Poroshenko al infiltrant voor VS in 2006

Wikileaks publiceerde dit geheime telegram van de VS uit het jaar 2006 (dat is bijna 8 jaar vóór the staatsgreep in februari 2014 plaats vond), waarin Poroshenko “onze vertrouweling” wordt genoemd. Poroshenko geeft allerlei interne details over de top politiek van Oekraïne door aan de Amerikanen (VS), op een manier die naar de mening van de auteur van dit artikel hierover (link) … citeer / vertaald …

Uncle-Petro-Sam
Het Amerikaanse alter-ego “Oom Sam” (“Uncle Sam”) gaat naar Oekraïene … Poster text: “Ik wil JOU; voor V.S. leger; dichtstbijzijnde recruteringsstation

Bij het lezen van deze telegrammen vroeg ik me af of Poroshenko de Oekraïense wet aan het breken was, gezien de aard van de strategische informatie die hij aan het delen was.  Aangezien deze informatie zeker werd gebruikt bij het organiseren van de staatsgreep tegen Janoekovitsj, zou men kunnen stellen dat hij verraad pleegde.

Hier een gedeelte van het telegram, citeer / vertaal:

Datum: 2006 28 april, 14:35 (vrijdag)

Canonical ID: 06KIEV1706_a
Oorspronkelijke classificatie: VERTROUWELIJK
Huidige classificatie: VERTROUWELIJK
Beheersbeperkingen – Niet toegewezen –

Karakter Aantal: 6367
Uitvoerende opdracht: – Niet toegewezen –

Locator: TEXT ONLINE
TAGS: PGOV – Politieke Zaken – Overheid; Interne overheidszaken | PHUM – Politieke zaken – Mensenrechten | PINR – Politieke Zaken – Intelligentie | SOCI – Sociale Zaken – Sociale Voorwaarden UP – Oekraïne

Concepten: – Niet toegewezen –
Bijlage: – Niet toegewezen –

Type: TE – Telegram (kabel)
Office Origin: – N / A of Blank –
Office Actie: – Nvt of Blanco –

Archiefstatus: – Niet toegewezen –
Van: Oekraïene Kiev
Markeringen: – Niet toegewezen –
Naar: Groepsbestemmingen Gemenebest van Onafhankelijke Staten | NAVO – Coöperatie van de Europese Unie | staatssecretaris
B. KIEV 1663

Geplaatst door: Ambassadeur om redenen 1.4 (b) en (d).

Overzicht
——-

1. (C) Tijdens een bijeenkomst op 28 april met de ambassadeur, ontkende onze Oekraïene (OU) vertrouweling Petro Poroshenko nadrukkelijk dat hij zijn invloed met de procureur-generaal toepast om druk te leggen op luitenant Oleksandr Turchynov van Timosjenko (referenties A en B). Coalitie gesprekken met de het Timosjenko Bloc (BYuT) bleven doorgaan, maar er was geen vooruitgang te rapporteren; Voorzitter Joesjtsjenko leek nog steeds niet bereid om Timosjenko als premier te accepteren en ‘luisterde’ nog steeds naar invloedrijke voorstanders van samenwerking met de partij van de regio’s. Poroshenko beweerde dat hij persoonlijk tegen een “Oranje-Blauw” koppeling was.

(…)

Poroshenko: Ontkent Druk Uitoefenen op Turchynov …
——————————————
2. (C) Tijdens een 28 april-ontmoeting met ambassadeur, ontkende Petro Poroshenko, onze Oekraïne (OU) insider, dat hij achter het besluit van de Procureur-Generaal Oleksandr Medvedko zat om een arrestatie bevel voor de luitenant Oleksandr Turchynov uit te vaardigen. Poroshenko beweerde dat hij niet had gesproken met Medvedko “voor drie of vier maanden”; Informeel had Poroshenko gehoord dat het bureau van de PG Turchynov niet wilde arresteren, maar hem gewoon ondervragen over de vermeende vernietiging van SBU-bestanden [S.B.U.: Geheime Dienst van Oekraïne] over het georganiseerde misdaad figuur Seymon Mogilievich. Poroshenko voegde eraan toe dat hij dacht dat Turchynov onschuldig was; De dossiers werden vernietigd door Turchynov’s toen-plaatsvervanger bij de SBU / nu gekozen Parlementslid, Andriy Kozhemyakin. Poroshenko protesteerde dat hij “geen motivatie” had om druk op Turchynov (referentie B) uit te oefenen.

De Verenigde Staten van Amerika wisten dat Poroshenko corrupt was, maar dat weerhield hen niet om met hem samen te werken, blijkt uit onderstaande telegram. Dit feit maakt de bloedige Obama-Nazi staatsgreep van februari 2014 tegen de gekozen regering van Oekraïene nog zuurder, omdat toen werd beweerd dat één van de belangrijkste doelstellingen het reduceren van de corruptie in Oekraïene was, iets dat door een gedeelte van het Oekraïense en Nederlandse volk wellicht voor waar is aangenomen. Citeer / vertaald:

Datum: 2006 26 mei, 08:45 (vrijdag)

Oorspronkelijke classificatie: VERTROUWELIJK
Huidige classificatie: VERTROUWELIJK

(…)

Van: Oekraïene Kiev
Markeringen: – Niet toegewezen –

Naar: Groepsbestemmingen Gemenebest van Onafhankelijke Staten | NAVO – Coöperatie van de Europese Unie | staatssecretaris

