voor oorlog

Een in London gevestigde studie groep met de naam “Europese Leiderschap Netwerk” zegt dat de oorlogsoefeningen van de NAVO en Rusland de kans verhogen dat er gevaarlijke militaire confrontaties zullen gaan optreden op het Europese Continent, bericht infowars.com (door Kurt Nimmo, 12 aug 2015).
American-agression
Volgens Ian Kearns, directeur van de in Londen gevestigde studie groepdragen leger oefeningen en militaire voorbereiding bij aan “een klimaat van wantrouwen”, dat al heeft geleidt tot momenten van spanning tijdens ontmoetingen tussen de NAVO en Russische militairen.

“Terwijl woordvoerders kunnen beweren dat deze operaties zijn gericht tegen hypothetische tegenstanders, doet de aard en omvang van de oefeningen anders vermoeden: Rusland bereidt zich voor op een conflict met de NAVO en de NAVO bereidt zich voor op een mogelijke confrontatie met Rusland“, zei Kearns.

De NAVO en Rusland hebben grote militaire oefeningen sinds de staatsgreep in Oekraïne uitgevoerd. Een voorbeeld van een oefening was de NAVO oefening “Allied Shield” in juni, en Rusland’s verassings-oefening in maart waar 80.000 militairen bij betrokken waren.

(…)

Lees hele bericht (engels) op infowars.com.

Used as source: infowars.com
Used as source: infowars.com

Oorlogshonger Amerikaanse Generaal

titel video: ‘Amerikaanse generaal, “Start Vermoorden Russen”‘

Een Amerikaanse Generaal zei onlangs over de kwestie in Oekraïne: De enige manier waarop de Verenigde Staten enig effect kunnen hebben in deze regio – en het tij kunnen keren – is door Russen te gaan vermoorden. Vermoorden van Russen in hoeveelheden … ummmm, zoveel Russen vermoorden dat zelfs Poetins media het niet kan verbergen, dat Russen terugkeren naar het moederland in lijkzakken. Maar, gegeven de hulp die wij aan Oekraïne gegeven hebben, gegeven de mogelijkheden van de Oekrainers zelf, de tegenaanval tegen deze – zeg – 12 000 Russen die in hun land zijn gestationeerd, is dat echter niet erg waarschijnlijk.” (Publicatie datum youtube, 11 Maart 2015, origineel onbekend.)

Zie ook R.T. artikel (engels): Fox News analyst: ‘Start killing Russians’ to save Ukraine (VIDEO) (11 maart 2015)

VS-Generaal-wil-moorden

ee
South Front Help ons !
Advertenties

One thought on “NAVO en Rusland maken zich klaar voor oorlog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s