Tarpley: Peroshenko’s verkiezing was absurd

Op 25 mei 2014 organiseren de staatsgreep plegers van februari 2014, onder druk van Amerika, pretentieuze verkiezingen voor een nieuwe President in Oekraine. Schokkend maar weinig verassend wordt deze schijnregering tot op heden erkent in Nederland.

Historicus en journalist Webster Tarpley: Het parlement bestond alleen nog uit de staatsgreep plegers. De gekozen President moest vluchten voor zijn leven. De Communistische partij was met geweld uit het parlement gegooid, alsook een groot deel van de Partij van de Regios. Dit nu zelfbenoemde parlement, met de rechtse neo-Nazi partijen zoals Svoboda (voorheen: Sociaal Nationalistische partij van Oekraine – fascistisch) en Rechtse Sector radicale militanten en criminelen, besluiten dan zogenaamd om de gekozen President van Oekraine af te zetten, alhoewel zij eigenlijk niet genoeg stemmen hadden voor een Quorum om dit wettelijk te mogen doen. Er zijn ook parlementsleden die op kwamen dagen, die in elkaar geslagen zijn. Tarpley: het is absurd voor een bende fascisten en staatsgreep plegers om een verkiezing te organiseren.

Kiezer in Donbass: “Mijn mening is dat deze verkiezingen, bloedige verkiezingen zijn. Bloed heeft gevloeid en niemand wordt ter verantwoording geroepen. Hoe kunnen we de huidige regering vertrouwen ?

Alhoewel het interview plaatsvond voordat de schijn-verkiezingen van 25 mei 2014 werden gehouden, voorspelde Tarpley al dat het waarschijnlijk Peroshenko zou worden, omdat Peroshenko welgevallig is voor de CIA en de Amerikaanse ondersecretaris voor Buitenlandse Zaken, Victoria Nuland.

Webster Tarpley is een wereldwijd bekende historicus en journalist, hij is een Amerikaan https://en.wikipedia.org/wiki/Webster_Tarpley

Opmerkelijk genoeg beloofde Rusland de verkiezingen van 25 mei 2014 te erkennen, in tegenspraak met de westerse interpretaties over de zogenaamd agressieve acties van Rusland ten opzichte van het regime in Oekraine.

Geweld regeert Oekraine,

ook in het Parlement. Hieronder wat er gebeurd als een afgevaardigde zich uitspreek tegen de staatsgreep, tegen het met geweld bezetten van regeringsgebouwen, tegen het grijpen van wapen arsenalen die in handen van straat bendes vallen. Na enige tijd duiken er twee mannen op, die op de spreker af rennen, en hem bij de microfoon wegduwen. Er volgt dan een vechtpartij in het “parlement” van Oekraine, dat dus niet meer de naam “Parlement” verdient. “Parlement” komt van het Frans, “parler” hetgeen spreken betekend. Door de staatsgreep van Amerika en neo-fascisten is dit nu niet meer dan een vechtjassen ring waar het recht van de sterkste geldt. Amerika ? Vind het prachtig. De Europese Unie ? Applaudiseert. Nederland kijkt vol bewondering toe.

Schermafdruk van 2015-09-14 18:17:03
“Tot duizenden wapens zien we nu in handen van bendes.”
Schermafdruk van 2015-09-14 18:17:35
“Jullie beginnen met heksenjachten” Tegelijkertijd stormen twee mannen op de spreker af.

Schermafdruk van 2015-09-14 18:17:59

Schermafdruk van 2015-09-14 18:18:19

Schermafdruk van 2015-09-14 18:18:38

Schermafdruk van 2015-09-14 18:18:52

Schermafdruk van 2015-09-14 18:19:06
De spreker wordt weggeduwt en eindigt meters verderop…

Schermafdruk van 2015-09-14 18:19:33

Schermafdruk van 2015-09-14 18:19:45

Schermafdruk van 2015-09-14 18:20:11
Dan breekt er een vechtpartij uit in het Oekraiense “parlement”. Democratie, Amerikaanse stijl.

Conclusie: Oekraine heeft geen President. Oekraine heeft een staatsgreep plegende meute aan de macht, doorspekt met de criminele Oligarchen van het land zoals Peroshenko en Tymoshenko, die het land regeren uit de loop van een geweer, met Amerika als macht in de rug. Gezien het geweld waarmee de Peroshenko regering aan de macht kwam, is het voortgaande geweld in Oekraine en de oorlog in Donbass allerminst een verassing. Voor deze mensen komt macht voort uit straatgeweld, staatsgrepen, massamoord, intimidatie en leugenpropaganda, alsook rugdekking door Amerika en de Europese Unie. Het wachten is op de werkelijke Revolutie van democratie, Rechtstaat en normale mensen. (jb)

Bron: Interview met Webster Tarpley op Press TV (Engels). May 24, 2014: Webster Tarpley Debates the Ukrainian Election on PressTV

Bron: Welcome to Nulandistan: Svoboda Thugs Silence MP Petro Symonenko inside Ukraine’s Parliament (Vechtpartij in Oekraiense regering.)

ee
South Front Help ons !
Advertenties

2 reacties op ‘Tarpley: Peroshenko’s verkiezing was absurd

  1. Wacht Nederland hetzelfde lot ? Het volk heeft totaal niets door, maar het staatsgreep systeem is al in stelling: de tentjes van Occupy Wallstreet.

    Maar dat zijn toch de goeden ? De progressieven ? Links ? Precies zoals in Oekraine: ultra-naive jeugdbendes werden op de been gebracht en gehouden, volgens het beproefde recept van de CIA “geweldloosheid en burgerlijke ongehoorzaamheid.” Uiteindelijk nestelden zich daarin de ultra-rechtsen, die de staatsgreep pleegden, en daarna de ultra-linkse domoren de straat uit veegden.

    Dat kan niet in Nederland ? Misschien niet nu, maar de bendes van de macht die Oekraine omver wierpen zijn in Nederland al zonder staatsgreep aan de macht. Als de vluchtelingen stroom aanhoudt, die met opzet wordt uitvergroot met allerlei mensen uit Pakistan en Afrika om de Europese landen doelbewust te destabiliseren, wie spint daar politiek garen bij ? Juist: de ultra-rechtse ultra-nationalistische fascisten. Die worden dan ingezet voor staatsgrepen, en/of geweld tegen alles wat wet en orde is, of wat de groot kapitalisten maar goed uitkomt. Bedenk dat onderwijl de wereld economie aan het instorten is. De hele economie in de top is nep, alles wordt schijnbaar draaiende gehouden met vers bijgedrukt geld. Dat gaat niet eeuwig goed. Als de zaak stuk gaat, heeft de heersende klasse een nieuwe methode nodig om de macht vast te houden: geweld.

    U bent gewaarschuwd, Nederland. Regeren is vooruitzien. Wie niet vooruit kan kijken, moet niet regeren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s