Volksrepublieken zitten in doofpot Rutte

Ronald van Amerongen vanuit Volksrepubliek Lugansk: Zoals jullie weten zijn de volksrepublieken Lugansk en Donetsk taboe verklaard in Nederland, wij zijn “pro Russische separatisten” en zitten met MH17 in de doofpot van Rutte.


Mijn aanwezigheid bij deze conferentie is puur PR, de republieken willen laten zien dat ze bereid zijn voor SAMENWERKING ongeacht nationaliteit. Het is dan ook een REGELRECHTE SCHANDE dat Nederland geen officiële vertegenwoordiging heeft in beide republieken. De wil ontbreekt en confrontatie is kennelijk beter.

Gisteren (vrijdag 16 juni) was ik in Lugansk bij een conferentie over ecologie en milieu en men had keurig een Nederlandse vlag voor mij neergezet. 🙂 . Hoe dan ook, het regime van Kiev is bezig met uiterst smerige zaken zoals illegaal en op grote schaal kappen van bomen in door hun bezet gebied (ATO *) zone), hierdoor zijn deze zomer al zandverstuivingen waargenomen die er voorheen niet waren. Ook huisvuil, chemisch afval en riolering wordt opzettelijk in open gebied gedumpt.

Ronald-in-nieuwsvideo2
Klik hier voor video op youtube, of zie onder.

Al eerder werd een chemische fabriek bij Donetsk opzettelijk onder vuur genomen door Oekraïense troepen.

Fabrieken in de door Kiev bezette gebieden zijn gesaboteerd, er zijn verhoogde waarden van o.a ammoniak en benzeen gemeten. De Severski Donets rivier heeft haar oorsprong in het Centraal-Russisch Plateau in het zuidwesten van Rusland bij de stad Belgorod. De rivier stroomt bij de Russische Belgorod de grens over en verder door de Oekraïense oblasten Charkov, Donetsk en Lugansk in het oosten van Oekraïne, om opnieuw de grens met Rusland over te stromen, en vervolgens bij Rostov in de Don stroomt. Deze rivier wordt in de ATO zone OPZETTELIJK ZWAAR VERVUILD met chemisch afval, dood vee en zelfs lijken van burgers en soldaten zijn aangetroffen. De Italiaanse journalist Vittorio Rangeloni gaat het opnemen met de Italiaanse vertegenwoordiging in Brussel.

Plotnitsky noemt het een ramp gelijk aan Chernobyl, dat is wat overdreven, maar dat de problemen steeds groter worden is duidelijk.

PS. volgende week dinsdag ben ik aanwezig bij een forum van journalisten (in Lugansk) een redelijk internationaal gezelschap met als vraagstuk “vrijheid van meningsuiting”.

*) “ATO”: de zogenaamde “Anti Terroristische Operatie”, een naam die de pro-E.U. staatsgreep plegers aan hun pogingen tot het neerslaan van de Opstand in Donbass geven.

Einde. Bron: RvanAmerongen facebook.

Interview met Graham Phillips

Hier een interview in het engels met Ronald op youtube: link, of zie onder.
Lugansk-Ronald

ee
de tirannie verdrijven
die mij mijn hart doorwondt
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s