Militair rapport: afkoeling front; neo-Nazis voorkeur Kiev

militair-rapport_embleem

Samenvatting: Het front lijkt afgekoeld ten opzichte van eerder. Zware artillerie nog steeds ingezet door Kiev. Vijandelijke controle post vernietigt door Novorossia bij Debaltsevo. ISIS sympatisant en terrorist die werkte voor Kiev is aangehouden door Kiev zelf. Cultuur verschil oost en west: rolschaatsen en strandplezier, versus fakkeloptochten bij nacht.

Controlepost van Euro-maidan staatsgreep plegers bij Debaltsevo: veroverd door Volksrep. Donetsk, aldus Oekraiense media.
Controlepost van Euro-maidan staatsgreep plegers bij Debaltsevo: vernietigt door Volksrep. Donetsk, aldus Oekraiense media.

Het lijkt dat het front over het algemeen weer is afgekoeld, alhoewel beschietingen van lage intensiteit op de bevolking van Donbass nog steeds door gaan. Oekraiense media rapporteerden dat de krachten van Volksrep. Donetsk een Oekraiense controle post bij Debaltsevo hebben vernietigt. Volgens het rapport werden 2 pro-Kiev militanten gedood, 2 raakten gewond, en 2 werden krijgsgevangen genomen.

De staatsgreep plegers in Kiev blijven zware artillerie inzetten, die volgens de afspraken in Minsk verboden zijn.

artillerie-gezien
Beelden van artillerie waarvan wordt gezegd dat deze zich in de bufferzone bevinden. (Beelden lijken opgenomen te zijn door een verrekijker.)
zwaarste-artillerie
Voorbeeld van de zwaarste artillerie in de wereld. De staatsgreep plegers zetten dit volgens rapport in tegen de bevolking van Donbass. (Vermoedelijk is dit een archief beeld.)
burgerdoelen
Leven in Donbass …
RSmilitanten
Rechtse Sector militanten.

De Strijdkrachten van Oekraïne (dat is een bepaalde groep van de totale strijdkrachten) stegen van 120,000 tot 280,000 man, sinds het begin van dit jaar, zei de Oekraiense Defensie minister, Stepan Poltorak. South Front commentaar: de enige reden om dergelijke krachten te hebben, is om Donbass te bezetten na het overnemen van de grens met Rusland volgens de Minsk afspraken. “Rechtse Sector” is begonnen met een verkorte trainingsprocedure in de provincie Dnepropetrovsk. De eerste getrainde groepen zullen aantreden aan het front op 16 september 2015.

monster
Mujahed

In Kiev hebben de Oekraïense wet handhavers een lid aangehouden van het bekende “Bataljon van Oekraïense patriotten”, Tornado. De man heeft de bijnaam “Mujahed”. De schutter en sympatisant met de Islamitische Staat (ISIS, IS), is berucht door het martelen van lokale inwoners van de regio Luhansk in het oosten van Oekraïne, en het deelnemen aan georganiseerde verkrachtingen van gevangenen.

Volksvermaak in Oekraine versus Krim en Donbass

Vormen van volksvermaak lijken uit elkaar te groeien in Oekraine aan de ene kant, en Donbass en Krim aan de andere kant.

Volksvermaak in Donbass: Krim aan het strand, Donbass rolschaatsen.
Volksvermaak in Donbass: Krim aan het strand, Donbass rolschaatsen.
Nazi en fascisten fakkel optochten bij nacht. Samen gezellig leuzen scanderen over 'Dood aan de vijanden!' 'Oekraine boven alles!' Zelf bier meenemen.
Nazi en fascisten fakkel optochten bij nacht. Samen gezellig leuzen scanderen over ‘Dood aan de vijanden!’ ‘Oekraine boven alles!’ Zelf bier meenemen.

Alhoewel er ongetwijveld ook iemand rolschaatst in Oekraïne, en iemand met een vlag leuzen scandeert in Donbass (terecht wellicht), lijken deze twee vormen van volksvermaak primair de goedkeuring weg te dragen van de cultuur die bepalend is in beide landsdelen. De voorkeur die de Nazi “cultuur” geniet in Kiev blijkt ook uit de bewapening van het bekende neo-Nazi bataljon Azov, dat de beste tanks en goederen toebedeeld krijgt vanwege hun politieke loyaliteit, aldus South Front. Het Oekraiense leger heeft zoveel moeite met het recruteren van mensen, dat de periode van de “volks-storm” een aanvang genomen lijkt te hebben. Het moreel is laag, de troepen zijn niet goed bewapend.

