Over

SouthFrontDutch-header

Verspreiding

Het is toegestaan om alles waarop het auteursrecht ligt van Jos Boersema (de schrijver van deze pagina) ‘South Front Nederlands’ verder te verspreiden, zowel gedeeltelijk als geheel, zowel beeld als tekst. Eventueel geciteerde andere bronnen kunnen waarschijnlijk verder verspreidt worden zonder problemen (bij voorkeur is gezocht naar publiek domein materiaal, of kleine citaten die zijn toegestaan te citeren met bronvermelding, langere citaten kunnen zijn overlegd met betreffende bron), maar voor eventuele auteursrechtelijke gevolgen kan ondergetekende geen verantwoordelijkheid nemen. (Zie ook onder bij Auteursrecht).

Waar droom je van ? Van dat er geen oorlog is
Vrouw: Waar droom je van ?
Jongetje: Van dat er geen oorlog is [video 17:40]

Waarom

Nieuws over de ramp die de oorlog in Donbass (oost Oekraïne, Volksrepublieken Donetsk & Lugansk, Novorussiya) is, en alles wat hiermee samenhangt. De reden is de schandalig valse berichtgeving in de westerse media, waaronder Nederland, die ervoor zorgt dat deze ellende door kan gaan terwijl het Nederlandse volk in de handen lijkt te klappen voor de moordenaars (anno 2015).

Organisatie ?

Deze vertalingen zijn onderdeel van de ‘South Front’ (Zuid Front) familie, vanuit Oekraïne. Nederlands zie: https://www.youtube.com/user/crimeanfronthttps://www.facebook.com/SouthFrontNL
Andere Nederlandse South Front: https://www.facebook.com/southfrontdutch

SouthFront-support
Erkenning door ‘South Front’.

Meehelpen ?

Wie mee wil helpen graag bericht sturen. Al het werk is vrijwillig. Er vind geen aansturing plaats vanuit ‘South Front’ op enigerlei wijze, alsook het initiatief voor deze vertalingen was Nederlands (daarna op eigen initiatief geintegreerd in ‘South Front’). Punt hiermee is dat dit geen pagina is die door buitenlandse propaganda bureaus wordt betaald en van leugens voorzien. De eindverantwoordelijkheid ligt hier in Nederland, alles wordt 100% door Nederlander(s) gedaan op eigen initiatief.

Bronnen:

South Front: https://www.facebook.com/SouthFrontEN
Kazzura vertaalde videos: https://www.youtube.com/user/wintersodomy/videos
Voice of Voice of Sevastopol: http://en.voicesevas.ru/news/yugo-vostok/
Cassad TV: http://cassad.net/ (via http://en.voicesevas.ru)
en diverse andere bronnen. Artikelen worden vertaald met behulp van https://translate.google.com (spellingsfouten kunt U melden als u dat wilt, bedankt.)

Wat

De hoeveelheid materiaal die het verdiend vertaald te worden is overweldigend. Het is onmogelijk voor 1 persoon om het gat dat de massa media laat vallen te dichten. Alleen vage overzichten geven van de laatste algemene ontwikkelingen heeft het risico dat het simpelweg niet wordt geloofd. Het risico van alleen het laatste nieuws doen is dat alleen hen die al goed geinformeerd zijn dat nieuws kunnen plaatsen. Het idee is daarom om uit het grote nieuwsaanbod steeds iets anders eruit te lichten en in detail met goede bron vermelding te laten zien, zodat over langere tijd (maanden) een algemeen beeld ontstaat. De leugenkranten en TV in Nederland en in het bredere westen worden niet als geloofwaardige bron gezien, behalve als het gaat over zaken waar zelfs zij waarschijnlijk niet over zullen durven te liegen (zoals een bericht over wat hun eigen regering heeft gezegd). Artikelen die zijn gedompeld in het zuur van hatelijke woordkeuzes die de Donbass Milities zoveel mogelijk in de hoek willen zetten worden ook vermeden.

Men kan dus artikelen verwachten zoals: iemand zijn huis is verwoest, een verkiezing in de Donbass, ontwikkeling aan het front, wat is gevonden aan Amerikaanse wapens, hoe iemand die zijn been verloren heeft wordt geopereerd in Donbass, wie een bepaald bekend persoon is, een demonstratie ergens, wat is er gebeurd in de februari 2014 coup, of zelfs iets over misdaden van Amerika die de huidige VS oorlogen in een breder perspectief plaatsen waardoor de Donbass ook begrijpelijker wordt, etc. Poging hierbij zal zijn om dingen eruit te lichten die ook werkelijk representatief zijn voor de algemene ontwikkelingen. Dit is iets dat niet goed te beoordelen is voor een lezer,  dat is het risico van deze strategie. Gebrek aan volume capaciteit betekend dat er geen andere mogelijkheid is. Wie meer wil weten zal zelf verder moeten zoeken.

