South Front aangevallen


SF-under-attack_draw
South Front (Engels) bericht:

Beste vrienden,

Het SouthFront Analyse & Informatie team werd geconfronteerd met onoverkomelijke omstandigheden. Onze servers werden aangevallen, data banken werden beschadigd.

We werken hard om de gegevens en informatie die nodig is om tactische analyses met gedetailleerde kaarten te produceren te herstellen. Toch zullen we niet in staat om geanimeerde tactische analyse kaarten te produceren tot en met donderdag. Tot die tijd zullen we ons richten op de strategische en politieke analyse van de situatie in Syrië: de taken en doelstellingen van de verschillende zijden, de voor hen beschikbare strategieën, wat de factoren van invloed zijn en de internationale situatie over dit onderwerp.

Het SouthFront Analysis & Intelligence team doet er alles aan om onze mogelijkheden zo snel mogelijk te herstellen. Bedankt voor uw aandacht.


Noot vertaler: het betreft hier niet de ‘South Front Nederlands‘ of andere vertalingen website, maar de originele Engelstalige (maar niet in Engeland of Amerika gemaakte) “moeder” website / organisatie.

ee
South Front Help ons !
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s