Euro-maidan beschiet Panteleymonovka

o
De granaat viel zonder waarschuwing, plotseling knapte het glas in de keuken toen deze vrouw daar zat met haar man en kind.

Schermafdruk van 2015-08-25 12:28:12

De electriciteit in dit dorp werd kapot gemaakt door de staatsgreep plegers en handlangers, alweer een mooie overwinning voor de E.U. en Amerika na de annexatie van Oekraine; annexatie van Oekraine, behalve Donbass en Krim.
De electriciteit in dit dorp werd kapot gemaakt door de staatsgreep plegers en handlangers. Alweer een mooie overwinning voor de E.U. en Amerika na de annexatie van Oekraine, bravo. De annexatie van Oekraine … behalve Donbass en Krim waar men weigert te buigen voor de antidemocratische staatsgreep.
Meisje van acht verteld dat ze vaker beschoten worden.
Meisje van acht verteld dat ze vaker beschoten worden. Ze zegt dat ze beefde van de aanval. Haar moeder gaf haar een kalmerend pilletje.

Opmerking: Het westen komt vrede en democratie brengen: massamoord en annexatie van complete imperiums door extremisten, terroristen, criminelen, en hun financiele bovenbazen. Alles moet wijken, want Obama weet het beter dan Putin ! (jb)

Video:

Results of shelling of Panteleymonovka | Eng Subs

ee
South Front Help ons !
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s