De februari 2014 staatsgreep in Oekraine ~ Deel 2: neo-Nazi Staatsgreep

Zie voor deel 1: De februari 2014 staatsgreep in Oekraine ~ Deel 1: voorgeschiedenis.

1 Januari 2014: De Nazis en ultra-nationalists die de hoofdmacht van de staatsgreep van februari 2014 vormden, houden een optocht voor Nazi collaborateur en massa moordenaar Stepan Bandeira.

De Euro-Maidan staatsgreep tegen de gekozen President van Oekraine werd hoofdzakelijk uitgevoerd door de Nazis en ultra-nationalisten. Hier marcheren zij in een nachtelijke fakkel optocht voor hun held: Nazi collaborateur en oorlogsmisdadiger Stepan Bandeira.
De Euro-Maidan staatsgreep tegen de gekozen President van Oekraine werd hoofdzakelijk uitgevoerd door de Nazis en ultra-nationalisten. Hier marcheren zij in een nachtelijke fakkel optocht voor hun held: Nazi collaborateur en oorlogsmisdadiger Stepan Bandeira.
“Glorie aan de Natie!” “Dood aan de vijanden!”, roepen ze monotoon, keer op keer op keer … afgewisseld met gelijksoortige kreten.

19-20 Januari 2014: rellen bij regeringsgebouwen in Hrushevskoho straat, georganiseerd en uitgevoerd door de Nazis / ultra-nationalisten van Rechtse sector. Zij eisen later de verantwoordelijkheid op voor hun eenheid het 23ste squadron.

Rechtse Sector loopt te hoop bij regeringsgebouwen in Kiev. Ze zetten brandbommen en ander materieel in. Dit noemt het westen een vreedzame demonstratie.
Rechtse Sector loopt te hoop bij regeringsgebouwen in Kiev. Ze zetten brandbommen en ander materieel in. Dit noemt het westen een vreedzame demonstratie.
rellenkiev2014B_vid39.18
Rechtse Sector “Euro-Maidan” activisten maken zich klaar voor een “politiek debat” en “vrijheid van meningsuiting,” zoals deze activiteiten voorgesteld worden in de westerse leugenmedia.
gewondeBerkut_rellenkiev2014_vid39.56
Speciale politie van Kiev (Berkut) gewond. Er zullen 60 politie agenten in het ziekenhuis belanden. Vreedzaam politiek protest ?

22 Januari 2014: Een voorbeeld van het radicalisme en geweldadigheid van de “Euro-maidan” ultra rechtse activisten. Hier zeggen zij dat de familie en kinderen van de speciale politie van Kiev – die is belast met de verdediging van de democratisch gekozen regering, geslagen moeten worden.
misdadige-orders-Euro-maidan_vid40.26

25 Januari 2014: Een doodgeschoten politie agent wordt gevonden in Kiev. Hij werd neergeschoten toen hij ongewapend naar huis ging. In Lviv houden de rechtsradicalen de interne politie en troepen van Oekraine tegen.

Lviv blokkade door Rechtse Sector van interne troepen / politie.
Lviv blokkade door Rechtse Sector van interne troepen / politie.

Er vinden 10 regionale staatsgrepen plaats in regionale regeringsgebouwen in Oekraïne:
RegionaleStaatsgreep_Poltava_vid41.55

RegionaleStaatsgreep_Chernivtsi_vid41.49

RegionaleStaatsgreep_Khmelnytskyi_vid41.45

RegionaleStaatsgreep_Lviv_vid41.41

RegionaleStaatsgreep_Rivne_vid41.37

RegionaleStaatsgreep_Vinnytsia_vid41.33

Waar is de President ?

De tragiek van de situatie is dat de President van Oekraine weigert om de nodige maatregelen te nemen om de relschoppers, Nazis en ander tuig bij de regeringsgebouwen weg te halen. Het leger wordt niet ingezet, en Berkut wordt niet adequaat bewapend. Hierdoor gaat de Oekraiense democratie uiteindelijk ten onder aan straat tuig, ultra-rechts en de georganiseerde misdaad van onder meer de Amerikaanse buitenlandse geheime diensten. De tragiek is dat men blijkbaar niet beseft dat een Democratie verdedigt moet worden tegen misdadig straat tuig, dat er een fundamenteel verschil bestaat als een Democratische regering met een min of meer werkend stemsysteem zichzelf moet verdedigen met geweld, of als een dictatuur dat doet tegen de begrijpelijke eis van een volk om hun eigen regering te kiezen. Het enige dat het Rechtse Sector straattuig had hoeven doen, is wachten op de volgende verkiezingen, die al meerdere keren heen en weer waren gegaan tussen de pro-Russen en de pro-E.U. partijen. Het is dit verschil dat de westerse leugenmedia genadeloos uitbuit in haar berichtgeving aan de westerse volkeren, waar de situatie wordt voorgesteld als een democratische revolutie tegen een dictatoriale regering. Het is in feite een democratische regering die omver geworpen wordt door dictatoriale bendes en een buitenlandse macht (Amerika).

