Vorig jaar mogelijk 2 miljoen vluchtelingen

Bericht van R.v.A, Nederlander woonachtig in Donbass (Volksr. Luhansk).

Vluchtelingen, het houdt de gemoederen bezig in de EU.

De enorme vluchtelingenstroom vanuit Donbass en Oekraine richting Rusland is in het westen vrijwel genegeerd of weggezet als “niet bestaand“. Dit kwam mede door de ramp met MH17. Vorig jaar zijn naar schatting minstens 2 miljoen mensen richting Rusland gegaan (in zeer korte tijd). Het was een exodus.

Overvol vluchtelingen kamp in Rusland. Land van oorsprong: Oekraine. bron: https://www.youtube.com/watch?v=Ji4ujFpy7Eo
Overvol vluchtelingen kamp in Rusland. Land van oorsprong: Oekraine. bron: youtube

Ongeveer 1 miljoen heeft officieel de status van “vluchteling”. Anderen zoals bijv een vriendin van mijn vrouw leeft nu met haar zoontje in Moskou, zij heeft rechten gestudeerd en kon zonder al teveel moeite een baan vinden. Deze mensen worden niet geteld want zij heeft zichzelf nooit als vluchteling aangemeld. Ook duizenden en duizenden jonge mannen zijn Oekraïne ontvlucht vanwege de dienstplicht.

Gaarkeuken in vluchtelingen kamp in Rusland. (bron: idem).
Gaarkeuken in vluchtelingen kamp in Rusland. (bron: idem).

Maar veruit de meeste vluchtelingen kwamen vanuit Donbass. Wat opvalt, als je kijkt dan zie je naar verhouding heel veel vrouwen en kinderen en oude mensen. Veel mannen zijn gebleven om te vechten of gewoon te werken en de boel hier draaiende te houden.

Marie Harf, PR muts van het witte huis, wist in juli 2014 te vertellen dat mensen uit Donbass slechts opa en oma in Rusland gingen bezoeken. Check de video’s.

Video: Harf- ‘That could be to go visit their grandmother & come back.’ 1 July 2014 (Ukraine)

Harf
M.Harf

M.Harf (zegsvrouw van het Witte Huis, regering Obama van Amerika): “UNHCR [Verenigde Naties Hoge Commissaris voor Vluchtelingen] zei niet dat 110 000 vluchtelingen gevlucht zijn naar Rusland. Wat het berichtte was dat 110 000 mensen de grens zijn overgestoken op een bepaald moment. Dat zou geweest kunnen zijn om hun grootmoeder te bezoeken en terug te komen. Slechts  9 600 mensen hebben werkelijk een asiel aanvraag ingediend in Rusland. En ik wil heel duidelijk zijn als we over aantallen spreken, er is hier enige verwarring over. En wij blijven het werk van de UNHCR steunen, en de pogingen om alternatieve bronnen van informatie te krijgen, voor hen. ”

Video: OSCE Chief Visits Refugee Camp in Rostov Region Russia. 12 June 2014

OVSE bezoekt vluchtelingen kamp.
OVSE bezoekt vluchtelingen kamp.

OVSE hoofd bezoekt vluchtelingen kamp in de Rostov regio in Rusland, op 12 Juni 2014. Het is dus bekend wat de werkelijke situatie is.

Video: Russia: Ukrainian refugee camp faces overcrowding

Rusland: Oekraiense vluchtelingen kamp raakt overvol.

Naar Rusland gevluchte moeder, of Oekraiense die haar oma gaat bezoeken in Rusland, en een tussenstop maakt om uit te rusten in een tentenkamp ?
Naar Rusland gevluchte moeder, of Oekraiense die haar oma gaat bezoeken in Rusland, en een tussenstop maakt om uit te rusten in een tentenkamp ?

Een artikel in het Engels: nsnbc.me, titel: Russische regio’s verklaren noodtoestand omdat 480.000 de etnische zuiveringen van Kiev ontvluchten.

