Zweedse analyst: De hetze tegen Vladimir Poetin.

Voorgesteld door het Westen als een “naar macht hongerende dictator.

Door Ingemar Wärnström
Global Research, 9 september 2015
Nieuwe Voice, 7 september 2015
Diepgaande Rapport: OEKRAÏNE VERSLAG
Origineel: Engels, Zweeds

Gekozen President van Rusland: Vladimir Poetin.
Gekozen President van Rusland: Vladimir Poetin.

Terwijl de Russische opiniepeilingen die President Poetin ondersteunen heden een recordniveau van 89% bereikt hebben, is hij tegelijkertijd doelwit van een lastercampagne in het Westen. Poetin, zo wordt ons verteld, is een op macht beluste dictator die van is plan om het Sovjet-rijk te herstellen. Hij wordt afgeschilderd als een gevaar voor de wereldvrede, een dictator met een achtergrond als een KGB-officier, die “communistisch” Rusland met een ijzeren vuist bestuurt.

Wat wordt genoemde “Poetins annexatie van de Krim” wordt beschouwd als een voorbeeld van zijn agressiviteit. Het feit dat de Krim een provincie van Rusland was sinds 1758 wordt niet in de westerse media genoemd. Chroesjtsjov [voorzitter Soviet Unie, nvdv] gaf Krim kado aan Oekraïne op een moment dat beiden deel uitmaakten van de Sovjet-Unie, waardoor de hele zaak niet meer was dan een administratieve wijziging.

Rusland heeft al 250 jaar zijn Zwarte Zee vloot gevestigd op de Krim, en heeft een huur overeenkomst met Oekraïne hiervoor die hen het recht geeft om 25.000 troepen daar te stationeren. Na de zogenaamde “annexatie” Krim stonden de straten vol juichende inwoners die weer Russische burgers geworden waren. Geen enkel schot werd gelost, en in een referendum bleek dat 96% van de mensen terug wilden naar Rusland.

Dit is niet verwonderlijk, want zeventig procent van de Krimse bevolking heeft familieleden in Rusland, en veertig procent van de Russen hebben familieleden in de Krim. Ondanks het feit dat de rapporten van de OVSE bevestigen dat het Referendum alle regels voor referenda heeft gevolgd, beweren westerse media dat het illegaal was en verwerpen het als propaganda. Geïnformeerde waarnemers weten dat de annexatie niets meer was dan de heraansluiting van de Krim met het moederland.

Ex-president Jimmy Carter [Amerika, nvdv] zei dat:

“Het was iets dat Krim bewoners wilden.”

Zelfs het anti-Russische Forbes Magazine schreef:

“Een jaar na de annexatie verkiezen de inwoners Moskou boven Kiev.”

Poetin in de westerse media en de staatsgreep in Kiev

Echter, de westerse media zwijgen hierover, en gaan door met de koppigheid van een domoor met het idee dat Rusland de Krim militair heeft veroverd, en daarom moet worden bestraft.

Poetin in de westerse media.
Poetin in de westerse media. Bloomberg: “Poetins bondgenoten hielpen Russische mafia in Spanje, zeggen openbare aanklagers“. CBSNews: “Heeft Vladimir Poetin Asperger syndroom?“. Townhall: “Poetins’ Rusland is een Criminelen Regime“. Media/onleesbaar: “Is Vladimir Poetin altijd corrupt geweest ? En doet dat er toe ?.” Forbes: “Hoe Vladimir Poetin zijn verstand verloor door FIFA corruptie beschuldigingen.” The Guardian: “Poetin vernield Rusland. ‘Waarom baseert hij zijn regime op corruptie ?’ vraagt Navalny“.

De westerse elite wil het publiek niet op de hoogte brengen van het feit dat de Verenigde Staten achter een staatsgreep in Kiev zitten, en dat niet het Oekraïense volk maar de Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland de Oekraïense regering heeft benoemd. Haar discussie met de Amerikaanse ambassadeur in Oekraïne over wie zij in de regering zou gaan zetten is uitgelekt en is beschikbaar op het internet om te beluisteren (zie noot 1).

De VS investeerden 5 miljard dollar in Oekraïne om de “opbouw van de democratie” te stimuleren (een meer correcte term zou geweest zijn “staatsondermijnende activiteiten te stimuleren”) via zogenaamde organisaties zonder winstoogmerk (2). Als de staatsgreep zou slagen, zou Rusland worden beroofd van zijn militaire basis in de Krim, en wordt Rusland uit de Zwarte Zee en de Middellandse Zee gesloten.

Ineens zagen de Oekraïense mensen zich geconfronteerd met een regering met sterke nazi-elementen, waarvan de eerste beslissing was om de Russische taal te verbieden! Hun haat voor alles wat Russisch is, heeft geresulteerd in een genocide in het oosten van Oekraïne, waar de militairen lukraak de Russisch sprekende bevolking vermoorden, waaronder kinderen en ouderen.

Minstens 5.000 burgers, Russisch sprekende Oekraïners, zijn vermoord en een paar miljoen zijn gevlucht, de meeste van hen naar Rusland (3). De heraansluiting aan Rusland heeft het volk van de Krim gered van een soortgelijk lot.

Nazi groepen zoals Svoboda en het Azovbataljon zijn drijvende krachten, maar westerse media ontkent nog steeds het bestaan ​​van het nazisme in het land. Een Amerikaanse wetsvoorstel om congres suggereert anders door te zeggen:

“Nazi groepen in Oekraïne zullen niet langer worden ondersteund.”

Echter, dit wordt stilgezwegen, en de westerse media blijven beweren dat Rusland in oorlog is met de Russische bevolking in Oekraïne, hoe absurd dat ook is, maar blijkbaar was dat het beste wat ze konden bedenken; wie anders beschiet de inwoners van Donetsk ?

De enige maatregel Rusland heeft genomen, is het sturen van karavanen vrachtwagens met voedsel en medicijnen naar de zwaar getroffen bevolking, waarvan de pensioenen en sociale ondersteuning hun ontnomen zijn door hun eigen regering.

(…)

Lees verder (engels): newsvoice.se. (Merk op dat de MH17 ramp ook aan bod komt aan het einde bij monde van Dr. Paul Craig Roberts, Assistent-Secretaris van de Schatkist van Amerika onder President Reagon. Hij is van mening dat waarschijnlijk Oekraine en de VS de boeing MH17 hebben neergeschoten met een jachtvliegtuig om zo Rusland te demoniseren. Daarover binnenkort meer op South Front Nederlands.)


Noten:

1) ”Fuck the EU!” – Victoria Nuland phoning with Geoffrey Pyatt (video), en Ukraine Crisis – What You’re Not Being Told (video).

2) USA: 5 Billion to Ukraine Recently

3) Donetsk Warzone: First-hand account from E. Ukraine (RT Documentary)

ee
South Front Help ons !
Advertenties

Een reactie op “Zweedse analyst: De hetze tegen Vladimir Poetin.

  1. Sorry: Per ongeluk te vroeg op “publiceren” gedrukt waardoor en nog veel meer taalfouten in staan dan normaal omdat ik het nog aan het nakijken was. Dat komt ook omdat die knop hier veel te dicht bij concept-opslaan knop zit in dit systeem, die ook nog eens nauwelijks opvalt. Jammer dat zo alle moeite weer voor de helft voor niks is, en de moordenaars van de regering weer extra kansen krijgen.

    Ook had ik tot voor kort geen idee dat dit systeem zo’n 120 mensen die het blijken te volgen een e-mail stuurt met het hele artikel, op het moment van publiceren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s