Jonges, alstjeblieft, iedereen, ik smeek jullie, mensen, alstjeblieft, hoor ons
Jongens, alstjeblieft, iedereen, ik smeek jullie, mensen, alstjeblieft, hoor ons.” [Vrouw ontvlucht door westerse alliantie verwoest dorp video 16:13]

Op het gebied van bronnen worden die gekozen die indruk maken op de westerse propaganda kijker (TV, grote kranten), zoals een artikel gepubliceerd op een gerennomeerde Canadese wetenschappelijke website, van de hand van iemand met een Spaans klinkende naam, over een Duitse journalist die toegeeft in de algemene massa media dat hij leugenpropaganda heeft geplaatst in de grote Duitse krant Frankfurter Algemeine, daar spijt van heeft en er een boek over schreef.

Het is de mening van de vertaler dat de NAVO alliantie met Amerika voorop sinds de 2de wereldoorlog doorgegaan is met de veroveringsdrift, heden (2015) het midden oosten in chaos heeft gestort, en nu de oorlog in het algemeen probeert uit te breiden, en dat de Amerikaanse regering een leugenregering is, wiens woord waardeloos is. Helaas is Amerika een ander onderwerp waarover het Nederlandse volk totaal niet wordt ingelicht. In feite breekt Amerika zijn grondwet aan alle kanten, en heeft een President die niet eens president mag zijn volgens de Grondwet van Amerika. De situatie begint uit de hand te lopen in het westen op het gebied van de algemen volkshysterie, en doet denken aan de jaren 1930 in Duitsland. De ernst van de situatie wordt volkomen onderschat door het Nederlandse volk in het algemeen.

Reageren ?

Maak gebruik van het commentaar veld. Zolang het geen doodsbedreigingen bevat (want verboden bij de Nederlandse wet), of product reclame, is alles prima (ook als U bijvoorbeeld de kant van Kiev-Washington kiest.) Debatten vanuit alle mogelijke richtingen in het commentaar is niet alleen toegestaan, maar wordt toegejuigd.

Als U een commentaar ziet van een neo-Nazi wordt U uitgenodigt om niet te denken “waarom heeft deze persoon spreekrecht, zonder dat er ook maar iets tegen gedaan wordt …” maar om zelf die ideologische strijd te voeren. Daar bent U toch niet te laf en lui voor ? Actie dus ! Het is naar mening van ondergetekende hypocriet om aan de ene kant vrijheid van meningsuiting, openheid van alle informatie en een veelheid van meningen in de grote media te eisen, terwijl men dan op de eigen websites alle debat en ongewenste meningen totaal weert, en commentaar aan de censuur onderwerpt nog voordat het gepubliceert is ! Merk op dat dit feit al grif wordt gebruikt door neo-Nazi bewegingen. Ga die ideologische en feitenkundige strijd aan, en wie weet is de neo-Nazi van vandaag, morgen een gewonnen ziel voor democratie en Rechtvaardigheid, en worden mensen die op de wip zitten door Uw inzichten weerhouden van het steunen van wild bloedvergieten of andere ellende. Uw moed en vastberadenheid werkt ook als demoralisering voor de extremisten van het bloedvergieten, die zich realiseren met een stevige oppositie te maken te hebben waarover zij niet zomaar heen kunnen lopen met de gewelddadigheid waarnaar zij dorsten.

Zie verder: start bericht

Copyright, Auteursrecht:

Care is given to not to infringe on any copyrights. Quotes are generally short, pictures are ideally public domain, or video stills taken from video of sources that are unlikely to mind. This is also done because in the future these videos might no longer be available, damaging the readability of the articles. Pro-NATO sources are generally avoided because they might abuse a copyright claim for the sake of damaging free public political debate. If you feel your copyright has been infringed, please alert undersigned of the mistake, thank you.

Attempts ar made to name and link to original sources. Logos with link to homepage may also be shown for more often used sources, since one source who replied mentioned that this was preferred (RT) from which reasonably could be implied that this was preferred by other sources as well. Care is given not to suggest that the in whole article has been written by that source, but only used as a source. Articles are usually only translated and/or summarized, or parts of interest shown; no additional points are being made inside the translated article. (Sorry to be so elaborate, but I don’t want any problems.)

door: Jos Boersema, Groningen (Niet beschikbaar als doorgeefluik voor niet publieke informatie, ivm andere activiteiten.)