Used as source: RT.com
Used as source: RT.com
RvA
Ronald van Amerongen is Nederlands, hij leeft in de Volksrepubliek Luhansk.
ee
South Front Help ons !
Advertenties

7 thoughts on “Vorig jaar mogelijk 2 miljoen vluchtelingen

 1. Jammer dat je geen bronnen geeft voor je bewering. Volgens de VN Vluchtelingenorganisatie zit je er namelijk behoorlijk naast.

  http://unhcr.org.ua/attachments/article/1299/UNHCR%20UKRAINE%20Operational%20update%2026%20June%202015.pdf

  1.350.000 vluchtelingen binnen Oekraïne en 750.000 in Rusland. Het IDMC zegt zelfs 1.476.000 vluchtelingen binnen Oekraïne. (http://www.internal-displacement.org/europe-the-caucasus-and-central-asia/ukraine/figures-analysis)

  Vast vanwege die etnische zuiveringen. /s

  Like

    1. Er is niets te ratificeren, Uw bronnen lijken mij niet beter dan de bronnen die al aangehaald waren. Wat U mijns inziens deed, was bevestigen dat het Witte Huis leugen verkondigt door te beweren dat er maar ongeveer 10 000 asiel aanvragen waren, omdat zelfs Uw bron het heeft over 750 000 vluchtelingen naar Rusland alleen al, en als Uw aantallen opgeteld worden lijkt het op zo’n 2 miljoen uit te komen. U bevestigde dus het bericht, waarvoor dank. Blijkbaar had U dat niet door, terwijl er vanuit gegaan kan worden dat U met bevooroordeeldheid naar bronnen zoekt die Uw verhaal ondersteunen, omdat een dergelijke houding verwacht kan worden van iemand die de ogen sluit voor zoiets dramatisch en crimineels als de bloeddorstige Februari 2014 staatsgreep van Amerika door neo-Nazis in Kiev, waarbij honderden (of meer) de dood vonden.

     Bedankt voor Uw bijdrage en interesse in South Front Nederlands.

     Like

     1. Je zei in het artikel: ” Vorig jaar zijn naar schatting minstens 2 miljoen mensen richting Rusland gegaan”

      Mijn bron geeft aan dat er slechts 750.000 mensen naar Rusland zijn gevlucht, en de overgrote meerderheid van de vluchtelingen in Oekraïne zijn gebleven. Je statement is dus gewoon onjuist. Dat vraagt om een rectificatie.

      Verder vraag ik me af waarom je een anoniem stuk vertaald door een anonieme bron even betrouwbaar vindt als een rapport van hét VN-vluchtelingenorgaan.

      Tenslotte spreekt de VS in juli 2014 over 110.000 vluchtelingen (niet 10.000). Gezien de grootste gevechtshandelingen plaatsvonden tussen juli 2014 en februari 2015 (en dus na deze uitspraak van het Witte Huis) lijkt het me niet een onmogelijk aantal. In ieder geval is het niet direct in tegenspraak met mijn bron.

      Like

 2. Onderwerp: Re: [South Front Nederlands] Contact
  Datum: Thu, 17 Sep 2015 08:48:39 +0200

  Hallo AFVN.nl,

  Bedankt voor uw reactie en interesse in SFN. Helaas weet ik
  niet precies wat de fascisten aan het doen zijn. Wel heb ik
  het donkerbruine vermoeden, dat de grenzen van Europa zijn
  opengegooid voor extreem veel vluchtelingen vanuit de door
  het westen veroorzaakte rampgebieden, maar – zo stellen sommige
  bronnen – ook voor veel mensen die uit andere gebieden komen,
  om zo extreem rechts in de Europese landen weer populair te
  maken, en het fascisme in het algemeen weer aan te zwengelen.
  Dat fascisme kan dan weer ingezet worden tegen de vakbonden,
  en alles wat links is, de Rechtstaat en Democratie, zodat de
  krachten van het grote geld dat wapen in handen hebben als
  ze de economie vernielen met hun fusies, failliete en corrupte
  banken redden, enzovoorts. De linkse wil om vluchtelingen
  te helpen wordt dan in zoverre misbruikt, dat het op een
  extreem gezet wordt. Het groot kapitaal slaat dan later links
  en rechts tegen elkaar aan, zodat zij de lachende derde zijn.