Samenvatting ——- 1. (C) In een langdurige 23 mei discussie met ambassadeur EUR DAS David Kramer, en OVP Plaatsvervangend NSA Joseph Wood, voorspelde Onze Oekraïne (OU) hoofd onderhandelaar in de coalitieformatie gesprekken dat een “Oranje variant” spoedig zou winnen, en dat er medio juli een nieuwe regering zou zijn. Het nieuwe Team Oranje zou Yuliya Tymoshenko als premier en haar rival, Petro Poroshenko, als de nieuwe Raad voorzitter hebben. Poroshenko was besmet door geloofwaardige beschuldigingen van corruptie, maar had een belangrijke invloed in de OU; De prijs van Poroshenko moest worden betaald. Gezien het kwade bloed tussen Poroshenko en Timosjenko, zei Bezsmertny dat hij ernstige twijfels had over de levensvatbaarheid van de coalitie. Hij beweerde echter dat president Joesjtsjenko de twee strijdende partijen zou kunnen dwingen zich te “gedragen” door te dreigen nieuwe Rada-verkiezingen uit te schrijven – een scenario dat beiden willen voorkomen. Bezsmertny leest van een bijgewerkte kopie van (…)

Zie ook: Tarpley: Peroshenko’s verkiezing was absurd, en Leer Nederlands met plaatjes

 

Commentaar: V.S. is de E.U.

Men ziet aan de staatsgreep die uitgevoerd werd door de V.S. tegen Oekraïene, waarbij de Amerikaanse staatsgreep pleger Victoria Nuland zelfs de Europese Unie (E.U.) schoffeerde (“f*ck the EU” zei ze in een telefoon gesprek), hoezeer de Europese Unie een project van de V.S. is, omdat de staatsgreep wordt uitgevoerd (voor zover bekend) exclusief door de V.S. die daardoor de macht in Oekraïene in handen kregen, waarna echter Oekraïene zo snel mogelijk in de Europese Unie geperst wordt, hetgeen heden ten dage nog duidelijker wordt met het dictatoriaal aannemen van het Oekraïene verdrag door de Nederlandse regering. De V.S. heeft de controle over Oekraïene, en wat ze dan doen is Oekraïene de E.U. proberen binnen te loodsen, omdat dit ook hun project is.

De bloedigheid van de staatsgreep en oorlog in Donbass alsook de algemene leugen propaganda tegen Rusland die regelrecht naar een wereldoorlog kan leiden, zou het propaganda motief dat de E.U. of V.S. vrede brengen op zijn minst in een vraagteken moeten veranderen. De Amerikaanse invloed over Oekraïene die dan toch Oekraïene de E.U. in loodsen zou het propaganda motief dat de E.U. een macht is tegen de Amerikanen ook in een vraagteken moeten veranderen.

Uncle-Mark-Sam2
Nederland betaalde in 2015 3,4 Miljard Euro schatting aan de buitenlandse vijand (de E.U.), en zet haar leger in voor veroveringen door de Amerikaanse Oligarchen: Joegoslavië, Afghanistan, Oekraïene, Irak, etc. Nederlandse land verdediging ? Geen fatsoenlijke Generaal die daar in kan trappen. Nederland wordt hoe langer hoe onveiliger door de vijanden die gemaakt worden door deze directe of indirecte  plundertochten.

De Europese Unie is de vorm die de Amerikanen gegeven hebben aan hun west Europese veroveringen in de 2de wereld oorlog, waarbij zij de Nazis gebruikt hebben om deze west Europese landen – waaronder Nederland – open te breken, net zoals zij heden Sirië proberen open te breken met andere lokale huurlingen en criminelen aldaar, of de Obama-Nazi staatsgreep in Oekraïene zelf waarbij de V.S. opnieuw oorlog stoken op het Europese Continent en opnieuw Nazis gebruikten om een democratie omver te werpen. (Zie de Bush familie en andere Amerikaanse Oligarchen die samenwerkten met de Nazis vóór, tijdens, en na de oorlog. De VS nam vele top Nazis op in eigen land.)

In algemene zin gaat het hier over het Imperialisme van de criminele Amerikaanse Oligarchen: staatsgrepen, burgeroorlogen, Vazallen regeringen onderhouden zoals in Nederland, oliebronnen bezetten met lokale zetbazen en olie handel in dollars afdwingen zodat de dollar kunstmatig in waarde toeneemt, wapen industrie en ordinaire diefstal uit de Amerikaanse schatkist. Wie weet in Nederland dat de eerste President van de Europese Unie Walter Hallstein was, waarvan gezegd wordt dat hij een top Nazi advocaat en wetgever was ? Citeer / vertaal artikel hier www4.dr-rath-foundation.org:

Daartoe werd een bi-nationale commissie opgericht, waaronder leden uit zowel nazi-Duitsland en fascistisch Italië, met als hoofddoel de rechtsgrondslag voor een Europese dictatuur te creëren. Nog een paar weken later vond de eerste ontmoeting van advocaten van deze commissie plaats in Rome.Een van de juridische experts die Nazi-Duitsland vertegenwoordigen tijdens deze officiële onderhandelingen was niemand anders dan Walter Hallstein.

3 Juni, 2016

(Opmerking over publicatie geheim materiaal: Omdat geciteerde telegrammen bewijs materiaal bevatten van internationale georganiseerde misdaad door de V.S. regering, en dit essentiële informatie bevat voor uitoefening van de democratische controle op de regering van Nederland die direct of indirect bij deze misdaden betrokken is, kan de geheimhouding die door de verdachten opgelegd is aan deze telegrammen niet worden gerespecteerd. Ten tweede is deze informatie al jaren openbaar, waar een publicatie hier dus niets wezenlijks aan toevoegt.)

ee
de tirannie verdrijven
die mij mijn hart doorwondt
Advertenties

Een reactie op “Poroshenko al infiltrant voor VS in 2006

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s