P.S.

Waarom …

De reden hiervoor is niet, zoals de voorspelbare reactie van de standaard propaganda kijker, dat ondergetekende ook net zo meegesleept wordt door de propaganda, maar dan een ander merk propaganda. De reden is ook geen obsessie met Rusland; eerder een langdurig volgen van Amerika, een Republiek in verval, die uiterst gevaarlijk is geworden. Vele landen zijn door dit instortende Imperium al verwoest. Als dit zo door gaat, komen wij ook aan de beurt in Nederland … sneller dan men hier door heeft, want wat denkt U dat er gebeurd, als Amerika ons als handgranaat op Rusland gooit en dan achter onze rug wegduikt als de  verdediging van Rusland los moet breken ? Niet dat we iets kunnen uitrichten tegen Rusland, maar we zijn wel goed voor een gedeelte van de klap op te vangen, vanuit Amerikaans militair strategisch perspectief. Snapt het Nederlandse volk waar het mee bezig is ? Ze lachen zich stuk om die achterlijke Nederlanders op het Pentagon, die zich overal voor laten misbruiken door hun hemeltergende onderdanigheid aan Het moordende, martelende, rovende en verwoestende Imperium van Amerika.

Voor hen die denken dat Poetin overal achter zit, dit zijn de ervaringen: er was niet eens een bezichtiging van deze pagina vanuit Oekraine op het moment van aanmelding bij ‘South Front.’ Pas later toen was er een keer een enkele bezichtiging, na een e-mail van mij over de meerdere South Front facebooks in Nederland (er zijn er 2). Pas later toen ondergetekende ‘Russia Today’ vroeg over hun copyright over een bepaalde foto, kwamen er bezichtigingen uit Rusland. De enige aansturing ontvangen (niet dat die nodig is) bestaat hieruit: bij aanmelding van de facebook zei ‘South Front’ dat de acties van ondergetekende ‘geen probleem’ waren. Later zei ‘South Front’ dat ik een ‘great job’ deed (dank U). Dat is alles. Poetin ? De KGB die hier in de nacht geld komt neerleggen ? In de fantasie van de propaganda kijker misschien. Realiteit is iets anders in dit geval, sorry. Ga maar opletten of ondergetekende straks in een dikke sport auto rond rijdt, of 3 gouden tanden laat zetten. Succes met wachten.

Wie beducht is voor propaganda en omkoping, mag zich afvragen wat de bazen van Nederlandse TV en kranten verdienen.

Verraad aan Nederland ?

Sommige opgehitste mensen die de massa propaganda volgen, zullen misschien denken dat deze operatie hier een simpele kwestie van verraad aan Nederland is, waarschijnlijk betaald door Rusland. Gezegd hebbende dat er helemaal geen banden zijn met Rusland, en ook geen betaling, vind ik dat de NAVO hoogverraad pleegt aan de belangen van het Nederlandse volk door oorlog te stoken met Rusland. Dit is niet een oorlog die enige rechtvaardiging heeft, en het is ook geen oorlog die wij kunnen winnen met als gevolg dat Nederland en het bredere westen verslagen wordt en mogelijk wordt bezet door de Russische troepen die zichzelf hebben moeten verdedigen tegen de moorddadige en criminele NAVO landen. Als er ooit nog eens een Russisch front over de Nederlandse grens trekt, zou ondergetekende dat zien als de straf die dit volk heeft verdiend, door zich te gedragen als een bende bandieten. Desalnietemin zal ik niet fysiek helpen bij een dergelijke invasie, maar er afzijdig van blijven. Waarom zou ik tussen de straf en de gestrafte gaan staan als de straf is verdiend, maar waarom zou ik ook nog een extra hard uithalen op de gestrafte die toch al gepakt wordt (en alsof de Russen hulp nodig hebben, zeker op dat moment dat het weerloze Nederland wordt opgerold; de Nederlandse provincie van de Amerikaanse NAVO bandieten, beter gezegd.) De opgehitste meutes gaan zich maar lekker doodvechten in de oorlog die ze wilden, maar tegen eigen volk vechten voor een buitenlandse invasie zou te ver gaan.