  Ik zeg niet dat het zo moet gaan, maar het is een mogelijkheid.
  Ze proberen het dan zo Europees-breed te trekken als ze kunnen,
  om de landen verder te verwateren en hun E.U. project kracht
  bij te zetten. Dat fascisten voor de Europese Unie en Amerika
  staatsgrepen kunnen plegen en burgeroorlogen voeren, weten we
  uit Oekraine. Ik zie ook dat het grootkapitaal een chaos
  systeem heeft opgezet in alle landen: de occupy tenten kampjes.
  In Oekraine ging de staatsgreep ook eerst over extreem-links, en
  dan over extreem-rechts. De tenteskampjes zijn er om chaos te
  stichten en een bruggenhoofd te verkrijgen bij de regerings-
  gebouwen. De extreem-rechtsen slaan van daaruit later toe met
  geweld als de tijd rijp is voor de staatsgreep.

  Omdat de vakbond vol naieve mensen zit die niet beseffen hoe
  ver dingen kunnen gaan, richten wij geen milities op die
  een minimum aan politieke rechten zouden kunnen verdedigen –
  zoals het recht op leven, organisatie en meningsuiting. Het
  politieke proces in Nederland is compleet uitgehold, dus dat
  wordt ook niks.

  Dat is eigenlijk alles wat ik ervan kan zeggen.

  beste groeten,
  Jos Boersema
  (South Front Nederlands)
  http://www.law4.org


  Bovenstaande kwestie kwam weer tot bewustzijn bij het zien van de grofweg identieke zorgen die spreken uit onderstaande video (Engels). Was al van plan om deze kwestie hier te posten, zodat als de vijand dit schema ten uitvoer legt, dat wij dan kunnen zeggen dat wij het al hadden voorzien, en zo hopenlijk de ware schuldigen van de chaos in europa aanwijzen, te weten de krachten van het groot kapitaal en de massa media waarmee zij grotendeels het politieke proces weten te controleren, tesamen met de massale omkoop praktijk die heden in Nederland postgevat heeft in de vorm van dure baantjes voor ex-politici (uitgestelde omkoping). De vijand is niet de naieve linkse beweging in het algemeen, is zelfs niet een corrupte partij als de PvdA die volkomen los is geslagen door Wim Kok. Er is een dieper schema aan het werk, dat dit soort partijen bewerkt en de situatie bespeelt. Het is grotendeels een kwestie van natuurlijke effecten, maar het is ook niet ondenkbaar dat er ook sinistere groepen aan het werk zijn die binnen bredere natuurlijke ontwikkelingen bepaalde kern werkzaamheden bewust en gewetenloos bevorderen, ook zonder dat dit direct tot allerlei absurdistische samenzweringen hoeft te leiden. Het gaat om een soort gewetenloos cultuur netwerk, van mensen die het doodnormaal vinden om miljoenen mensen de dood in te jagen, en daar met anderen onder het genot van een borreltje in alle openheid en rust over te babbelen. Niet iedereen is een halve gare die niets kan voorspellen van wat er kan gebeuren, en daarop inspelen, zeker niet de mensen die al in staat gebleken zijn de enorme bedrijven en banken te controleren.

  Parallels Show that History is Repeating Itself
  (Alex Jones show)

  Hierin wordt opgemerkt dat de huidige schijnheilig radicaal linkse koers in Amerika onder oplichter Obama, ook plaatsvond in Duitsland in de jaren 20 van de 20ste eeuw (1920-1930), met grote losbandigheid bijvoorbeeld op het gebied van het veranderen van geslacht door middel van chirurgie, en allerlei andere overdreven activiteiten. Dit veroorzaakte de situatie waarin Hitler kon opkomen als de tegenkracht hiertegen, die toen zo enorm tekeer ging dat het ene uiterste in het andere veranderde, en de fascistische dictatuur kon postvatten. Deze ontwikkeling is nu dus gaande in heel Europa en Amerika (met uitzondering van Rusland, overigens).

  Like

  1. Hier is een voorbeeld van het effect:

   Britain First: The “most dangerous far-right party”?

   Hetzelfde effect bestaat in Duitsland. In Nederland wordt dit effect al sinds jaar en dag vertegenwoordigt door de PVV, die bij radicale vergroting van vluchtelingenstromen waarschijnlijk verder zal groeien.

