Wereld economie begint in te storten

dow-down1
(Grafiek bron: infowars.com)

De lang verwachte ineenstorting van de wereldeconomie lijkt te zijn begonnen, bericht infowars.com. Het in stand houden van failliete grote banken met staatssteun, steeds grotere (staats-) schulden, speculatieve prijsstijgingen en steeds extremere vormen van casino-capitalisme lijkt aan zijn einde te komen. De beurzen van China storten naar beneden, omdat er een verminderde vraag is in de rest van de wereld naar hun producten. De aanvoer landen van ruwe grondstoffen, zoals Canada en Rusland, kunnen dan hun grondstoffen niet meer exporteren naar China, waardoor hun munten minder waard worden.

Gerald Celente
Gerald Celente, Trend voorspeller website.

Trend voorspeller Gerald Celente: “als alles mislukt, sleuren ze je de oorlog in.” Door de economische ineenstorting en Amerikaanse aanvalsoorlogen ontstaan vluchtelingen, de rassenspanningen zullen toenemen (in Amerika), en de machthebbers zullen een zondebok proberen aan te wijzen voor de economische malaise.

Alex Jones verteld dat hij erachter kwam dat de super rijken al sinds een jaar het zinkende schip verlaten. De superrijken vluchten naar het zuidelijke halfrond, zoals Nieuw Zeeland, naar bunkers in de wildernis, enzovoorts. Sommige miljardairs hebben hun vliegtuig klaar staan om naar hun voorbereidde vlucht locatie te vliegen. Gerald Celente denkt dat helaas de machthebbers in het westen hun verstand kwijt zijn. Er is daarom geen kans dat er een corrigerende politiek gevoerd zal worden, aldus Celente. De machthebbers zullen van de situatie misbruik proberen te maken, door meer macht te grijpen. Mensen wordt aangeraden om hun geld van de bank te halen, en zich voor te bereiden op een 1929 scenario.

bron: Economic 9/11 Is About To Hit Us

Used as source: infowars.com
Used as source: infowars.com

ee
South Front Help ons !
Advertenties

One thought on “Wereld economie begint in te storten

  1. U.S. Prepares Troops And Puts Pressure On Greece To Block Russian Flights To Syria – Episode 760b

    Volgens nieuws serie “X22 rapport” van heden (zie minuut 24), wordt er in de westerse massa media een nieuwe samenzweringstheorie rondgebazuind, alsof de Russen of Chinesen de beurs aan het ‘hacken’ zijn. Dat wil zeggen, dat een zware ineenstorting van de beurzen in het westen in de schoenen geschoven dreigt te gaan worden van de Russen en Chinezen. Er wordt ook gezegd dat deze aanvallen ook de bankrekeningen van mensen zouden kunnen aantasten. Op deze manier probeert de westerse heersende klasse de schuld van hun eigen onhoudbare wanbeleid op het gebied van schulden en fusies, iemand anders in de schoeden te schuiven. Ze hebben hun eigen systeem vernield, en proberen het nu om te vormen naar een van boven af direct gestuurde economie, zodat ze zelf in het zadel blijven zitten. Hiervoor is het essentieel dat het volk niet in opstand komt, maar desnoods de oorlog in gesleurd kan worden omdat ze zich hebben laten ophitsen tegen wie ook maar voor handen is.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s