MH17: Wat denkt Obama … echt ?

Dr. Paul Craig Roberts, Assistent Secretaris van de Schatkist onder Reagon in de regering van Amerika, zei over de Boeing ramp MH17 in een interview:

“Ik denk dat ze doelbewust het vliegtuig hebben neergeschoten. Het laatste bewijs is dat het werd neergeschoten vanuit de lucht, door een Oekraïense straaljager met behulp van een raket. (…) Terwij wij praten doden ze al meer meer mensen in Jemen, Pakistan, Irak, dan bij dit voorval. Al 14 jaar lang doden de VS mensen over het hele Midden-Oosten en Afrika, dus waarom zouden ze zo bezorgd zijn over een paar honderd in een vliegtuig, ze doden zoveel veel elk uur.”

Bron: Engels, Zweeds Later meer op South Front Nederlands.

De raket kwam van Obama ?

Bron: http://www.thestar.com/news/2014/10/02/black_smoke_rises_over_donetsk_airport.html
Obama: Imperialist. (Bron rook kolom inzet: Reuters, thestar.com, zwarte rook over vliegveld Donetsk.)

Wat zou er om kunnen gaan in het hoofd van een Obama, of zijn topadviseur Zbigniev Brezinski, als zij schuldig zijn aan het plegen van de MH17 boeing ramp. Ligt het dichter bij de waarheid dat Obama een held is die een potje mag breken, of wat hieronder staat:

Ha Ha Ha, Die domme Nederlanders die ons aanbidden als goden, gedragen zich precies zoals we verwachten. Ze geven niet eens om hun eigen mensen, naar feiten kijken ze al lang niet meer. We slachten ze bij honderden af, het maakt ze niets uit. Dat volkje aan de noordzee is een van de lafste vazallen die we in ons Imperium hebben. *) Wat een grap, wat een wereld. Bijna net zo erg als onze eigen Amerikanen. We gebruiken dit kleine en gezapige Nederlandse volkje voor wie het allemaal toch te eng is om over na te denken, als de lont in het kruitvat.

Met de Fransen gaan we dit niet uithalen, die hebben nog enig eerbesef over hun Soevereiniteit. Daar zitten nog krachten die loyaal zijn aan hun eigen volk, zij durven nog na te denken of ze wel in de NAVO willen. **) Die krachten zouden heftig tekeer kunnen gaan. In Nederland bestaat dat niet. Nederland is het perfecte schijnbaar onschuldige schaapje dat we hiervoor gaan gebruiken. Dat arme kleine landje dat gepakt wordt door het grote Rusland, ha ha ha ha ha. Boeeehoeeehoeee wat zijn ze zielig, boeehoeehoee wat moeten ze huilen, wat een prachttafereel.

De hysterie in het Nederlandse volkje over de zogenaamde misdaad van de Russen, die we zelf gepleegd hebben, laten we overslaan op de rest van Europa en Amerika zelf. Hier is Nederland nog altijd van oudsher populair, en dus is dit de perfecte gelegenheid om de Amerikanen weer de oorlog in te storten ter verdediging van een populaire bondgenoot. Ook alweer zoiets dat niet werkt met Duitsland of Frankrijk. De paar die het doorzien breken toch niet door. Niemand luistert naar mensen die nadenken, die tijden zijn voorbij. Onze controle over de Nederlandse media is compleet, we konden zelfs voorkomen dat een documentaire die al klaar was over de Bush familie, niet werd uitgezonden.

Zbigniev Brezinski, de man waar de Obama stemmers werkelijk op stemden. Het meesterbrein achter Obamas Imperium politiek.
Zbigniev Brezinski, de man waar de Obama stemmers werkelijk op stemden. Het meesterbrein achter Obamas Imperium politiek. Hij is onder meer bekend van zijn overdenkingen over het idee dat het vroeger makkelijker was om mensen te controleren dan te doden, maar dat het heden eenvoudiger om mensen te vermoorden dan te controleren. Zie video: Zbigniew Brzezinski: It Is Infinitely Easier to Kill a Million People than it is to Control Them. “Het is oneindig veel makkelijker om een miljoen mensen te doden, dan om een miljoen mensen te controleren.” – Brezinski. Bron foto: link.