   Een logica die er waarschijnlijk niet heel erg goed in zal gaan bij deze groeperingen, is dat de vluchtelingen stromen wel eens georganiseerd zouden kunnen worden, juist omdat de verwachting is dat radicaal-rechtse- en radicaal-nationalistische groepen daardoor zullen groeien en een gespannen situatie op straat ontstaat die de Staat het recht zal geven om algemene repressie op te leggen aan de ene kant, en de te verwachten tegenstand tegen deze radicaal rechtse groeperingen die van links en radicaal links zal komen zorgt dan voor een wederzijdste strijd tussen links en rechts, waardoor gematigd links en de vakbonden en stakingsactiviteiten van de vakbonden worden verzwakt, werknemers worden uit elkaar gedreven over secundaire politieke onderwerpen, enzovoorts. Gek genoeg is het in deze zienswijze – die niet noodzakelijk correct is maar het is een gedachte waar mogelijk een gedeeltelijke geldigheid in zit – dus juist de radicaal rechtse beweging die tegen de extreme vluchtelingen opkomt, die de oorzaak is van de grote vluchtelingen stromen, omdat het voorspelbare gedrag van de ultra-rechtsen bepaalde machten in de kaart zal spelen.

   Een politiek antwoord op deze kwestie ligt dan ook voor de hand: gematigde partijen kunnen ophouden met een onhoudbare politiek te voeren op het gebied van zowel oorlog, als op het gebied van vluchtelingen en massa immigratie. Zowel moet Nederland stoppen met het vernietigen van andere landen, waardoor de vluchtelingen op gang komen en wij daar dus moreel verantwoordelijk voor worden, alsook moet de grens op een fatsoenlijke manier en met redelijkheid beheerd worden. In het geval van vluchtelingen betekend dit, aangenomen dat Nederland ophoudt schuldig te zijn aan het vernietigen van andere landen, dat de grens dicht gaat voor aantallen vluchtelingen die boven het aantal gaan dat Nederland redelijkerwijs kan integreren, onderdak en werk bieden, of in het extreme geval zou de grens geheel dicht kunnen, in het geval het aantal vluchtelingen al boven die grens is uitgestegen.

   Deze politieke koers dient meerdere doelen. Punt 1 is het normaal en redelijk beleid, alhoewel ultra-naieve delen van links hier problemen mee hebben omdat zij in een utopia geloven waar iedereen overal kan heenreizen, en niet beseffen wat dit voor kansen betekend voor de georganiseerde misdaad. Ook wordt geen antwoord geformuleerd op de mogelijkheid die dan bestaat om bijvoorbeeld 200 miljoen mensen hiereen te laten emigreren, hetgeen natuurlijk absoluut onhoudbaar is. Dan zal de grens toch op een gegeven moment dicht moeten, of is het antwoord dan dat het zo’n ramp wordt dat niemand hier nog heen wil, en dan is het weer opgelost, is dat een oplossing ? Nou, nee. De grens moet met fatsoen beheerd worden. Het is overigens een belang van het groot kapitaal, en niet van de factor arbeid, om teveel arbeid te laten emigreren, omdat het de lonen drukt. Effecten die geen vakbond kan tegenhouden, want die macht ontbreekt. Illusies over die macht maken feitelijke afkalving van lonen en werkomstandigheden niet goed, en roepen dat er meer gestreden moet worden is niet gelijk aan het behalen van resultaten. Roepen kan iedereen, maar in feite moeten alle zeilen bijgezet worden om een land goed te houden met goede lonen en werkomstandigheden, en het grens beheer is nu eenmaal 1 van die zeilen. Wie dat niet wil zien, loopt met een blindoek om, uit overdreven en waarschijnlijk niet geheel doordachte principes die leuk klinken, maar ook afgewogen moeten worden ten opzichte van andere principes, alvorens redelijk beleid ontstaat dat een land helpt.