Bronnen:
14.09.2015 Military Report of Novorossia
15.09.2015 Ukraine Military Report
16.09.2015 Military Report of Novorossia (e.a.).

ee
South Front Help ons !
Used as source: South-Front
Used as source: SouthFront
Advertenties

2 thoughts on “Militair rapport: afkoeling front; neo-Nazis voorkeur Kiev

 1. Het lijkt erop dat de verhalen over islamitische inmenging in dit gebied, gesteund door Kiev en dus ook door de EU, waar zijn. Een zeer verontrustende ontwikkeling!

  Like

  1. Dit thema komt inderdaad vaker voor in de berichtgeving de laatste tijd, dat er een coalitie bestaat/zou-bestaan tussen Europees-Fascisme / Nazisme, en de radicale terroristische vorm van “Islam” (Wahabiisme.) Dat doet me denken aan de klokkenluidster die een vertaalster was voor de FBI, Sibel Edmunds. Zij schreef hier een boek over (in fictie vorm, om het publiek te bereiken). http://www.boilingfrogspost.com/ In Europa bestaat dit radicale/fascistische controle systeem onder de naam Gladio oftewel Stay-Behind, en is radicaal anti-communistisch opgezet, omdat het tegen de Russen was, die toen Communistisch waren. In het midden oosten gebruikt Amerika het radicalisme daar, dat niet Nazistisch/Fascistisch is maar Wahabi-Islam, hun vorm van Fascisme (blijkbaar). Het is immers logisch dat als beide radicale vormen van lokale cultuur (Fascisme hier, Wahabi-Islam daar) dezelfde meester/financier hebben (Amerika), dat zij dan zouden kunnen samenwerken. Ook zouden zij bewondering kunnen hebben voor elkaars beestachtigheid en voorliefde voor dictatuur in het algemeen. In het kort: het zijn criminele bendes, die zich in de kleren hullen van de lokale cultuur, maar uiteindelijk zijn het slechts moordenaars en beesten. Zeer verontrustend dat hele hordes terreur schijn-immigranten nu ons land binnen kunnen komen, gedekt door de echte vluchtelingen. Precies zoals Nederlandse Fascisten het willen natuurlijk, want het activeert hun ingezakte achterban en dan kunnen ze weer eens lekker uithalen met de repressie waar ze voor leven. (zucht)

   Nederland moet een normaal buitenland en immigratie beleid voeren. Opnemen wie nuttig voor ons land is, en troepen terug naar Nederland, relaties normaliseren met andere landen, Soevereiniteit en Grondwet herstellen, Amerikaanse infiltratie systemen het land uit gooien, ophouden met liegen op het 8 uur journaal.

   Het Amerikaanse ziekte-wapen genaamd ISIS moet worden vernietigd, de vluchtelingen zouden moeten worden opgevangen binnen Sirie. Assad en Rusland moeten geholpen worden bij de vernietiging van ISIS, als de Sirische regering ons wil uitnodigen (het is hun land). Misschien dat Nederland zo iets goed kan maken, voor de massamoorden en vernietiging die Nederland op haar geweten heeft dankzij het NAVO bondgenootschap, van Joegoslavie tot het midden oosten. De vraag is of Amerika dat zal accepteren, of dan de oorlog tegen ons zal ontketenen. Als dat allemaal niet haalbaar is (wat het natuurlijk niet is), dan is terugtrekken en uit de NAVO de beste optie voor Nederland. Waarschijnlijk is dat een wijzer besluit, omdat Nederland de moraliteit mist voor dit soort operaties. Nederland moet thuis blijven, misschien voor de volgende 1000 jaar, en de eigen problemen eerst oplossen. Dat Nederland samenwerkt met ISIS en de neo-Nazis van Oekraine is onverdraagbaar en een historische fout, die de eer van Nederland voor eeuwen gaat aantasten. Bedankt voor Uw interesse in South Front.

   P.S. Het is een Sirische bron zelf, die vind dat het Sirische volk in Sirie opgevangen zou moeten worden. https://www.youtube.com/watch?v=NXSnm4H5DiU Laat ook gezegd zijn dat de Europese volkeren schuldig zijn aan de verwoesting van het hele midden oosten en meer, en daardoor direct de verantwoording hebben overgenomen voor het welbevinden van deze mensen. Wie iemands zijn huis verwoest, wordt verantwoordelijk voor het onderkomen van de bewoners (etc). Het belangrijkste is om de zaak zo goed mogelijk op korte termijn op te lossen met menselijkheid naar alle partijen maar ook met intelligentie om de eventueel voor Amerika werkende ISIS en andere terroristen eruit proberen te halen of zo snel mogelijk op te pakken als er misdaden plaatsvinden, en aan lange termijn oplossingen te werken die zullen moeten beginnen met een opschoning van de politiek zelf, want wat nu aan politieke partijen regeerd is niet in staat het land iets te bieden. Het is echter primair aan het volk zelf om tot betere inzichten en meer interesse voor de realiteit te komen, want een volk krijgt de regering die het verdient.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s