Beter besteedt zou zijn tijd en energie aan de binnenlandse strijd tegen onderdrukking en terreur, en een mogelijke bevrijding van Nederland als de straf lang genoeg geduurt heeft (bijvoorbeeld 30 jaar bezetting ?). Omdat Nederland zich onacceptabel gedraagt met sancties en andere kinderachtige oorlogspolitiek, zal ondergetekende uiteraard doen wat een normaal mens doet in zo’n geval: Russiche dingen kopen, om de oorlogswilden te ontkrachten en de schade die zij aanrichten proberen te herstellen zowel voor Nederland als voor Rusland. Er zal hier echter geen leugenpropaganda bedreven worden, Rusland en Donbass zullen ongetwijfeld ook fouten maken. Helaas is veel wat de westerse propaganda produceert een leugen, en dit maakt het moeilijker om te zien waar die fouten gemaakt worden omdat veel westerse bronnen ongeloofwaardig zijn.

Het zou ook mooi zijn als Nederland de volwassenheid zou kunnen opbrengen, in te zien dat ondanks protesten het Nederlandse volk heeft geaccepteerd dat Amerika Nederland gebruikt als lanceer platform van Nucleaire wapens, die offensief gericht zijn op Rusland, en wat dit betekend voor de noodzakelijke verdediging door Rusland als Amerika de oorlog tegen Rusland gaat escaleren.

Wie naar veraad zoekt, mag zoeken bij de huidige oorloghitsers die dit onheil over ons land kunnen brengen. Zij zijn het die dit volk in het ongeluk storten. De hele situatie doet denken aan de Nazis, ook al een systeem dat werd gefinancieerd door de Amerikaanse top kapitalisten (zie minuut 7:00 waar de Amerikaanse top kapitalisten een feest vieren op het Nazi consulaat over de veroveringen in Polen en de lage landen …). Wie is de verrader hier ?!

Het echte hoogverraad in Nederland vond plaats in 1953 toen de grondwet werd vernield, en de Nederlandse Soevereiniteit werd opgerold ten dienste van schimmig gedefinieerde ‘internationale volkenrechtelijke organisaties’ waarover wij niet eens het Soevereine stemrecht hebben ! Is het volk daarover expliciet geraadpleegd (artikelen 90 tot 95 in de grondwet, zie ook 103 waar ze hun noodtoestand dictatuur al hebben voorbereidt) ? Dit was meer dan het omvergooien van een Grondwet en een nieuw bestel invoeren, dit was het einde van ons land en onze Democratie, onze Rechtstaat, zonder dat er ook maar een Referendum aan te pas kwam.