   Ten tweede koelt een redelijke immigratie politiek door gematigd links/rechts, het radicalisme van ultra-rechts, over 2 fronten. Punt A is er een minder sterk vijandsbeeld in zo’n geval, ten opzichte van links, vanuit extreem rechtse hoek. Hun zorgen worden immers al gedeeld, dus er zijn minder zorgen en er is minder woede (terecht). Punt B als het beleid kan worden bijgesteld, dan ontstaat er een minder grote plaatselijke ramp, en dus is er minder reden en motivatie om extreem rechtse groeperingen op te zetten. Alles bij elkaar leidt dit ertoe dat de politieke situatien minder escaleert en polariseert, en dat is goed voor zowel de arbeidsmarkt, alsook de burgerrechten en vrijheden.

   Het radicaal pro-vluchtelingen beleid van de kapitalistische (!) massa media, zou al voor een soort sociaal-politieke dwang dictatuur en zelf-censuur kunnen leiden, waarmee de groot kapitalisten sociale druk uitoefenen op links om het te radicaliseren zodat zij de situatie kunnen uitbuiten en rechts daarna ook kunnen radicaliseren naar de andere kant, zowel door te wijzen op de door henzelf geradicaliseerde linkse politiek, alsook de werkelijke gevolgen van die politiek. Deze sociale dwang cultuur waarin iedere zorg over vluchtelingen direct wordt weggezet als vals, als onmenselijk en wreed, terwijl er ook redelijke lokale zorgen meespelen waar mensen wel direct zicht op hebben in tegenstelling tot zicht op de gruwelijke oorlogen waar Nederland schuldig aan is in bijvoorbeeld het midden oosten, dan ontstaat er in wezen al een kern van dictatuur en politieke onderdrukking, met radicaal links als de vlag. Later kan dit worden omgekeerd, en nemen de door dit radicalisme in de massa media politiek beschadigde mensen wraak, en barsten uit de opgelegde ketenen, via radicaal rechts, en voelen zich dan gerechtigd om dezelfde dictatuur op te leggen aan radicaal links en gematigd links als zij zelf van de schijnbaar ineens links-achtige kapitalistische massa media eerder hebben ondervonden. Dan heeft het groot kapitaal de situatie waar zij hem willen hebben: met fascistische meutes inhakken op de factor arbeid en haar organisaties, mensen monddood maken, en de 3rde macht tussen de strijdende partijen vormen. Dat deze situatie minder theoretisch is dat het misschien lijkt, blijkt uit het feit dat de massa media van Nederland de vernietiging van het midden oosten onophoudelijk steunt en hier dus een radicaal Imperialistische (meestal: radicaal rechtse) politiek voert, maar dan ineens op het gebied van vluchtelingen gaat het radicaal de andere kant op naar een normaal gesproken linkse politiek. Er zit geen ideologische basis in de massa media, ze zeggen wat ze goed uitkomt voor hun wrede geopolitieke, economische en sociale projecten, die uiteindelijk uitmonden in oorlog en wereldslachting als de tijd daar weer rijp voor wordt gemaakt door die massa media, zoals heden.

   De schadelijke effecten voor de arbeids markt van teveel immigratie, is ook juist schadelijk voor de immigranten zelf, die hier wel redelijkerwijs konden worden opgevangen. In feite is het nog schadelijker is voor hen, want het is juist meer competitie op de banen die juist zij kunnen pakken. Wie zijn huis van normale grootte opensteld voor een bezoeker, die doet die bezoeker een dienst. Wie zijn huis voor 250 man openstelt, die veroorzaakt een ramp en er zouden nog wel eens doden bij kunnen vallen als er paniek uitbreekt. Uiteraard is dit een overdreven voorbeeld, om een effect te illustreren, desalnietemin is het een effect dat optreedt bij zeer grote hoeveelheden immigranten.

   Verder komen de schadelijke effecten op de arbeidsmarkt ook gedeeltelijk overeen met de schadelijke effecten door het ontstaan van de Europese Unie en de import van arbeid uit de rest van Europa, waar ook landen zijn met uiterst lage lonen en mensen die dus niet in staat blijken te zijn om goed op te komen voor hun belangen. Ook dat verschraalt de arbeidsmarkt.
   Dit effect van vluchtelingen op de arbeidsmarkt, maskeert dan ook het schadelijke effect van de Europese Unie, waardoor de E.U. zich daarvoor wellicht niet zal hoeven te verantwoorden en dat Imperium project verder kan doorwoekeren en onze democratie en Rechtstaat verder af breken. De schuld wordt dan overal aan de immigranten gegeven, en extreem-rechts zal hier garen bij spinnen. Het afbreken van Nederland en andere meer georganiseerde landen, is een fundamenteel doel binnen de Europese Unie, omdat een Imperium alleen beheersbaar is, als de omstandigheden in alle delen vergelijkbaar en behandelbaar zijn met dezelfde wetgeving en politiek. Het is verder een fundamenteel doel van het groot-kapitaal om naar de arbeidsomstandigheden terug te keren die zo barbaars zijn als mogelijk. Teveel vluchtelingen en open grenzen maken dit doel eenvoudiger te bereiken voor het groot kapitaal.

