Gelekte documenten: Oekraïense luchtmacht schoot MH17 neer

bevestigt samenzwering en schuld

su-25-mh17-approach

Woensdag 24 mei 2017 – 17:56 Donbass Nieuws Agentschap bericht: Een sensationeel nieuw gelekt document bevestigt de directe verantwoordelijkheid van Kiev voor het neerschieten van de Maleisische Luchtvaartmaatschappij vlucht MH17 in Donbass op 17 juli 2014. Oekraïense top geheim officiële documenten tonen aan dat de Veiligheidsdienst van Oekraïene (de S.B.U.) is opgedragen alle bewijzen van de Oekraïense verantwoordelijkheid te verbergen, in het bijzonder alles dat kan aantonen dat de Oekraïense luchtmacht betrokken was bij deze geheime staatsterroristische operatie.

De documenten werden door een Oekraïense ambtenaar gelekt aan de krant Sovershenno Sekretno. Russische en Engelse vertalingen uit de originele artikelen zijn verkrijgbaar (zie onder), met de kopieën van de gelekte documenten, die schriftelijke bevelen geven aan Oekraïense topambtenaren over het verbergen van de operatie waarbij vlucht MH17 werd neergeschoten.

SU25-en-MH17
Zie hier video (Engels).

Conclusies van de geopenbaarde Oekraïense S.B.U. documenten zijn als volgt:

 • Het uitvoeren van speciale maatregelen om de feiten van een speciale operatie te vernietigen.
 • Om op 17 juli 2014 effectieve preventieve maatregelen uit te voeren tegen getuigen van speciale operaties.
 • Identificeren en vasthouden van getuigen van een civiele vliegtuig explosie.
 • Om de militairen die hun officiële taken hadden uitgevoerd te hergroeperen op het grondgebied van het dorp Grabovo, Donetsk-regio.
 • Als onderdeel van deze speciale operatie: vernietig alle materialen die de aanwezigheid van gevechtsvliegtuigen aantonen die op 17 juli 2014 gevechtsmissies in het gegeven gebied hebben uitgevoerd.

De vier fotokopieën die voor het eerst deze S.B.U.-documenten aan het licht brengen, stellen ons in staat om drie voorlopige maar tegelijkertijd ernstige conclusies te trekken:

 1. De nieuwe autoriteiten in Kiev zijn verantwoordelijk voor het neerschieten van de Maleisische Luchtvaartmaatschappij Boeing 777, vlucht MH17. President Poroshenko en zijn generaals verbergen deze waarheid door nu al 3 jaar onwaarheden te verkondigen.
 2. De militaire luchtvaart van Oekraïne is betrokken bij het neerschieten van de vlucht MH17, waardoor de massamoord op bijna 300 mensen werd veroorzaakt.
 3. Om de sporen van een monsterlijke misdaad toe te dekken heeft de Oekraïense S.B.U. vanaf eind juli 2014 speciale maatregelen genomen om de feiten achter deze speciale operatie te vernietigen, inclusief de materialen die de aanwezigheid bewijzen van gevechtsvliegtuigen die gevechtsoperaties hebben uitgevoerd op 17 juli 2014.

Wij raden u aan om alle vier lekte documenten te lezen met volledige Engelse vertalingen: Link naar de bron. [Zie hier voor de rest van het bericht op dninews.com (Engels)]


Vervolgend met een paragraaf van genoemde bron met gelekte documenten, flb.ru:

Bron van de fotokopieën

FLB bericht: We keken met wantrouwen naar deze documenten – dat was een onbewuste reactie toen we voor het eerst deze fotokopieën van de documenten zagen. De meeste werden, zoals te zien aan de gaten in het papier, uit mappen gehaald en daarna gefotografeerd. De orders, versleutelde telegrammen, plannen en decreten zijn geschreven op de officiële briefpapier van “Служба Безпеки Украiни”, dat wil zeggen de beveiligingsdienst van Oekraïne (S.B.U.), evenals op gewone vellen A4. Handtekeningen, resoluties, zegels … De geheime bureaucratie van de Oekraïense “безпеки” (veiligheid) is in onze handen gevallen, wat een explosief equivalent is van een internationaal schandaal dat Poroshenko – de president van Oekraïene – en zijn generaals naar de beklaagdenbank van het tribunaal in Den Haag moet brengen als oorlogsmisdadigers.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

ee
de tirannie verdrijven
die mij mijn hart doorwondt
Advertenties

9 reacties op ‘Gelekte documenten: Oekraïense luchtmacht schoot MH17 neer

 1. De waarheid zal nooit boven water komen, in landen zoals rusland en oekraine viert corruptie hoogtij en dekt iedereen iedereen tegen zwijggeld , de ene keer schuiven ze de schuld de ene kant op en andersom totdat het het de doofpot in schuift

  Like

 2. Wanneer wordt huilertje ex-minister Timmermans nu eens onder ede verhoord. Ambtenaren wisten dat het gevaarlijk gebied was. Toch mocht KLM vliegen over oorlogsgebied van de ambtenaren van Timmermans. Andere maatschappijen mochten dat niet. Volgens mij huilde Timmermans, omdat hij wist wat hij fout had gedaan.

  Liked by 1 persoon

  1. Dat ben ik nu hellemaal met u eens. Je kan beter zaken doen met een land waarbij corruptie een onderdeel is, dan een land waarbij ontkend word dat het corrupt is. Neem de Bijlmerramp, en de MH17 maar als voorbeeld.

   Liked by 1 persoon

 3. Nederland is even corrupt omdat zij afspraken hebben gemaakt voor dat onderzoek van de mh17 hebben de oekrainiers (mede verdachte)veto recht gegeven en vrijwel direct zonder onderzoek Rusland de schuld gegeven mede door Amerika zou beelden hebben maar nooit getoont Waarom vloog dat vliegtuig daar en mochten andere daar niet vliegen? Hier is een vies politiek spelletje gespeeld door onze eigen corrupte regering !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s