Amerika is hun pooier, Nederland is onze hoer. Dat moet je gebruiken als het zo uit komt, anders ben je zelf te zwak voor het grote werk. Degenen die het door hebben zijn gewoon de gekken en halve garen die ons verhaal nog geloofwaardiger maken ~ sterker nog we gaan een paar idioten kietelen om zich kritisch te uiten. Hoe heette die kerel ook alweer die zegt dat de Britse koningin een krokodil in vermomming is, die eerst voor de B.B.C. werkte als voetbal verslaggever ? ***) Dan gaan we tegen hen tekeer, en snapt de rest dat ze snel in de pas moeten gaan lopen want niemand durft het op te nemen tegen ons …

... behalve die irritante Russen dan, en vooral die Poetin die we nog steeds geen kogel door de kop hebben weten te jagen ondanks herhaalde oproepen aan de Russische mafia en geheime diensten. *4) Die krijgen we ook wel klein op termijn. Nu Oekraine annexeren, en straks een staatsgreep in Moskou *5), en als dat niet werkt dan hebben ze er zelf om gevraagd: Wereld Oorlog. Dan ben ik de Oorlogspresident, Hoezee !

Als het ons te heet onder de voeten wordt, ontketenen we de Grote Oorlog, en geen haan die nog kraait naar een aanklacht. Heee, waar heb ik mijn golfballen nu weer laten liggen, Micheeeeeelee ??? *6) Ik heb ook geen tijd om over dit soort dingen te lang na te denken, daar heb ik mijn mensen voor. *7) Alles gaat perfect, en dan moet je er ook van durven genieten. We gooien het vliegtuig in het rebellen gebied in Oost Oekraine waar ze onze staatsgreep niet erkennen. Door de ramp denkt niemand na over waarom die mensen in opstand zijn gekomen, en kunnen we pretenderen dat we dat gebied in 2 stukken splijten om reden van toegang tot de ramp plek. *8) Geniaal !”

Zou het kunnen dat dit meer de echte Obama is, dan de held die beloofde vrede te stichten in de wereld als hij tot President gekozen zou worden ?

Noten: *) Het kwam recent uit dat Amerika neerkijkt op Nederland als een willoos meeloop land. **) Frankrijk ging uit de NAVO onder De Gaulle. ***) David Icke. *4) ex-Top ambtenaar Amerika Steve Piecninik riep in een interview op via de Amerikaanse radio (Alex Jones) tot het vermoorden van Poetin door de Russische geheime dienst, zodat zij “hun geld” zouden krijgen, en nog “naar Zwitserland zouden mogen komen.” *5) Amerikanen bereiden staatsgreep in Rusland voor *6) Obama is 1 van de luiste presidenten ooit die ongewoon veel vacanties neemt en hierbij het milieu extra belast met hele vloten vliegtuigen, en een golf fanaat. *7) Obama is een roeptoeter voor mensen zoals Zbigniev Brezinski en Henry Kissinger. Niemand zou ooit op die twee oude Imperialistische mannen stemmen, dus houden ze het volk een gelikte marionet voor die ze kunnen aanbidden. Zie ook: VS, Chicago Raad: Wij willen Rusland & Duitsland uit elkaar spelen.. *8) De Debaltsevo Omcirkeling .

Hoor en wederhoor, de balans in de media is zoek. In zoverre bovenstaande een hetze tegen Obama zou zijn, zou het westerse publiek zich af moeten vragen waarom er wel een hetze tegen Poetin is, maar alhoewel er meer dan voldoende onbetwistbare informatie voorhanden is om aan Obamas’ goede wil te twijfelen dat die kant van het verhaal buiten gesloten wordt in de oorlogspropaganda van de westerse leugenmedia. Wie in Obama geloofd, moet zich afvragen waarom hij iemand als Zbigniev Brezinski als adviseur heeft. Waarom het Amerika is dat het voordeel trekt uit MH17, waarom Amerika sinds jaar en dag dit soort misdaden pleegt, waarom de leugenmedia zo extreem de andere kant van het verhaal schuwt alsof ze bang zijn ergens voor gepakt te worden als het alternatieve idee alleen al wordt geopperd, enzovoorts. (jb)

ee
South Front Help ons !
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s