   Omdat de top van alle gematigde partijen min of meer in de broekzak zitten van de grootkapitalisten, en omdat Nederland niet meer bestaat maar een overgeleverde provincie is geworden, en omdat een E.U. parlementarier een schokkend hoge beloning verdient, is de kans op het herstel van redelijke en billijke politieke ontwikkelingen minimaal. Alhoewel Nederland een iets strenger beleid voert dan andere landen, zal Nederland waarschijnlijk weer worden meegesleept door de andere grote landen zoals Duitsland, Engeland, en vooral het E.U. monster waaraan het zich heeft onderworpen. Het zal niet eenvoudig zijn voor Nederland om zich aan de problemen te onttrekken, omdat dit inhoud dat wij uit de E.U. gaan, uit de Euro, maar desalnietemin de handel met de andere landen nodig hebben, handel die zij uit wraak en machtspelletjes waarschijnlijk als wapen tegen ons zullen gaan inzetten (te weten, het afknijpen daarvan). Het alles overheersende korte termijn hebzucht motief en naieve illusies maken een gedisciplineerde politiek onwaarschijnlijk vanwege gebrek aan politieke meerderheden. Economisch zitten wij dus in de tang, dankzij het hoogverraad van de laatste halve eeuw, of anders gezegd, de gevolgen van het Plutocratische en mede Amerikaanse vazallen systeem dat steeds meer de controle banden aantrekt. Alhoewel een oplossing binnen Nederland op zich denkbaar is, vanwege de brede en oude cultuur van compromis en onderhandeling, zal moeten blijken of iets wat wij hier nog zouden kunnen oplossen als land en volk, genoeg in de weegschaal legt ten opzichte van de buurlanden en het monster dat onze Soevereiniteit heeft verwoest (het gif van de E.U.).

   Desalnietemin is het goed om te blijven wijzen op een normale en fatsoenlijke, verstandige politiek op alle vlakken, zodat het tenminste niet aan ons gelegen heeft, en wellicht dat er ooit nog eens een moment komt dat er een beweging ontstaat die een normale, fatsoenlijke Rechtstaat en handelbare democratie voor ogen heeft. Een tweede doelstelling is ook het afstand nemen van zowel de geradicaliseerde (meestal linkse) pro-vluchtelingen politiek, alsook de geradicaliseerde (meestal rechtse) anti-vluchtelingen politiek, uit (politieke) zelfbescherming en burgerplicht, loyaliteit aan het land en het volk in het algemeen, of anders niets meer of minder dan eerlijk een mening hebben en op die manier – hoe minimaal ook – aan het politieke proces deel te nemen.

   😉

   Al met al is het extreme vluchtelingen beleid van de E.U. dus net zo goed een project van gematigd rechts dat als doel heeft het vernielen van lonen en arbeidsomstandigheden en het verzwakken van de maatschappij als geheel zodat de E.U. zich op de verzwakte prooi kan werken en het continent kan verslinden in zijn alles vernietigende corruptie, alsook een project van het naieve deel van links dat onophoudelijk hamert op dezelfde Imperiums als die rechts ook wil – dus zonder dat er ergens een lokale Sovereiniteit kan ontstaan omdat er geen grenzen meer zouden mogen bestaan, alsook van sinistere ultra-rechtse criminele netwerken, open borrelnetwerken, en dergelijke, die een Machiveliaans spel in gedachten hebben van deze twee groepen tegen elkaar op gooien om zo een Oligarchie te laten ontstaan waar zij dan de baas zijn en niet meer hoeven te werken (want, daar gaat het natuurlijk allemaal uiteindelijk om: er zijn er weer een paar die niet willen werken, maar wel de centen willen.)