De gekozen President van Oekraïne moet uiteindelijk vluchten voor zijn leven. Eerst gaat hij naar Karkhov, dan Donetsk, en als de Russen zijn leven proberen te redden en hem een legerhelicopter aanbieden besluit hij om toch in Oekraïne te blijven en naar de Krim te gaan, waarnaar hij ook al op weg was. De helicopter brengt hem daar dan heen, en hij keurt de aansluiting van Krim met Rusland goed. Er is ook een Referendum op de Krim, terwijl de Oekraïne inmiddels geen functionerende legitieme regering meer heeft. De rechtsradicalen proberen ook op de Krim met geweld te winnen, maar krijgen te maken met tegen geweld en Russische steun voor dit tegengeweld (daar waar zij zelf fel door Amerika worden gesteund, financieel en anders).

De laatste momenten waarin Oekraïne nog een gekozen en algemeen erkende democratische regering had, waren dezelfde plaatsen als die later in opstand komen tegen de misdadige en bloeddorstige staatsgreep: Donetsk en op de Krim. De Democratie trekt zich dus samen in het oosten, in Novorossiya en op de Krim. De Krim besluit – zeer begrijpelijk – om zo snel mogelijk uit dit ineengestorte dictatoriale en moordadige Oekraïne te stappen, hetgeen ook niet gebeurde zonder slag of stoot. Kort na de staatsgreep die uiteindelijk plaatsvind in februari 2014, begint de opstand tegen de moordadige Rechtse Sector maniakken in zowel Odessa alsook in Slavyansk. In Odessa verliest de opstand het in eerste instantie, maar in Slavyansk houdt de groep ‘Strelkov eerst stand, en valt later terug in wat de Volksrepubliek Donetsk en Lugansk zijn geworden (zie: Hoe het begon in Donbass: de groep Strelkov in Slavyansk).

26 Januari 2014: het Hof van Justitie wordt ingenomen door de ultra-rechtse bendes.
26 Januari 2014: het Hof van Justitie wordt ingenomen door de ultra-rechtse bendes.

(wordt vervolgt …)

Video: “The Right Sector”: the history, fascist ideology and role in Euromaidan (Ukraine)

Bronnen behalve bovenstaande documentaire: How Putin Annexed Crimea From Ukraine . Dit is een voorbeeld van westerse propaganda, want terwijl het wel goed is blijkbaar om een gekozen regering van een reuzachtig land als Oekraïne af te zetten met een bende straat-tuig, Nazis en ander schorem, zo is dat volgens deze video ineens helemaal verkeerd als er dan ook geweld uitbreekt op de Krim en een andere groep wint dit gevecht. Het is exact deze tegenstrijdigheid waarom ‘South Front Nederlands’ bestaat, en de Democratie in Oekraïne als niet hersteld of bestaand beschouwd moet worden totdat de daders van de staatsgreep van februari 2014 zijn opgepakt en berecht.

Крым. Путь на Родину. Документальный фильм Андрея Кондрашова (Engelse ondertiteling.) Dit is de Russische officiele versie van het Kremlin. Wat men ook van het Kremlin als bron zou willen vinden, het verhaal is tenminste niet tegenstrijdig, en waarom zou iemand liegen als hij toch al het gelijk aan zijn kant heeft ? Laat Nederland ophouden met deze radicale haat naar de Russen toe, en zich hervinden als een fatsoenlijk land (dat overigens zelf zijn Democratie heeft verloren aan de corrupte Europese Unie, die minder democratisch is dan Rusland. De E.U. heeft de scheiding der machten tussen wetgever en uitvoerende macht opgeheven, terwijl dit in Rusland nog bestaat.)

ee
South Front Help ons !

democratie_les

Advertenties

2 thoughts on “De februari 2014 staatsgreep in Oekraine ~ Deel 2: neo-Nazi Staatsgreep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s