5 Maart 2015, Groningen,
jos

Jos B. in tuin, jagen op slakken. Hoe vervelend ook, soms lijkt het mij nodig om het over mijzelf te hebben, omdat persoonlijke aanvallen of zelfs beschuldiging van misdaad een beproefde methode van de machthebbers is om iemand of iets weg te werken, omdat ze verder geen relevante bewijzen hebben en het moeten stellen met bluf, verdraaiing, oplichting, misbruiken van gebrek aan kennis van anderen, blindheid voor misdaden van eigen volk en regering en de Amerikanen, enz. Op dit gebied kan ik opmerken: ik doe deze vertalingen niet voor de lol, en het is een behoorlijke hoeveelheid werk die ik liever niet doe. Liever doe ik wat anders. Maar als de gekken van de regering, NAVO, E.U., Amerika, ons land afbreken en oorlog stoken, dan moet er iets aan gedaan worden, hoe vervelend ook. Het heeft ergens wel iets weg van op slakken jagen of ander ongedierte wegwerken, de vuilnis wegbrengen, en ander rotklusjes. Het moet nu eenmaal gedaan worden, zeker als het volk in het algemeen besluit dat ze er geen zin in hebben, het land en volk zichzelf aan het vernietigen is vanwege hun gebrek aan interesse en hun algemene onwetendheid.
Jos B. in tuin, jagen op slakken. Hoe vervelend ook, soms lijkt het mij nodig om het over mijzelf te hebben, omdat persoonlijke aanvallen of zelfs beschuldiging van misdaad een beproefde methode van de machthebbers is om iemand of iets weg te werken, omdat ze verder geen relevante bewijzen hebben en het moeten stellen met bluf, verdraaiing, oplichting, oneerlijke beaccentuering, blindheid voor misdaden van eigen volk of regering, enz. Op dit gebied kan ik opmerken: ik doe deze vertalingen niet voor de lol, en het is een behoorlijke hoeveelheid werk die ik liever niet doe. Liever doe ik wat anders. Maar als de gekken van de regering, NAVO, E.U., Amerika, ons land afbreken en oorlog stoken, dan moet er iets aan gedaan worden, hoe vervelend ook. Het heeft ergens wel iets weg van op slakken jagen of ander ongedierte wegwerken, de vuilnis wegbrengen, en ander rotklusjes. Het moet nu eenmaal gedaan worden, zeker als het volk in het algemeen besluit dat ze er geen zin in hebben, het land en volk zichzelf aan het vernietigen is vanwege hun gebrek aan interesse en hun algemene onwetendheid. Ik ben geen crimineel, ik ben geen terrorist, en ik ben geen oplichter of belastingontduiker, juist het tegenovergestelde. Ik hou van eerlijke handel, van biologisch eten en biologisch eten produceren. Blijkbaar leek ik betrouwbaar genoeg om de (wellicht dubieuze) eer te verdienen om “materiaal beheerder” te zijn van de beheerder op het tuincomplex, alhoewel ik die tuin nog maar net heb; hetgeen enige werkzaamheden ter algemeen nut op het complex inhoud. Een winkel vond ondergetekende blijkbaar betrouwbaar genoeg, om 4kg bieten voor de verdere handel te kopen (1,- / kg). Alhoewel ik ook wel eens boos kan zijn en iets roepen wat achteraf niet slim is, is dat zo ongeveer het enige waar ik schuldig aan zou kunnen zijn, behalve een keer of wat een stukje over de stoep fietsen – excuses daarvoor. Verder kan ik opmerken dat ik niet van plan ben zelfmoord te plegen, of om mijn websites op te heffen ~ in tegendeel, het begint net interessant te worden op politiek / economisch gebied… Ondergetekende is dus een redelijk normale wetstrouwe Nederland, met misschien één rare tik: ik kan op één of andere manier heel slecht tegen liegende en wetteloze politici, en de smerige oplichterij van het NOS journaal en de grote kranten. Fouten maken is één ding, maar wat daar gebeurd is van een heel ander orde ~ mijns inziens. Het Nederlandse volk zou minder bier moeten zuipen, meer na moeten denken, meer aandacht schenken aan de lange termijn en stabiliteit van het land, hun politici steviger verantwoording laten afleggen, minder partij trouw zijn, meer nieuwe rationele partijen oprichten, zich een kritischer houding aanmeten ten opzichte van de heersende klasse. Wie écht van een biertje houdt, die wil er niet alleen van genieten tot de volgende oorlog, maar voor altijd. Daar moet je echter wel wat voor doen, iets dat nu niet afdoende gebeurd. Eerst komt het werk, en dan komt het uitrusten, niet andersom. Het blinde geloof in de leugenmedia is een gevaar voor mensen als ondergetekende, want wij kunnen ons niet meer verdedigen door goed gedrag omdat de leugenmedia toch geloofd wordt, hoe absurd, belachelijk en zelfs natuurkundig onmogelijk de leugens zijn (zoals de leugens over 9/11). Wie denkt dat misdaden door de eigen overheid niet denkbaar zijn of niet snel zal gebeuren vergist zich: het moorden van dissidenten is in volle gang in Oekraïne. Hou op met het in trance kijken naar het TV journaal, hou op met het lezen van de grote kranten, voordat er nog meer mensen dood gaan.

Voltaire

Certainement qui est en droit de vous rendre absurde est en droit de vous rendre injuste. (Diegene die U een absurditeit kan laten geloven, kan U zeker een ongerechtigheid laten begaan.) – Voltaire

De absurditeit waar een deel van Nederland nog in geloofd, wellicht het deel dat het morele recht op democratie en Rechtstaat verspeeld heeft, is de officiële versie van de 9/11 aanslag, en het idee dat de Amerikaanse staatsgreep februari 2014 in Kiev iets met democratie te maken had. De grootschalige misdaden volgen haast automatisch op het geloof in deze en andere absurditeiten, zoals Voltaire waarschuwde. Geen absurditeit is te vergelijken met de absurditeit van 9/11 en de centrale rol die het speelt in de mobilisatie voor de westerse verwoestende veroveringsoorlog. 9/11 is van onvergelijkbare stompzinnigheid en absurditeit, de doofpot affaire die daarna volgt is van onvergelijkbaar belachelijke kwaliteit. De misdadigers in de Amerikaanse top lopen nog net niet zelf te koop met hun schuld, maar het scheelt weinig. Daarmee is het de kern-zaak van het moderne Imperialisme, de zaak waarop het zou moeten breken. Zolang de mensen in de VS die verantwoordelijk zijn voor 9/11, inclusief de commissie die het in de doofpot heeft gestopt, niet verantwoordelijk zijn gehouden voor hun misdaden, moet men ervan uit gaan dat het bloedvergieten door zal gaan totdat zij zichzelf in een totale oorlog hebben vernietigt, gebaseerd op het volk dat in de absurditeit wil geloven. (aug 2015, jb)

My main website and work is here: law4.org.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s