   Gezien al deze mogelijkheden, belangen, machtspolitieke spelletjes, zou ik ultra-links oproepen om tenminste op principe na te denken over het probleem van zeer overweldigende immigratie (ook al gebeurd dat op dit moment nog niet), en te begrijpen dat de grenzenloze wereld die zij nastreven, in feite niets meer of minder is dan de keerzijde van het algehele wereld-imperium dat het groot-kapitaal zelf nastreeft. Zij laten zich dus voor de kar van die machtshonger plaatsen, door het idee van een wereld zonder grenzen. Let wel op dat een wereld met doorlaatbare grenzen, iets heel anders is dan een wereld zonder grenzen. Een normaal huis heeft ook een deur, en had altijd een deur. Daar gaat het niet over. Totale vrijheid van immigratie, is echter niet een deur hebben, maar een gat in de muur. Slapen de migranten bij jullie letterlijk in bed ? Nee dat gaat te ver, maar hetzelfde geld voor een land, dat het huis van het volk is.

   Ten tweede zou extreem rechts moeten beseffen dat ook zij voor een kar gespannen worden door de massa media, en zich net zo goed kunnen laten meeslepen door de radicalisering door omstandigheden die zijn opgeklopt door niet primair links en zeker niet radicaal links dat in feite geen enkele macht heeft (radicaal links heeft zeer beperkte macht in Nederland en is absoluut niet in staat het E.U. immigratie beleid te bepalen), maar door de gebruikelijke machten die op andere onderwerpen ook aan de macht zijn, zoals oorlog (waar dingen gebeuren waar links en radicaal links absoluut op tegen zijn). Deze machten zijn de machten van het grote geld, het beheersen van de massa media, en het aanbieden van dure nietsnut baantjes aan landverraders in de hoge posten. Wij hebben in feite allen dezelfde vijand, die ons probeerd te verdelen, tegen elkaar aan te gooien voor bloedvergieten en ellende, en dan zelf lachend weglopen met de macht over het Imperium of zelfs wereldimperium.

   P.S.
   Dit is de E.U.: Twee handen die elkaar schudden. Dat lijkt leuk. Maar dan komt het. De ene hand, laat de andere niet los. Hij houdt hem vast. De andere persoon begint zich ongemakkelijk te voelen, en probeert los te laten. Maar de vasthoudende hand knijpt toe. De vastgegrepen hand probeert zich los te rukken, maar wordt naderbij getrokken hij krijgt een vuistslag tegen de kaak met de andere hand, en krijgt te horen dat hij zich koest moet houden, want hij is een een slaaf, hij had immers toegestemd om zijn hand weg te geven. Dat is “samenwerken in de E.U.” Het lijkt leuk op het eerste moment, maar het is geen samenwerking. Samenwerking bestaat tussen vrije entiteiten, die dat elk moment naar eigen inzicht kunnen opzeggen en heronderhandelen. Dat is niet wat de E.U. is. Met samenwerking heeft het niets van doen. Nederland is een verwaarloosbare minderheid in de E.U.. Heel ons land ! Heeft geen stem, geen macht over zichzelf, en speelbal. 17 miljoen mensen, een speelbal van de machtspolitiek van heersende klieken van andere landen. Een zieke vertoning, het zal waarschijnlijk ook niet heel lang duren want dit houdt geen stand. Het is onderwerping aan een gezamelijk machtcentrum. Dit is nooit door het volk goedgekeurd, maar met leugens door de politiek verkocht. De gevolgen zullen niet uitblijven. Zij die het gesteund hebben, zullen zich bij de ineenstorting van hun Imperiumdriften beklagen dat het verlies van hun Imperium de schade heeft veroorzaakt, omdat ze niet willen beseffen dat hun Imperium het begin van de brand was die later leidt tot de ineenstorting en ellende tot op straatniveau. Zo zullen zij eeuwig hongeren naar het Imperium, omdat zij niet begrijpen dat een democratie alleen kan bestaan binnen de menselijke maat. Ook voor een volk als geheel zit daar een practische grens aan, ook al is dat groter dan 1 mens aan kan.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s